ako sa stravujete pred bike_ovackou, ako pocas nej a ako po dobrej bike_ovacke? pijete nejake "jontaky" alebo dobre pivko, kofolu ci vodu?
co energeticke tycinky, tuby, pasty?
posledný komentár: 30. 8. 2016 o 12:06
posledný komentár: 30. 8. 2016 o 12:06
Taktiež si ale ráno nedam praženicu ale skôr nejaké musli s jogurtom a pod., a ked som už vonku tak to čo ponukne bufet, večer potom to čo mi manželka navarila.
Pijem hlavne vodu a záchrana je vždy v nejakej musli tyčinke alebo horalke.
Každý asi podľa toho ako to bicyklovanie berie, ja som za celodenné výlety 80-100 km takže nemám potrebu sa nahánať a " dopovať"
ale vecer po bike_ovacke by som zjedol asi vsetko
ako sa stravujete pred bike_ovackou, ako pocas nej a ako po dobrej bike_ovacke? pijete nejake "jontaky" alebo dobre pivko, kofolu ci vodu?
co energeticke tycinky, tuby, pasty?
Taliani vravia: pizza, pasta, aqua
http://www.kpo.cz/fyziologie/fyziologie02-2.htm
Velo šéfkuchář vaří pro vytrvalce (zostavenie jedálnička pri vytrvalostnom športovaní) a v druhom čísle je článok pre silový trénink.
Potom niečo o tukoch a cukroch a pár tipov.
Podmienka, jedine cerstve.
takze vsetko bez jedla, ale vtedy som slapal len s vody a to bola sila, ani som nejako nepocitoval hlad...
Pijem pocas vyjazdu zarobeny iontak z Camelu a potom po vyjazde dobre padne aj pivko
ako balite tie jablka do camelu? nemate ich potom teple? ja by som teple a ohriate jablko nikdy nezjedol, ble
ako balite tie jablka do camelu? nemate ich potom teple? ja by som teple a ohriate jablko nikdy nezjedol, ble
ty nepapas teplucke jabllllllcka???
a v zastávkach prevažne pivo.neje veľmi dobré veľa kofoli
to jaa taky