Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
posledný komentár: 11. 7. 2017 o 15:23
Pocitam ze na silvestra zas bude teplo a pojdem k Neusiedlu ako kazdy rok 😁
A odkial si sa toto docital? Na druhej strane 84 mil (135km) je slusne cislo pretoze sa predpoklada (podla definicie na wiki a statshunters) ze spravil 84x84mil coz na vtedajsich cestach a bicykloch asi nebolo uplne najlahsie..
Napriklad chcem zopar stvorcekov kde je len dialnica. Tak ma napadlo ist pesi po poli vedla nej, lebo inak neviem... boha toto je ale divna aktivita
Napriklad chcem zopar stvorcekov kde je len dialnica. Tak ma napadlo ist pesi po poli vedla nej, lebo inak neviem... boha toto je ale divna aktivita
zalezi ze kde to konkretne je, ale ano niekedy je najefektivnejsie to proste potiahnut niekde do pola 100m a vratit sa na cestu
ukaz konkretny usek, mozno ze sme ten "level" uz hrali
Vyznavam celkom opacny pristup. Obcas to konci vselijako ? V pripadoch, z ktorych prikladam par fotiek, dokonca bola na mape oznacena spevnena cesta, resp. znaceny turisticky chodnik.