Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
posledný komentár: 11. 7. 2017 o 15:23
Za rok som z 6x6 som max zväčšila na 14x14 a trasy na 16x16 už mám naplánované. Najviac zbieram štvorce v zime, napríklad od decembra takýto posun.
Bavím sa najmä tým trasovaním, to že niektoré cesty sú nakoniec privat strase alebo inak neprejazdné, sa občas stane
a tiez tam v zime nehrozi, ze poslapeme urodu.
Vacsina odchodenych peso, ale uz to zacina byt daleko na chodzu z domu. Dalsie budem pridavat asi uz iba na bajku.
Inak v niektorych pripadoch to chce dost kreativitu, alebo aj odvahu, vyzobat tieto male stvorce. Arealy firiem su celkom obmedzujuce. Nehovoriac o tom, ze s tymi co su nepristupne v Dunaji asi nijak nepohnem...
scarinko S dronom idealne ist vyzobat stvorceky na letisko
alebo dat gps do nejakeho odolneho puzdra, pripevnit to na snuru a hadzat do daleka
Nie ze by som to mal v plane, ale zima je asi jedina prilezitost ako si vystvorcekovat Nezider bez "nelegalnej" pomoci
Inak toto ma ani nenapadlo. Korcule su podstatne lahsie ako nafukovaci kajak
Ale mozno by stacilo len zobrat plaste s hrotmi a pri jazere prezut
alebo dat gps do nejakeho odolneho puzdra, pripevnit to na snuru a hadzat do daleka
zamestna sa tam na par dni... alebo ako subdodavatel ci host
skusil som to teraz, no bohuzial u mna nic, kedze: "Only public Strava activities count."
nemam ani jeden maly stvorcek
Vieš čo za mňa ideál, v lete jazdím väčšinou s niekým a nebudem ľudí ťahať po krkahájoch, takto je to dobrá motivácia ísť aj trošku dlhšie trasy v zime (štvorce sú už trošku ďalej od domu). V lete motiváciu netreba takže na štvorčeky zabúdam a keď sa ochladí tak idem na to
Načo potom vôbec štvorčekovať, keď by niekto musel vymýšľať takéto pi*oviny ako by o*ebal systém…
Inak vsetko naj k meninam