tmax
Mesto: Longitál
Založený: 21. 11. 2007
Bicykle: Elo | Stamp - rakeťák | Koňa Junit - singlspíííd
Vidím, že väčšina bude voliť Radičovú. Moja otázka znie jednoducho: Prečo? V politike sa nevyznám, nesledujem dianie, možno preto mi nič nehovoria kandidáti okrem Gašparoviča, Martinákovej, Mikloška a Radičovej. Aj v minulosti sa o post prezidentky zaujímali ženy? Či len teraz sa roztrhlo vrece? "Amerika má 1. černošského prezidenta, tak prečo by nemohlo mať Slovensko 1. prezidentku? Američania od toho veľa očakávajú, tak prečo nie aj my? Poďme voliť ženu! No a ktorú? Martináková je nesympatická, alebo taká "viete aká". Tak je to jasné, volíme Radičovú..." Ja uplatňujem "pravidlo chaosu", preto ak by som volil, volil by som jednoznačne Sidora alebo Melníka (teraz neberiem do úvahy, že o nich nič neviem, to by som si najprv niečo pozrel). Čo by bolo, keby sa tí dostali na post prezidenta? Možno nič, možno niečo. No z môjho pohľadu je z výberu jasné, kam pôjde väčšina hlasov vzhľadom na spomínanú Ameriku, vykresľovanie Gašparoviča v médiách a príliš okatú podporu od Fica. To vidím ako jasné smerovanie voličov k 1 kandidátovi...
EDIT: Nie "do Fica" ale od Fica. Oprava preklepu.