Ak som spravne pochopil, telo zacne po urcitej dobe fyzickej namahy spalovat tuky. Co ma tesi, po zime som nameral 3 kg ubytok hmotnosti, ale zial, nikde to nie je vidno. Preco si telo neberie odtial, kde je ho najviac? Ja sa asi toho pupka nezbavim .
fuuha ze by az po troch hodinach? sa mi zda nejak vela...
v kazdom pripade dlhe maratony na kolegovi z vyssej vahovej kategorie mavali za nasledok ubytok vahy okolo 2kg (po 2 dnoch ked uz vyrovnal straty tekutin)...
nie sa mi zda ze to zavisi od kazdeho cloveka individualne a zavisi od viacerych faktorom....ako napr kondicka..... (len teraz neviem ako to bolo cim lepsia kondicka tak neskor nasatva salovanie tukov alebo naopak to si uz nepametam) ale 3 hod sa mi zda vela
nechcem zakladat novu temu, tak sa spytam v tejto, dost ma zaujima kolko kalorii spalite pocas vyjazdu (kolko vam ukaze cyklocomputer, kto mate uvedenu funkciu) mne to vcera ukazalo hodnotu cca 5200kcal
no mozno u tych vydumanejsich :] computrov to ma nejaky zmysel ale mal som aj taky obycajny za 3 stovky so zakladnymi funkciami a ten zobrazoval kalorie tiez ...
no je to vela, ale je to bohuzial tak, kondicka ma na to samozrejme isty vplyv, ale daleko viac robi genetika - vrodeny metabolizmus, takze niektory si moc nepomozeme/te...
kazdopadne platia 2-3 hodiny, u vacsiny z nas to je blizsie k trom..
ak sa teda chce niekto zbyvit vyslovene tuku, tak pomaha zataz v nizsich a strednych intenzitach - trvajuca vyse 2,5 - 3 hodin.
tento proces mozno ciastocne urychlit nasledovne - vyrazit rano na lacno len s tekutinou, po 40 minutach (v nizkej intenzite) si dat jedlo obsahujuce malo cukru, viac tuku (tmavy chlieb, rastlinny tuk, sunka), nepit sladke napoje...
skusal som - funguje, ale nie je to nic prijemne
na zbavenie sa tuku u mna najlepsie funguje toto
1) rano - vlaknina a sacharidy (cize sladke ranajky)
2) desiata - ovocie
3) obed - bielkovina so sachridmy (maso s prilohou)
4) olovrant - cokolvek male a lahke
5) bielkovina a zelenina (maso so zeleninou cerstvou)
robikka, tych 5200 kcal nieje za jeden vyjazd, to ti ukazuje celkovo, musis tam aj este jednu funkciu a to v poslednom meranom pasme, ja spalim za hodinu spinningu asi tak 750 cca, zevraj nadmerne dost ale preto aj mam problem pribrat, a za vyjazd je to na hodinu menej, tam sa nejdem tak pretrhnut. samozrejme pri maratone je to zase ine, tam spalim este viac. Pocita to z tepovky, podla toho ako menis pasma (fitnes, power) a samozrejme cas.
robikka, tych 5200 kcal nieje za jeden vyjazd, to ti ukazuje celkovo, musis tam aj este jednu funkciu a to v poslednom meranom pasme, ja spalim za hodinu spinningu asi tak 750 cca, zevraj nadmerne dost ale preto aj mam problem pribrat, a za vyjazd je to na hodinu menej, tam sa nejdem tak pretrhnut. samozrejme pri maratone je to zase ine, tam spalim este viac. Pocita to z tepovky, podla toho ako menis pasma (fitnes, power) a samozrejme cas.
vies ze mas asi recht (zdalo sa mi to nejak strasne vela) urcite som to zabudol pred vyjazdom vynulovat, ale minuly vikend ked bol na nule tak mi po 46km ukazoval cca 2600kcal, to uz sa asi via blizi normalu
Povedzte mi nazor,ked je jasne vidno ubytok v cm,ale vaha ukazuje stale rovnaku vahu...
Aj po najazdenych 44 km...
to je to najlepsie co sa ti moze stat, lebo:
1) nestratila si vodu z tela
2) tuk sa premenil na svalstvo
plati totiz, ze rovnaky objem tuku vazi menej ako svalovina - preto ti v cm ubudne a vaha ostava - pokial by si vysvlovene posilovala, mohlo by sa ti stat aj to, ze v cm stratis dost vela a vaha pojde dokonca hore - svaly su tazsie ako tuk
Teorie su pekne, ale ako prinutit telo, aby si bralo z miesta, kde je tuku najviac?
Mozno to nejak suvisi s uz nacatou temou, ale dnes som dospel k zaveru, ze sa asi stracam:). Kedysi som si kupoval veci konfekcnej velkosti L. Za posledne dva roky prevlada M-ko. A dnes som si kupil celoprstove cyklorukavice velkosti S. Vysku mam stale rovnaku. Ma niekto na toto rozumne vysveltenie?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.topshop.sk/index.asp?tn=prod ... 876&c=1571
Ber to tak ze si prptotyp a airbagom na burchu
do 3 hodin je to vyrazne v prospech sacharidov - 85:15
v kazdom pripade dlhe maratony na kolegovi z vyssej vahovej kategorie mavali za nasledok ubytok vahy okolo 2kg (po 2 dnoch ked uz vyrovnal straty tekutin)...
zrejme z tepovej frekvencie aku dosahujes a v akych hodnotach ju udrzujes po urcity cas, ale ci je to presne to netusim
kazdopadne platia 2-3 hodiny, u vacsiny z nas to je blizsie k trom..
ak sa teda chce niekto zbyvit vyslovene tuku, tak pomaha zataz v nizsich a strednych intenzitach - trvajuca vyse 2,5 - 3 hodin.
tento proces mozno ciastocne urychlit nasledovne - vyrazit rano na lacno len s tekutinou, po 40 minutach (v nizkej intenzite) si dat jedlo obsahujuce malo cukru, viac tuku (tmavy chlieb, rastlinny tuk, sunka), nepit sladke napoje...
skusal som - funguje, ale nie je to nic prijemne
na zbavenie sa tuku u mna najlepsie funguje toto
1) rano - vlaknina a sacharidy (cize sladke ranajky)
2) desiata - ovocie
3) obed - bielkovina so sachridmy (maso s prilohou)
4) olovrant - cokolvek male a lahke
5) bielkovina a zelenina (maso so zeleninou cerstvou)
trening 6 dni do tyzdna - rozhodue pravidelnost
vies ze mas asi recht (zdalo sa mi to nejak strasne vela) urcite som to zabudol pred vyjazdom vynulovat, ale minuly vikend ked bol na nule tak mi po 46km ukazoval cca 2600kcal, to uz sa asi via blizi normalu
to je to najlepsie co sa ti moze stat, lebo:
1) nestratila si vodu z tela
2) tuk sa premenil na svalstvo
plati totiz, ze rovnaky objem tuku vazi menej ako svalovina - preto ti v cm ubudne a vaha ostava - pokial by si vysvlovene posilovala, mohlo by sa ti stat aj to, ze v cm stratis dost vela a vaha pojde dokonca hore - svaly su tazsie ako tuk
Dufam, ze si to myslel len obrazne a nie doslova, pretoze to je potom nezmysel
Mozno to nejak suvisi s uz nacatou temou, ale dnes som dospel k zaveru, ze sa asi stracam:). Kedysi som si kupoval veci konfekcnej velkosti L. Za posledne dva roky prevlada M-ko. A dnes som si kupil celoprstove cyklorukavice velkosti S. Vysku mam stale rovnaku. Ma niekto na toto rozumne vysveltenie?