Kategórie
Bike-techŠkaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách # MTB # celoodpružený # vidlica # rám # skúsenosti # diskusia # kompatibilita # technické otázky
posledný komentár: 2. 9. 2007 o 4:13
Výpredaj -18% Orbea OIZ H10 29 bicykel, white chic/shadow coral
3 049 €
-18%
MOC 3 699 €
-25% BMC Fourstroke LT LTD 29 bicykel, deep purple/black
8 999 €
-25%
MOC 11 999 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 1 29 bicykel, čierna/sivá/modrá
od 2 449 €
savings
MOC 3 699 €
-21% BMC Fourstroke 01 ONE 29 bicykel, flashfire orange/black
8 499 €
-21%
MOC 11 999 €
-11% Transition Smuggler CB GX 29 bicykel, mechanical espresso
3 999 €
-11%
MOC 6 699 €
Novinka -29% Rock Machine Whizz FS II 50 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
od 2 099,90 €
-29%
MOC 3 099 €
Výpredaj savings GHOST Riot Trail Essential 29 bicykel, black/black
2 149 €
savings
MOC 3 299 €
-22% Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná, testovací
3 799 €
-22%
MOC 4 899 €
Výpredaj -13% Rock Machine Torrent 90-29 bicykel, čierna/sivá/strieborná
1 279 €
-13%
MOC 1 469 €
iron... ako to teraz oznacit....?? AWD alebo 2WD...?
Ano, presne to / toho autobusara tam zahliadli viaceri.
/Nechcel som buchnut cudziu fotku a porusit pravidla fóra, ani otravovat autora PetraH so zverejnením ci suhlasom oň.
Vies ma s nim skontaktovat? Celkom ma to zaujalo a rad by som skusil aj nejaku tu väčšiu vzdialenost s nim dat.. dik
Sorry, neviem. Stretli sme sa pred hotelom v Karl. Varoch a pan zije niekde v Dojčlande. Ale bol velmi ochotny a zhovorcivy. Skoda ze to bol predposledny den nasho pobytu. Parkoval s tym v garazi vedla nasich bajkov a nepodarilo sa nam s nim skor stretnut. Asi preto ze sme stale niekde lietali
vobec nie, len ma to fakt zaujalo... a nasiel som cez Stravu komunitu v juesej, a ti tam naozaj davaju pekne palky. Skoda ze tie ceny so pomerne vysoko...a to este neratam clo a dph...
Mozno raz take skusim zlatat dokopy..
Má to na mój konzervatívny vkus veĺa brzdových páčiek
no shit sherlock?!
lebo elektrobajk, eskalator, alebo horizontalny eskalator na letiskach fici cisto na manpower... jasne, ze keby si to mal na priamo, tak tam mas straty, ktore by robili ten pohyb velmi narocnym a neoplatilo by sa to.
https://tivi.cas.sk/video/2506955/kolobezka-aj-beziaci-pas-v-jednom-veziete-sa-po-meste-a-zaroven-kracate/
A teda snad nam povies, ako suvisi eskalator (zabudovany na pevno do budivy) s kolobezkou, ktora ma na sebe bezecky pas a zaroven sa pohybuje ? Ty sherlock
Kazdopadne by som to ukoncil asi ako vzdy, kolobezkari su uzko profilovana skupina ludi, ktori sa nenaucili bicyklovat a maju nadvahu, takze v podstate len furt podyebavayu, lebo zavidia tym cool bajkerom...