Kategórie
Bike-techŠkaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách # MTB # celoodpružený # vidlica # rám # skúsenosti # diskusia # kompatibilita # technické otázky
posledný komentár: 2. 9. 2007 o 4:13
-25% BMC Fourstroke LT LTD 29 bicykel, deep purple/black
8 999 €
-25%
MOC 11 999 €
-21% BMC Fourstroke 01 ONE 29 bicykel, flashfire orange/black
8 499 €
-21%
MOC 11 999 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 1 29 bicykel, čierna/sivá/modrá
od 2 449 €
savings
MOC 3 699 €
Novinka -29% Rock Machine Whizz FS II 50 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
od 2 099,90 €
-29%
MOC 3 099 €
Výpredaj savings GHOST Riot Trail Essential 29 bicykel, black/black
2 149 €
savings
MOC 3 299 €
-22% Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná, testovací
3 799 €
-22%
MOC 4 899 €
Výpredaj -18% Orbea OIZ H10 29 bicykel, white chic/shadow coral
3 049 €
-18%
MOC 3 699 €
-11% Transition Smuggler CB GX 29 bicykel, mechanical espresso
3 999 €
-11%
MOC 6 699 €
Výpredaj -13% Rock Machine Torrent 90-29 bicykel, čierna/sivá/strieborná
1 279 €
-13%
MOC 1 469 €
keby bol ten paralelogram opacne tak by bola mozno aj funkcna
este raz sa skus zamysliet, podla mna je to funkcne ale na moj vkus moc divoke. A naopak by to tam nevoslo. Aj tato je opacne?:
to by bola dobra nahrada za spesla rastik
vhodné ako vešiak na tesco tašky
prepákovanie je v poriadku a pružina je stláčaná.
koleso ide do zdvihu a na spodku vidly je prepákovanie čo spravý zmenu smeru a zadná časť ide zákonite dole (húpačka)
Nakolko je vrchné vahadlo napojené pevne na spodnú časť, tak ide taktiež dole a jeho stred je pod hlavovým zložením (aj ho je vidieť) tak jeho opačná strana stláča pružinu, takže funkčne je to OK. Skôr by ma zaujímali problémy s torznou tuhosťou
Aj toto je funkčné. Je to prepákované zase dozadu a tam je uchytený tlmič s pružinou. Prevod je asi 2:1. Jej druhý koniec je zachytený o vrchnú časť nohy. Toto vyzerá aj podstatne pevnejšie ako ten ružovučký .... ale aj tak by som to nechcel
Rasto: blížiš sa k stromu, už si tesne pri strome, zatočíš riditkami, vymedzia sa vôle v ložiskách, pomaly sa začína natáčať aj koleso .... bumm. Vsio jásno
prepákovanie je v poriadku a teoreticky by to bolo možné aby to fungovalo, ale ako hovoríš hlboko nepoužitelné
Tak neviem ale german a ma vahadla blizko pri sebe skoro ako AMP, takze mi pripada ze sa vymlatia loziska cca rovnako rychlo. Z paralelogramom sa mi paci Look
Prvé look videl boli problémove nakoľko sa moc zanárali a nedalo sa to odstrániť ani dofujaním tlmiča.Proste bola tam konštrukčná vada.Tie dalšie už opravili a mali by byť bez problémov.Jedna sa vála u kamaráta v pivnici a možno pojde na Treka.Potom ti poviem čo a ako.
A hlavne ide o to že AMP mal pantograf otočený opačne čo bolo je a vždy bude špatne.Germánka to má správne.
A na bicy som uz asi rok zaregistrovany.