init - nechaj si dorucovat do prace, ja to tak robim takmer vzdy, teda samozrejme len pri normalnych nie nadrozmernych zasielkach, napr z mtbikeru.
ale zakon schvalnosti u mna plati aj tak - totiz kurieri takmer vzdy chodia cez obed, uz viackrat som sa kvoli nim musel vracat. Rajon im vsetkym tak vychadza ze moju pracu navstivia akurat vzdy prave cez obed.
ja ani nedostanem casovy interval, len: "Dnes Vam bude dorucovana zasielka.....Ak nebudete na adrese.... kontaktuje prosim....."
ale kedy dojde a ci vtedy uz nebudem na adrese tak to neviem
posielanie do prace mne riesi to, ze ked tam niesom ja vzdy je tam niekto kto mi to preberie. ja nikdy neviem kde budem o hodinu. cize kurier je pre mna ciste zlo - kedze obcas ani SMS nedostanem. parcel-shopy a zasielkovna su uplne super lebo posta ma vacsinou niecim vytoci - napr. dlhociznou radou ako za sociku na banany.
To mas fajn. Ja vacsinou pracujem priamo u zakaznika a do nasej firmy chodim zriedka. Vratnici u zakaznika kurierov dnu nevpustaju a zasielky pre "navstevy" nechcu riesit.
Čo sa týka kuriérskych služieb,nie je mi celkom jasné,prečo rozvážajú tovar iba v podstate doobeda.
A ani jedna nie povedzme od 15 - 21 h.
Minulý mesiac som preberal cca 10 balíkov od rôznych kuriérov a vždy prišli ku mne medzi 11 - 13:30h,keď som bol väčšinou v práci.
Tak som vždy musel riešiť niekým prebratie tovaru.
Veď kľudne by mohla nejaká kuriérska firma rozvážať aj podvečer.
Ja vzdy zavolam na cislo,ktore mi poslu v SMS v den dodania a dohodnem sa s kurierom,ci mi to donesie do prace,alebo dom podla toho ako stiha.Nikdy s tym nebol problem.
lubo28 pred vianocami mi vacsina balikov prisla az okolo 18-19-tej
no spomenul som zasielkovnu - dnes v O2. za pultom bola len jedna a vybavovala pani - najprv nejaka poistka, ok pockam, potom puzdro - ake chcete, ok pockam, potom ochranne sklo na telefon, ok pockam, chcete ho aj nalepit? - uz prevraciam oci, ale ok pockam, a este to odomykanie otlackom - to uz som sa ozval - prosim vas, ja tu mam len balik za minutku som siel prec s balickom v ruke.
vacsina kurierov robi tak ,ma svoju trasu takze ak si mimo smola proste nema kedy ist inam ,da sa stretnut niekde cez den na jeho trase ...rano ma trebars 100 ...doruceni a poobede zas zacina vyzdvihovat zasielky zmluvnych partnerov firiem v dohodnutom case ,cez velke sviatky sa nestiha takze dorucuju este aj vecer ale kludne vam pojde zasielka aj dlhsie ako 24 hod ked sa nezmesti do kamionu...
este edit: mate narok na opakovane dorucenie ,vacsinou az 3 ,mozte si ho dohodnut aj na ine miesto atd. ale nalozi to iny kurier na danej trase k sebe na druhy den, ak je to mozne v ramci moznosti systemu prace vam vyjdu v ustrety ...len si prestante mysliet ze sa okolo vas kruti cely svet lebo si date nieco poslat a vsetci su **** len vy lietadlo ,hlavne ze nieste na dohodnutom mieste,to nie je ich chyba ...stane sa ,ale to sa da riesit a ked to hori snazit sa mate v prvom rade vy ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale zakon schvalnosti u mna plati aj tak - totiz kurieri takmer vzdy chodia cez obed, uz viackrat som sa kvoli nim musel vracat. Rajon im vsetkym tak vychadza ze moju pracu navstivia akurat vzdy prave cez obed.
ale kedy dojde a ci vtedy uz nebudem na adrese tak to neviem
mamator Zasielka je z UK.
iron.hide Zaslanie do prace by nic neriesilo.
Minulý mesiac som preberal cca 10 balíkov od rôznych kuriérov a vždy prišli ku mne medzi 11 - 13:30h,keď som bol väčšinou v práci.
Tak som vždy musel riešiť niekým prebratie tovaru.
Veď kľudne by mohla nejaká kuriérska firma rozvážať aj podvečer.
Vel kurierov DHL rozvaza aj do piatej, sem tam do siestej
no spomenul som zasielkovnu - dnes v O2. za pultom bola len jedna a vybavovala pani - najprv nejaka poistka, ok pockam, potom puzdro - ake chcete, ok pockam, potom ochranne sklo na telefon, ok pockam, chcete ho aj nalepit? - uz prevraciam oci, ale ok pockam, a este to odomykanie otlackom - to uz som sa ozval - prosim vas, ja tu mam len balik
este edit: mate narok na opakovane dorucenie ,vacsinou az 3 ,mozte si ho dohodnut aj na ine miesto atd. ale nalozi to iny kurier na danej trase k sebe na druhy den, ak je to mozne v ramci moznosti systemu prace vam vyjdu v ustrety ...len si prestante mysliet ze sa okolo vas kruti cely svet lebo si date nieco poslat a vsetci su **** len vy lietadlo ,hlavne ze nieste na dohodnutom mieste,to nie je ich chyba ...stane sa ,ale to sa da riesit a ked to hori snazit sa mate v prvom rade vy ...