Kategórie
Bike-techŠkaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách # MTB # celoodpružený # vidlica # rám # skúsenosti # diskusia # kompatibilita # technické otázky
posledný komentár: 2. 9. 2007 o 4:13
Výpredaj savings GHOST Riot Trail Essential 29 bicykel, black/black
2 149 €
savings
MOC 3 299 €
-25% BMC Fourstroke LT LTD 29 bicykel, deep purple/black
8 999 €
-25%
MOC 11 999 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 1 29 bicykel, čierna/sivá/modrá
od 2 449 €
savings
MOC 3 699 €
-21% BMC Fourstroke 01 ONE 29 bicykel, flashfire orange/black
8 499 €
-21%
MOC 11 999 €
Novinka -29% Rock Machine Whizz FS II 50 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
od 2 099,90 €
-29%
MOC 3 099 €
-11% Transition Smuggler CB GX 29 bicykel, mechanical espresso
3 999 €
-11%
MOC 6 699 €
-22% Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná, testovací
3 799 €
-22%
MOC 4 899 €
Výpredaj -18% Orbea OIZ H10 29 bicykel, white chic/shadow coral
3 049 €
-18%
MOC 3 699 €
Výpredaj -13% Rock Machine Torrent 90-29 bicykel, čierna/sivá/strieborná
1 279 €
-13%
MOC 1 469 €
njn dal som vyhľadať názov, nepozeral som stranu dozadu
http://www.auto.cz/peugeot-e-kick-elektrokolobezka-kufru-3008-95486
Uz v principe su to premiestnovadla ktore by mali cloveka prinutit k aspon nejakemu pohybu.
Takto to ma aky zmysel?
Potom budu vsetci leniviet este viac ako doteraz.
Prispejem jednim nezmyslom ktory je este nad....
Lopifit - a treadmill on wheels | EuromaxxOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ved aj normalna kolobezka by elegantne posluzila do mesta na kratke vzdialenosti.
ja som nereagoval konkrétne na teba, to bolo len také moje všeobecné zamyslenie sa nad vecami na baterky
No len dojazd takychto minikolobeziek urcite nie je desiatky km, ale len niekolko km. Na väcsie vzdialenosti su uz prave urcene e-bajky, kde si mozes aj sadnut. Okrem toho si neviem predstavit ako by si siel z nejakej dedinky pri BA hodinu v stoji po krajnici po tom bordeli z kamienkov a pod. na tych tvrdych minikolieskach. Vsak by si sa citil ako na zbijacke.
Ja som mal na mysli odviezť sa vlakom aj s poskladaným guliverkľom a ten kúsok potom prebehnúť v Bratislave na kolobežke. Netrvám na tom, že to má mať najmenšie kolieska, ale skôr ma zaujal ten minimalistický nápad.
no a ked som zvazoval kupu bytu ktory mal byt tak 20min. pesej chodze od mojej prace tak som mal velky zalusk na taku tu malu kolobezku. popravde sa na tom chodi nahovno do kopca takze takato elektro co by do kopca trosku pomohla nech to ide rychlejsie by bola uplna bomba.
a ta velka kolobezka stym "beziacim" pasom - to aby ti zima nebola hej?
spinergy lefty. a huba padla dolu.