Tak aby som to dal na pravu mieru.
- z danych kandidatov nevidim ziadneho vhodneho na funkciu prezidenta, gaspar sa nam predviedol a nebolo to dobre divadlo ale zvolim ho zas
- k nacionalizmu a SNS sa nehlasim, Slotu povazujem za jedneho z najvacsich zlodejov v SR
podla mna do politiky je treba vniest novu krv a to hlavne z odborov (myslim znalych veci - ale tam kde maju ti ludia prax - kultura a umenie - spolocenska osobnost, socialne veci - sociolog, hospodarstvo - clovek ktory v tom beha cely zivot , ale ako nam minula vlada ukazala ze aj zurnalista moze byt minister hospodartva, ci dokonca automobilovy pretekar... ale to je OT) - nic v zlom, ale moj nazor na vec je ten, ze pravnici novinari a podobni sa uz ukazali co dokazu - vcelku nic ale stale sa potrebuju udrzat pri koryte...
a preco by som sa za nu hanbil?, nehanbil by som sa za nu keby som mal na nu dobry nazor ako vy a vlastne aj na politiku pravnikov zurnalistov a sociologov a podobnych a taktiez keby som sa pohyboval v tych kruhoch a mal priatelov ktori ju tiez maju radi, lenze moj nazor je opacny a nazor mojich priatelov aj zo zahranicia je niekde tam kde moj. Pozrite sa na to takto, nemam rad ani majstra Fica a ani majstra Dzurindu a dokonca na pocudovanie ani Slotu, nerad by som si Vas tymto nazorom naklonil proti sebe, teda dufam , ze ma nebudete niekedy ignorovat ze som cerveny kmer alebo tak (nesympatizujem s lavicou

) , ked budem potrebovat nejaku radu, holt nazory ludi su rozne, a tak ich treba brat a aj akceptovat, nie stavat sa jeden proti druhemu a snazit sa jeden druheho presvedcit na svoju pravdu, podla mna je skor treba zobrat si z kazdeho jedneho nazoru to dobre a zle odhodit, len tolko k tomu
PS Turbi - u nas len švábka