ano viem, medzi ateistami je oblubene tvrdenie, ze kazdy knaz je pedofil a ze veriaci su zlo. na to som uz zvyknuty ale nemusim to citat este aj tu.
ja urcite nebranim toho tlsteho brava, urcite na to raz doplati. ta baba k nemu bola este moc mila, mala by zobrat svojich timovych kolegov na trestnu vypravu.
No je pravda, ze naozaj neviem, ci je aj pedofil a naozaj som len cielene zovseobecnil. Ale pri katolickych fararoch je to jedna z prvych veci, co mi napadne. Cim to asi bude, hmm... Cest vynimkam.
P.S. Treba rozlisovat pojmy viera a cirkev. Cirkev je len organizacia s velkym majetkom a mafianskym pozadim, nema to nic s vierou. A samozrejme s velmi ciernou minulostou co sa tyka mucenia a vrazd a velmi ciernou sucasnostou co sa tyka lobbingu, financnych machinacii, zneuzivania deti atd. To si treba uvedomit, kym zacnes cirkev obhajovat. Ale o tom tato tema nie je.
mali by sme ist vsetci na bikoch k nemu na omsu a natlacit sa tam chcel by som ho vidie ja som za, neohladuplnych vodicov som uz stretol na tony ale toto by som necakal
presne tak...ja som veriaci ale uz dlhsie mam problem ist do kostola len preto ze su taky poniektory ako sa pise o tomto..arogantny a to iba pouzivam slabucke slova..ale to je zle lebo potom aj tych par dobrych a naozaj milych a ustretovych takymto spravanim splachnu dole zo sebou...ale ja by som bol na tohto osobne ovela svinskejsi a urcite takto by som to nenechal,ale ako tu myslim jesus napisal ze nemiesajme cirkev a vieru....to uz davno nema nic spolu pomaly...zial..
Strašne mám "rád" tvoje linky na facebook. Síce na ňom som, ale je mi to prd platné, keď mi tvoje mobilné linky vždy prd ukazujú... (čo tam je za video?)
Zaujimave, ze ostatnym to ide aj ked ani nie su na FB. Ale asi o dva posty nizsie som cely obsah toho linku pastol priamo do fora ako text (prispevok od Lubice Dadovej).
Ondrej Str
Mne podobnú vec urobil farár z Lučivnej minulý rok, tiež na Passate čiiistonovom, stihol som mu iba drbnúť po kapote, potom rýchlo pridal , zabočil von z dediny a zdrhal, išiel som za ním, ale už som ho nenašiel, škoda, dostal by riadnu nakladačku prasačia hlava po.ebaná. Na druhý deň som sa potom dozvedel, že chodí do Svitu do *****. Zasratá celá cirkev sk.rvená. Po cigánoch sú v rebríčku na 2. mieste najväčších darmožráčov a okrádačov nášho ( a nielen nášho) štátu, možno ich aj predbehli. Treba nosiť so sebou na tréning teleskop ( teleskopický kovový obušok ) a slzák, nosím to so sebou každý tréning.
S tým rebríčkom sa tiež stotožňujem, len by som ho vymenil. Celá cirkev je .....
Zaujimave, ze ostatnym to ide aj ked ani nie su na FB. Ale asi o dva posty nizsie som cely obsah toho linku pastol priamo do fora ako text (prispevok od Lubice Dadovej).
Nebude to tým, že nie každý má "inteligentný" mobil aby si to tam v nejakom facebookovskom programe pozrel? Na fórum chodia aj tí čo majú NB alebo PC, ako napr. aj ja a im to asi nepôjde (moja teória)...
Aha, tak potom dobre, ja som si myslel, že v tom linku je niečo iné ako si potom neskôr postol.
ja urcite nebranim toho tlsteho brava, urcite na to raz doplati. ta baba k nemu bola este moc mila, mala by zobrat svojich timovych kolegov na trestnu vypravu.
no tak po dnesnej dalsej skusenosti zo slovenskych ciest uz asi stacilo a ponukam svoj cestak na predaj. radsej budem chodit peso do lesa na hriby, tam snad nikomu "zavadzat" nebudem...
aby som to v rychlosti opisal...
idem si domov z kratkeho vyjazdu cez mesto po krajnici ( takmer po chodniku ), dobehnem nejaku pani na bicykli a kedze sa nikde neponahlam tak idem pomaly za nou. medzitym sa zozadu doruti k nam nejake auto a kedze po lavej strane v jednosmerke parkuju auta, musi pribrzdit a samozrejme sa pcha medzi nas a odparkovane auta. nakolko ma velku opachu ( zda sa mi ze Range Rover alebo nieco podobne ) tak je to len tak tak. aby naznacil ako velmi mu zavadziame, pusta este ako bonus ostrekovanie celneho skla. pani predo mnou sedi na bicykli uz len silou vole a cakam kedy mu padne pod auto. vtedy na neho zakricim ze co robi a preco ma pustene ostrekovace?! ( podotykam ze som nepouzil ziaden vulgarizmus co sa aj teraz sam sebe cudujem ). pan si to vsak berie osobne a rozhodne sa mi prvy krat zablokovat cestu a asi ma poriesit za moju trufalost sa vobec ozvat. obchadzam jeho auto aj nestastnu pani po chodniku a radsej to dalej nehrotim lebo uz tusim ze nieco nie je v poriadku. zaradim sa opat na cestu a pan ma opat obieha, opat mi skrizi cestu a uz vidim ako sa otvaraju dvere a vyskakuje z neho pan tak trikrat vacsi ako ja. v rychlosti ho obchadzam po lavej strane a asi nevie prehryznut ze ma nechytil. skace do auta a uz pocujem ako mi doslova ide po krku. odbacam doprava do dalsej jednosmerky a mojim asi jedinym stastim je ze je tam strasne vela ludi lebo mam pocit zeby nemal problem ma zrazit ked uz pocujem ako sa mi ruti na zadne koleso, odbacam na poslednu chvilu na chodnik medzi domy kde viem ze je jedina moznost ze nemoze ist za mnou. vidim vsak ze to nevzdava a doslova leti dalej na aute aby obisiel cely blok a dobehol ma. ja zatial odbacam na dalsej jednosmerke do protismeru a radsej miznem v dalsich jednosmerkach ( podotykam ze uz radsej stale idem v protismere )
ako nebudem struhat formu, v tej chvili som zdrhal ako krisa z topiacej sa lode. za 33 rokov som uz zazil kadeco, ale dnes som sa prvy krat skutocne bal ineho cloveka a mal pocit akoby moje zdravie vysi na vlasku. este teraz mam z toho pocit ktory by som neprial skutocne nikomu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a myslim ze jezus to len trochu zovseobecnil
P.S. Treba rozlisovat pojmy viera a cirkev. Cirkev je len organizacia s velkym majetkom a mafianskym pozadim, nema to nic s vierou. A samozrejme s velmi ciernou minulostou co sa tyka mucenia a vrazd a velmi ciernou sucasnostou co sa tyka lobbingu, financnych machinacii, zneuzivania deti atd. To si treba uvedomit, kym zacnes cirkev obhajovat. Ale o tom tato tema nie je.
nepride mi spravne ze ziju vlastne v prehnanom luxuse a pritom kazu ze materialne veci su zbytocne....-_-
a na opravu kostola robia este zbierky...ako keby nemali dost penazi ze?
nevravim ze kazdy je pedofil....ale objavilo sa godne vela pripadov...
Osobná skúsenosť?
https://m.facebook.com/#!/story.php?story_fbid=10203167763007957&id=1024050741
Strašne mám "rád" tvoje linky na facebook. Síce na ňom som, ale je mi to prd platné, keď mi tvoje mobilné linky vždy prd ukazujú...
Ondrej Str
Mne podobnú vec urobil farár z Lučivnej minulý rok, tiež na Passate čiiistonovom, stihol som mu iba drbnúť po kapote, potom rýchlo pridal , zabočil von z dediny a zdrhal, išiel som za ním, ale už som ho nenašiel, škoda, dostal by riadnu nakladačku prasačia hlava po.ebaná. Na druhý deň som sa potom dozvedel, že chodí do Svitu do *****. Zasratá celá cirkev sk.rvená. Po cigánoch sú v rebríčku na 2. mieste najväčších darmožráčov a okrádačov nášho ( a nielen nášho) štátu, možno ich aj predbehli. Treba nosiť so sebou na tréning teleskop ( teleskopický kovový obušok ) a slzák, nosím to so sebou každý tréning.
S tým rebríčkom sa tiež stotožňujem, len by som ho vymenil. Celá cirkev je .....
Nebude to tým, že nie každý má "inteligentný" mobil aby si to tam v nejakom facebookovskom programe pozrel? Na fórum chodia aj tí čo majú NB alebo PC, ako napr. aj ja a im to asi nepôjde (moja teória)...
Aha, tak potom dobre, ja som si myslel, že v tom linku je niečo iné ako si potom neskôr postol.
A čo ježiškove "nastav aj druhé líce"?
... tak ti treba.
Na veriacich náboženskú daň, tak ako napr. v Nemecku. Ale to si birmovaný komunista nedovolí.
P.S. - neveriaci katolík, ktorý ma za ženu luteránku...
aby som to v rychlosti opisal...
idem si domov z kratkeho vyjazdu cez mesto po krajnici ( takmer po chodniku ), dobehnem nejaku pani na bicykli a kedze sa nikde neponahlam tak idem pomaly za nou. medzitym sa zozadu doruti k nam nejake auto a kedze po lavej strane v jednosmerke parkuju auta, musi pribrzdit a samozrejme sa pcha medzi nas a odparkovane auta. nakolko ma velku opachu ( zda sa mi ze Range Rover alebo nieco podobne ) tak je to len tak tak. aby naznacil ako velmi mu zavadziame, pusta este ako bonus ostrekovanie celneho skla. pani predo mnou sedi na bicykli uz len silou vole a cakam kedy mu padne pod auto. vtedy na neho zakricim ze co robi a preco ma pustene ostrekovace?! ( podotykam ze som nepouzil ziaden vulgarizmus co sa aj teraz sam sebe cudujem ). pan si to vsak berie osobne a rozhodne sa mi prvy krat zablokovat cestu a asi ma poriesit za moju trufalost sa vobec ozvat. obchadzam jeho auto aj nestastnu pani po chodniku a radsej to dalej nehrotim lebo uz tusim ze nieco nie je v poriadku. zaradim sa opat na cestu a pan ma opat obieha, opat mi skrizi cestu a uz vidim ako sa otvaraju dvere a vyskakuje z neho pan tak trikrat vacsi ako ja. v rychlosti ho obchadzam po lavej strane a asi nevie prehryznut ze ma nechytil. skace do auta a uz pocujem ako mi doslova ide po krku. odbacam doprava do dalsej jednosmerky a mojim asi jedinym stastim je ze je tam strasne vela ludi lebo mam pocit zeby nemal problem ma zrazit
ako nebudem struhat formu, v tej chvili som zdrhal ako krisa z topiacej sa lode. za 33 rokov som uz zazil kadeco, ale dnes som sa prvy krat skutocne bal ineho cloveka a mal pocit akoby moje zdravie vysi na vlasku. este teraz mam z toho pocit ktory by som neprial skutocne nikomu.