ja som tiez trochu obmedzil ziletkovanie, mal som za posledne tyzdne viac konfliktov ako za minule dve leta.
najlepsie je v lese a hotovo (ale nemyslim tym lesne asfaltky, tam tiez hrozia bezohladni flintosi na dzipoch)
FB je silna zbran : rozoslal som vsetkym jeho znamym tuto zalezitost: nech si spravia o nom mienku aj jeho ovecky: tych ludi bolo pekne mnozstvo
good job to si mi pripomenul par podobnych akcii na stranke drunkcyclist.com, resp. na ich facebooku - vyskytlo sa par jedincov co ohrozovali cyklistov a tiez takych co si davaju do statusov vyroky ako "zabit ich vsetkych" - vid napriklad obrazok dole. no a admin vzdy zverejnil ich fb, twitter, meno, adresu, adresu prace, atd ... a potom nechal tisicky ludi - clenov, aby mu spravili zo zivota peklo
matt asi nevies SPZ? ja mam tiez problem si to vsimnut v tom soku, ked som rad ze som vobec prezil. ale musim a chcem to trenovat, a potom zverejnovat.
Po tom čo napísal Matt a písala tá babenka je človeku normálne / no dobre,priznám to.../ do plaču. Ja proste neviem,prečo sú niektorí ľudia tak hlúpi a zlí... Ja si ale dosť aj myslím,že takéto vyžrané svine proste len závidia štíhle telo a vypracovaný zadok...
Proste nemáme to mi bajkeri ľahké. Ja mám 80kg,chudnem na 70kg...idem do toho aj napriek tomu,že ma dá dole hocaké chlapča...
Vďaka tomu sa postupne snažím ´´zážitky s vodičmi´´ nehrotiť,lebo viem,že zadýchaný,upotený,zo starosťou kde v tej náhlivosti opreť bajk nemám šancu...
Čo sa týka spomínaných pindov lesníkov na lesných asfaltkách,odporúčam sa ani nepristavovať a ani neodpovedať a nepúšťať sa do debaty.
Na ceste detto - skoro si ma zabil? Nevadíííí,kedže si taký cocot,ani sa radšej na teba škaredo nepozrem...
canopus : dobrá robota:) Aktuálne pán farár majú utajených priatelov,rovnako ako ´´nástenku´´ tak som si ho aspoň pridal za priateľa,uvidíme či si ma pridá:)
Dobre, keď silno privriem oči, vytláčať chlapa cyklistu ešte, ale babu cyklistku?? To už kde sme??
Je jasné, že baba sa tak dobre na biku v manévroch neudrží, každému bude jasné, že skôr či neskôr spadne a nehoda je na svete (tým nechcem uraziť ženské). To už fakt len doma sedieť, lebo vonku to je o život
no asi sa zachvilku stane povinnou vybavou na bajku zbran .. no ale vazne, ked by som bol niekto, kto by chcel len teraz zacat bajkovat a precitam si tieto prispevky , tak ma v zivote nikto nedostane na bajk, naozaj nic neostava aspon minimalne tu kamerku si dat na bajk aby clovek uz mal aspon dokaz keby ze nedajboze nieco sa stane
Dobre, keď silno privriem oči, vytláčať chlapa cyklistu ešte, ale babu cyklistku?? To už kde sme??
Ani ked zavries oci. Treba si uvedomit, ako sa to stalo. Znovu si precitaj ten Lubkin status a skus si tu situaciu predstavit. Co moze viest normalneho cloveka k takej reakcii, ked nebol nijakym sposobom vyprovokovany? Cize je jedno, ci takto ohrozi muza, zenu, alebo dieta. Proste nie je psychicky v poriadku.
lebo co sa tu deje co je MOC: vcera Matus,pred 3 tyzdnami som stretol taketo hovado aj ja.....
tento ked sa bude TAVIT zem, bude prvy medzi branami do neba ......... obrazne povedane
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
najlepsie je v lese a hotovo
good job
to tak dopadne ked stale odkladam namontovanie tej Shimano kamery na riaditka...
Proste nemáme to mi bajkeri ľahké. Ja mám 80kg,chudnem na 70kg...idem do toho aj napriek tomu,že ma dá dole hocaké chlapča...
Vďaka tomu sa postupne snažím ´´zážitky s vodičmi´´ nehrotiť,lebo viem,že zadýchaný,upotený,zo starosťou kde v tej náhlivosti opreť bajk nemám šancu...
Čo sa týka spomínaných pindov lesníkov na lesných asfaltkách,odporúčam sa ani nepristavovať a ani neodpovedať a nepúšťať sa do debaty.
Na ceste detto - skoro si ma zabil? Nevadíííí,kedže si taký cocot,ani sa radšej na teba škaredo nepozrem...
pan boh ta za to zehnaj
Je jasné, že baba sa tak dobre na biku v manévroch neudrží, každému bude jasné, že skôr či neskôr spadne a nehoda je na svete (tým nechcem uraziť ženské). To už fakt len doma sedieť, lebo vonku to je o život
EDIT:// poslem to aj na biskupske maily radsej
Trenažér na balkón a vyriešené
No ešte to tak
http://www.ecav.sk/?p=adresar/ADRbiskup/general
Ani ked zavries oci. Treba si uvedomit, ako sa to stalo. Znovu si precitaj ten Lubkin status a skus si tu situaciu predstavit. Co moze viest normalneho cloveka k takej reakcii, ked nebol nijakym sposobom vyprovokovany? Cize je jedno, ci takto ohrozi muza, zenu, alebo dieta. Proste nie je psychicky v poriadku.
http://www.ecav.sk/?p=adresar/ADRbiskup/general
Ty si sa riadne rozohnil
tento ked sa bude TAVIT zem, bude prvy medzi branami do neba ......... obrazne povedane