nuz chlapi, mne stacila jedna skusenost v meste a odvtedy uz ked musim cez mesto tak len pomalicky po chodnikoch a prechodoch, serem na policajtov. inak po ceste ani bohovi, nikdy.
v BA pod lafranconi tam kde jazdia elektricky a je tam krizovatka som zastavil na cervenu, odbocoval smerom k ZOO (isiel som z karlovky), cakam na zelenu, za mnou bola nejaka stara skodovica, ktorej som ukazal nech ide, potom checknem situaciu, nikde nikoho (bolo to uprostred prazdnin) tak vyrazam, prechadzam do protismeru uz som skoro za krizovatkou a potom tma.
prebudzam sa, dviham sa, lezim na chodniku,
bike 3m vedla mna, krv strieka z hlavy ale nic necitim,
dres roztrhnuty, polka tela krvava, noha vykrutena, ale idem k bajku s presvedcenim ze domov este dojdem, pozeram, zadne koleso ohnute do praveho uhla.
ale nikde nikoho... tak tam postavam, zacinam si uvedomovat ktora bije, pride nejaky homeless ze ci zijem a dava mi servitku aby som si to dal na hlavu. potom zhanam mobil volam mame nech pre mna pride...
cakam tam asi 15 minut pri ceste so zosrotovanym
bajkom aj sebou, a predstavte si ze az na jednu vynimku nikto NIKTO nezastavil aby sa spytal ci nepotrebujem pomoc, zopar aut pribrzdilo asi aby sa pozreli na toho chudaka a potom pridali prec.
ta jedna vynimka bol asi 19 rocny chalan na rosypanom peugeote ktory zaflekoval a skoro si polamal nohy aby sa ma spytal ci nepotrebujem zavolat zachranku alebo odviezt do nemocnice.
nehovoriac o tom ze ten ***** co ma zrazil (inak to byt nemohlo, ale fakt si na nic nepamatam) usiel.
za mnou v nemocnici viezli jedno dievca, ktore zosrotoval autobus, na pristrojoch, neviem ako dopadla, ale dakujem pekne.
ja som mal stastie v nestasti, iba frakturka lebky, jazvy kade tade a vykruteny clenok. nic vazne.
no comment...