respo mno ja mam selest a v podstate 'kazda' chripka u mna moze viest do takych rozmerov....
....ze neviem co
(uprimne neviem co sa mi moze stat ale uz som si zvykol na vsetky mozne ockovania)
ja si radsej zamakam v posilke ako takto s chripkou
Prečo myslíš že to je blbosť? Ak trafia správny kmeň vírusu (a to majú dúfam premakané) tak by to malo zaberať nie? Odkedy sa nechávam pichnúť (3. rok) som ešte chrípku nemal...čo síce nič nedokazuje, ale umňa to vyvoláva pocit že to funguje
Nemyslim ze je to blbost. Chripku som mal cez epidemie vzdy, kazdy rok. Poslednych asi 5 rokov sa davam ockovat a pocas nich som tu chripku nemal. Dal som sa aj teraz a dam sa aj buduci rok.
No veď práve ide o to trafenie do správneho kmeňa. Určite to majú premakané, ale na 100 pero to nie je, potom to očkovanie len zhorší situáciu. Ja som sa nedal zaočkovať proti chrípke (naopak, ja to mám zakázané) a tiež som ju nemal posledné 3 roky. Takže v očkovaní to nemusí byť Nepotrebujem svoje telo zbytočne zahlcovať rôznymi oslabenými vírusmi.
Chápem, že tu ide o koruny a doktori tvrdia všeličo aby vykešovali ľudí. Ale pre mňa je to ako očkovanie žien proti rakovine krčka maternice. Je to účinné, ale s mnohými ale. A nebudem riskovať komplikácie ak sa náhodou nakazím iným kmeňom. Chrípka nie je taká strašná choroba, aby sa nedala vyležať.
Brat sa dal zaočkovať a do dvoch týždňov ľahol tak že nevládal zajsť ani na WC. Doktor mu oznámil, že po zaočkovaní , nemal prísť dva týždňe do styku s niekým nakazeným. A že to asi nedodržal pcheeee. Pán Dr. asi nechodí medzi ľudí.
Takže ja sa neočkujem a mám už tri roky kľud.
toz ludia ja mam 15rokov, selest vrodenu a mam ju dozivotne, kazdy rok kostola v nitrianskej nemocnici+ked som bol mensi aj kazdy rok v bratislavskej, teraz v ba raz za 2-3 roky
ja nehovorim ze sa neda vylezat, ja sa z chripki dostanem bez problemov ale niesom moc stastny ked som chory tak naco byt chory?
respo: ja dieta som takze sa nemam v plane hadat s inymi detmi
etnicc: mno aj to by sa zislo
btw: ked uz sme pri ockovaniach, sestra bola cca mesiac a pol dozadu v cine a ockovali ju proti 60tim veciam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
@ matko: ako to spolu suvisi? btw ja mam tiez iste kardio-vaskularne problemy ale zeby mi z toho vyplivala povinnost zaockovat sa....
....ze neviem co
(uprimne neviem co sa mi moze stat ale uz som si zvykol na vsetky mozne ockovania)
ja si radsej zamakam v posilke ako takto s chripkou
Očkovať sa proti chrípke je podľa mňa blbosť. To je akoby existovala vakcína proti zlomenine ruky. Keď si však zlomíš nohu, je ti to naprd.
2matko: nemyslím, že šelest je taká "vážna" srdcová choroba (sám som ju mal - mám?)
Chápem, že tu ide o koruny a doktori tvrdia všeličo aby vykešovali ľudí. Ale pre mňa je to ako očkovanie žien proti rakovine krčka maternice. Je to účinné, ale s mnohými ale. A nebudem riskovať komplikácie ak sa náhodou nakazím iným kmeňom. Chrípka nie je taká strašná choroba, aby sa nedala vyležať.
btw...nikdy som sa nedaval proti chripke ockovat a chory som nebol ani nepamatam...samozrejme nic nie je vecne, tak si radsej zaklopem na drevo
toz ja vobec neviem ako to je vazne ani ma to nesere, je to proste prevencia
Takže ja sa neočkujem a mám už tri roky kľud.
selest u deti je vraj celkom bezna vec a vobec to nemusi byt vazne
FIGHT!!
radsej sa daj zaockovat proti kliestom
ja nehovorim ze sa neda vylezat, ja sa z chripki dostanem bez problemov ale niesom moc stastny ked som chory tak naco byt chory?
respo: ja dieta som takze sa nemam v plane hadat s inymi detmi
etnicc: mno aj to by sa zislo
btw: ked uz sme pri ockovaniach, sestra bola cca mesiac a pol dozadu v cine a ockovali ju proti 60tim veciam
60 no dufam ,ze to bolo v jednej davke anie v 60 to by mala ruku ako cednik