Koho budete voliť za prezidenta SR?
Ivan Gašparovič 20% [ 20 ]
Iveta Radičová 58% [ 58 ]
prázdny lístok 1% [ 1 ]
nebudem voliť 11% [ 11 ]
nemôžem voliť 10% [ 10 ]
Celkový počet hlasov : 100
... Takže skadial aj títo majú peňeži

Nemas nas slovnik? Oprava: Skadzi majú i tote peňeži
30.03.2009 - 04:37:35
00
Nechápem, jednoducho nechápem ako môže niekto kandidovať na prezidentku krajiny ktorú vlastne ani nechcela a bojovala proti samostatnosti Slovenska. Chce to asi riadne silný žalúdok, alebo skôr kopu bezcharakternosti.V tomto mi už čestnejší pripadá aj Fidel Castro, ktorý stále stojí na rovnakej pozícii a nemení svoj názor podľa toho ako mu to vyhovuje.
30.03.2009 - 09:59:58
00
Kako1: naštuduj si fakty o rozdelovaní ČSFR a potom môžeš svoj príspevok opraviť :wink:

Ale ty asi budeš jeden s tých hejslovákov....
30.03.2009 - 10:10:50
00
stym kto meni nazor na pockanie si sa troska sekol ;-] a radicova svoje postoje aj celkom dobre objasnila ... co pan prezident nikdy nedokaze .. v lepsom pripade to za neho urobi niekto iny
30.03.2009 - 10:12:34
00
Rad by som podotkol, ze proti samostatnosti Slovenska bol aj Otec vlasti zvany LenOn (pretoze podla billboardov "Len on to dokaze!"). Gasparovic ako jeho verny poskok (az dokedy nebol vykopnuty) samozrejme jeho nazor zdielal. Slovensko bolo k samostatnosti dokopane Klausom. Da sa to isto povedat aj kulantnejsie, ale komu by sa chcelo tolko pisat. Poctivo chceli samostatne Slovensko len ludia ako Slota, Moric ... ani si vsetky tie mena nepamatam. Aj sa im to oplatilo. Ich uspory sa vdaka tomu zniekolkotisicznasobili.
PS Ak by niekoho poburoval vyraz "verny poskok" tak nech si nastuduje dobove materialy.
30.03.2009 - 10:44:43
00
ja sa nezastávam Gašparka, ten mi ani za reč nestál. V prvom kole som nevolil ani jedného z nich a tým pádom som s druhým kolom vysporiadaný. pôvodne som chcel v 2. kole voliť Radičovú, ale posledné udalosti napr.aj podpora ultranacionalistov z Fidesu a SMK, ktorí jasne hovoria o veľkom Maďarsku a jej nedištancovanie sa od takejto podpory ma dosť zaskočila.
30.03.2009 - 10:59:53
00
Rad by som podotkol, ze proti samostatnosti Slovenska bol aj Otec vlasti zvany LenOn

Takže v tomto môžem kľudne napísať Mečiar = Radičová
30.03.2009 - 11:02:12
00
Nech už sa na rozdelenie pozeráš akokoľvek ako palebná sila to stále zaberá.Keďže dnešní mladí si na spoločný štát nepamätajú tak je logické,že nebudú podporovať "nejaké" československo,pretože ho nezažili.
30.03.2009 - 11:03:58
00
ak takto porovnavas ... tak na to sa neda povedat nic .. nic rozumne ;-] si ako ujo zo smeru, ktory tvrdil ze radicova je vlastne miklos v sukni ;-] len preto ze gasparovic sa o vlasnut kampan a prezidentovanie nezaujima a necha si vsetko riesit inymi ... tak podobne automaticky posudzuju aj radicovu .. co je sice smutne .. ale je to navysost slovenske ;-]
30.03.2009 - 11:04:50
00
Nechápem, jednoducho nechápem ako môže niekto kandidovať na prezidentku krajiny ktorú vlastne ani nechcela a bojovala proti samostatnosti Slovenska. Chce to asi riadne silný žalúdok, alebo skôr kopu bezcharakternosti.V tomto mi už čestnejší pripadá aj Fidel Castro, ktorý stále stojí na rovnakej pozícii a nemení svoj názor podľa toho ako mu to vyhovuje.

Kdybys nekecal... :shock:
30.03.2009 - 13:03:08
00
Vcera isiel na TA3 duel, kde sa Radicova viac nez dorazne distancovala od narazok na podporu autonomie. Pacil sa mi jej argument na podporu toho, ze taka poziadavka ani neexistuje - kto by chcel autonomiu pre oblast s najvyssou nezamestnanostou a suvisiacimi ekonomickymi problemami. (Ja dodavam, ze ) obvykle sa chcu odtrhnut tie bohatsie oblasti - vid sever Talianska, Slovinsko, Belgicko ...

Nech ma v najblizsom dueli Gasparovic temu na stazovanie:

Do baru vojde muž a s úžasom zistí, že barman je robot, ktorého prvá
otázka bola: "aké máte IQ?" Muž si pridá a odpovie "150". Robot mu
naleje 0,2 Curvoisier a naviaže rozhovor o kvantovej mechanike.
"Toho si musím vyskúšať", povie si muž a na druhý deň príde v montérkach a
šiltovke a deklaruje IQ 70. Robot mu bez zaváhania naleje poldeci vodky
s prejavom o postavení Slovana v ligovej tabuľke. "To nie je možné",
myslí si muž, prestane sa holiť a umývať a o pár dní v handrách
bezdomovca opäť navštívi bar. Na jeho odpoveď, že má IQ 15, mu robot
naleje deci rumu, poplieska ho po pleci a začne:"Tak čo, ideme v
sobotu voliť Gašparoviča *
30.03.2009 - 13:15:02
00
Neviem kde by slovenský teoretický fyzik s IQ 150 nabral na Courvoisier :D :D autor vtipu žije mimo .sk reality :D :D
30.03.2009 - 13:22:30
00
A kde sa tam spomína slovenský teoretický fyzik?
30.03.2009 - 14:01:16
00
Ak by nesedel pri deci rumu a keby teoretizoval viac, nabral by. Zacina ti byt v tom kozuchu prilis horuco.
30.03.2009 - 14:53:17
00
Prd do toho vidíte. Štruktúrny kryštalograf - ak mám hovoriť za seba - sedí pri kofole s rovnako postihnutým a rozmýšľa, kde splašiť pár korún na merania, lebo 500 000 € na vlastnú mašinu nemá šancu zohnať, a ak by aj mal, fakulta nie je schopná zaplatiť potrebnú spoluúčasť, pretože je donútená sponznúť iné fakulty, ktoré holt neprodukujú náležite kvalitný vedecký výkon (farári, manageri, filozofi a podobní kecálkové). Pričom z projektu ktorý prípadne dostane si môže pridať max. 10 % z výšky platu (a keďže peňazí naozaj nedostane veľa, tak také veci, ako si vyplatiť pri služobke vreckové, neurobí, lebo by mu nezostalo na potrebný materiál).
A konkrétne dnes sa ide zblázniť od radosti, že mu kamoš urobil trochu iné meranie (kde nie je spotreba LN2 a príkon 4 kW) len tak z nadšenia a zadara a možno mu k tomu napíše do článku nejaký múdry odstavec.
30.03.2009 - 15:24:21
00
keyboard_arrow_up