Stax písal som o Holandsku, je to dosť civilizovaná krajina? Podľa mňa je to na sk vyriešené lepšie. V NL totiž jazdia po CT aj skútre a to je väčší hardcore (krok späť?) ako cesta Lokca - Námestovo, ver mi, obe mám vyskúšané, nie raz.
Keď ti auto vrčí za ušami je to dosť nepríjemná vec
Uplne najradsej to mam ked idem presne MPR a niekto idealne s dodavkou alebo suv sa mi tlaci na zadok, ked idem na sportiaku. Ked budem musiet slapnut na brzdu, zastavi az ked ma prejde vrchom celeho. To ze ponadomna vidi lebo som brucholaz je mu prd platne. Nema sancu, ani keby isiel s nohou na brzdovom pedale. Auto mi brzdi na polovicnej vzidlenost a to este ani neratam reakcnu dobu. Asi este nevideli ako vyzera zadny batozinovy priestor od porsche, alebo co
Si sa mohol rovno pochváliť, že máš Porsche, nebolo to treba takto zaobaľovať...
zaujimave ze v civilizovanych krajinach toto vobec netreba riesit a mam slusnu istotu ze ked ma predbiehaju tak ma predbiehaju relativne bezpecnym sposobom.
Mám pocit, že v tých civilizovaných krajinách (úplne stačí aj toť za rohom v Rakúsku) sú ľudia nielen v cestnej premávke, ale aj tak nejako celkovo "vyrovnanejší," otvorenejší, tolerantnejší a "menej riešia."
Na Slovensku mám stále pocit, že veľká časť ľudí sa na väčšinu ostatných pozerá tým pohľadom, že určite ich chcú v prvom rade oyebať, uškodiť im, obohatiť sa na nich a podobne. Preto majú u nás aj taký úspech rôzne konšpiračné teórie, "alternatívne médiá," "anti-vax movement" a z toho ťažiace politické strany :-/ Neviem, či je to životnou úrovňou, systémom školstva, alebo aj niečím úplne iným (tých 40 rokov "v ohrade" tomu asi tiež veľmi nepomohlo) no z môjho pohľadu nás práve toto dosť brzdí v rozvoji. A takíto ľudia ťa potom napríklad v nedeľu doobeda na kompletne prázdnej ceste lížu zrkadlom s rukou na klaksóne, lebo ty tam ideš určite preto, aby si im na tej prázdnej ceste zavadzal. Alebo idú pešo po zvážnici viacerí cez celú šírku a keď ich slušne poprosíš, aby ti uhli, tak ti ešte vy3.14čujú, že tam na bicykli nemáš čo robiť...
Kým sa nezbavíme tohto "postkomunistického individualizmu," čo ale nebude o rok, o dva a asi ani o 10, tak imho s nejakou výrazne väčšou "civilizáciou" (nielen) v premávke počítať nemôžeme.
ked ma Kenaj poršátko, uz zacina do seba zapadat apexova bajka
Zo mna hovori zavist, vzdy som chcel startovat voz na lavej strane :-/
Raz som predbehol panameru na Ečku, lebo sa vliekol do sorosky pod krasnou horkou 90, urcite sa dobre u*ebal v tom aute.
Na soroske ma spravil takym sposobom, ze sa mi kolena triasli este v KE
Ja som už na bicykli predbehol aj ferrari... keď u nás v Štiavnici prechádzalo cez vyvýšený priechod . a ani ma nedobehlo, lebo je to v klesaní a tých vyvýšených priechodov je tam viac
66peter mne raz dávno policajt kázal na otvoriť vzadu kufor... Pozrel, vzdychol "uhm, motor" a potom, že teda aj vpredu mám otvoriť
Tiež sa môžem pochváliť, že som šoféroval aj vlastnil auto's motorom vzadu
Nic si z toho nerob, V TP mam 5 miest predny nohon. Skutocnost su 2 a zadny samozrejme. A hlavne ze ma trapili aby mi importer dal zoznam rozmerov kolies a pneu a ani to nezvadli opisat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď ti auto vrčí za ušami je to dosť nepríjemná vec
Si sa mohol rovno pochváliť, že máš Porsche, nebolo to treba takto zaobaľovať...
Mám pocit, že v tých civilizovaných krajinách (úplne stačí aj toť za rohom v Rakúsku) sú ľudia nielen v cestnej premávke, ale aj tak nejako celkovo "vyrovnanejší," otvorenejší, tolerantnejší a "menej riešia."
Na Slovensku mám stále pocit, že veľká časť ľudí sa na väčšinu ostatných pozerá tým pohľadom, že určite ich chcú v prvom rade oyebať, uškodiť im, obohatiť sa na nich a podobne. Preto majú u nás aj taký úspech rôzne konšpiračné teórie, "alternatívne médiá," "anti-vax movement" a z toho ťažiace politické strany :-/ Neviem, či je to životnou úrovňou, systémom školstva, alebo aj niečím úplne iným (tých 40 rokov "v ohrade" tomu asi tiež veľmi nepomohlo) no z môjho pohľadu nás práve toto dosť brzdí v rozvoji. A takíto ľudia ťa potom napríklad v nedeľu doobeda na kompletne prázdnej ceste lížu zrkadlom s rukou na klaksóne, lebo ty tam ideš určite preto, aby si im na tej prázdnej ceste zavadzal. Alebo idú pešo po zvážnici viacerí cez celú šírku a keď ich slušne poprosíš, aby ti uhli, tak ti ešte vy3.14čujú, že tam na bicykli nemáš čo robiť...
Kým sa nezbavíme tohto "postkomunistického individualizmu," čo ale nebude o rok, o dva a asi ani o 10, tak imho s nejakou výrazne väčšou "civilizáciou" (nielen) v premávke počítať nemôžeme.
Tak vyzera, ze to neni obvykle
https://domov.sme.sk/c/23045046/policia-eviduje-rekordny-narast-opitych-vodicov-ministerstvo-spusta-kampan.html
https://www.youtube.com/watch?v=7tELaRVVpsg
edit: spojenie kvoli FOP
Izzy68 ale nie
Pri 911 to platí, no pri Caymane / Boxsteri nie. Tie majú motor pred zadnou nápravou, takže vzadu majú reálne batožinový priestor.
Zo mna hovori zavist, vzdy som chcel startovat voz na lavej strane :-/
Raz som predbehol panameru na Ečku, lebo sa vliekol do sorosky pod krasnou horkou 90, urcite sa dobre u*ebal v tom aute.
Na soroske ma spravil takym sposobom, ze sa mi kolena triasli este v KE
Mám pocit, že už dávnejšie kdesi spomínal Boxster, ale možno kecám.
Toto je Porsche.
Nic si z toho nerob, V TP mam 5 miest predny nohon. Skutocnost su 2 a zadny samozrejme. A hlavne ze ma trapili aby mi importer dal zoznam rozmerov kolies a pneu a ani to nezvadli opisat.