Ja som z tych ludi sokovany. Preco ludia krivo pozeraju na muzov s oholenymi nohami? Vobec tomu nechapem ze buzik a ine sprostosti. Kto chce si oholi a je to kazdeho osobna vec ze preco si holi nohy. A ked si chlap oholi nohy tak je z neho hned buzik

. A zeny co potom? Vsetky su lezbicky?

Ved sa uz spametajte. Nesme opice a od tej doby co sme asi boli myslim ze sme uz dost pokrocili. Niekedy si pametam ked vsetci mali podpazusie ako les. Teraz? Uz fakt len naturalisti ostali. A tych isto neni vela. A niekedy ked si niekto holil podpazusie tak sa z neho smiali. A teraz si vsetci dajde dole tricka a kuknite sa pod ruky. No? Frajeri.

95 percent ma oholene. Lebo berieme to uz tak ako holenie u zien. Takze tii co sa teraz smeju ze buzici tak tych naozaj nechapem. Lebo vravim druhykrat je to osobna vec. A holenie ma svoje vyhody aj nevyhody. Ja si napr. holim nohy v lete ked je sezona a je to urcite pohodlnejsie jazdit s hladkymi nohami ako s kobercom na nohe. Nic sa do noh nepletie ziadne havede a komare. Lepsie sa nohy ochladzuju a krajsie sa opalia. A to niesom cestny cyklista. Ja jazdim aj les aj cestu. Lebo ani v tom nevidim logiku ako niektori bikery zahadzuju cestnakov. Vsetko je o tom istom. O
bicykli o radosti z volnosti o podstivej robote na
biku na ktorej sa odrazi lepsia kondicka. Uz som v inej teme. No spat.

Tak kto si holi tak si holi a je mu to pohodlnejsie a proste je mu lepsie. A ten co doteraz tvrdi ze chlapi s oholenymi nohami su buzici tak ten to do konca zivota nepochopi

. Tak potom v profi cyklistike je asi kazdy buzik. Ci je to MTB jazdec alebo cestny cyklista. Tak ja si just budem holit nohy lebo takyto ludia ma vedia nastvat

. Ja ked vidim chlpaaca tiez si nieco pomyslim ze v akej dobe to sme ale urcite sa mu zato nesmejem a nenadavam mu. Je to proste jeho nazor. Tak to respektujem. Este by som pisal vela. Ale bude asi skoda si nicit klavesnicu ked aj tak ti co to nechapu nebudu ani nadalej. Tak koncim. Keby niekto chcel diskutovat podme nato