Osobné auto tam vo veľkej rýchlosti zrazilo štvorročného cyklistu. Chlapec aj napriek resuscitácii lekárom LZZS podľahol pravdepodobne mnohopočetným vnútorným zraneniam, informovala SITA hovorkyňa LZZS ATE Sylvia Galajdová. V aute sa ľahko zranil vodič i jeho spolujazdec. Okolnosti dopravnej nehody vyšetruje polícia
posledný komentár: 10. 8. 2021 o 16:27
Inteligentne...
Kazdy, kto nedbalostou/lashostajnostou/arogantnostou niekoho zabije, je minimalne spina. A ze tu vytahujes taketo veci, si trapny/a, sorry ale neviem co si za pohlavie a nechce sa mi to zistovat.
ad2...nepochopil si, že to bol vtip na to, že všecia odsudzovali iba Žitného ako keby bol jediný komu sa to stalo a dosť mu na účet toho urobili peklo zo života.
Ja si myslím, že šoféri by mali dávať väčší pozor ale rodičia na malé deti tiež. Príde mi nevhodné bicyklovať s takto malými deťmi po ceste(ak to bolo niekde v dedine, tak sa ospravedlňujem{ale tam to platí z časti tiež, ale v dedine[obci] musia šoféri jazdiť opatrnejšie a predvídať, že za rohom bude dieťa})... Určite sa to dá obísť aj inakade.
ad2...nepochopil si, že to bol vtip na to, že všecia odsudzovali iba Žitného ako keby bol jediný komu sa to stalo a dosť mu na účet toho urobili peklo zo života.
Ja si myslím, že šoféri by mali dávať väčší pozor ale rodičia na malé deti tiež. Príde mi nevhodné bicyklovať s takto malými deťmi po ceste... Určite sa to dá obísť aj inakade.
Pozor!!!!
To je vsetko....ako sa hovori...,,vsetci sme si rovny, len podaaktoriu su si rovnejsi,, (Zitny, politici atd, atd)
To jasne ze nie...ale ked sedis za volantom auta je to akoby si sedel za vrazednym strojom a musis davat pozor aby si nesposobil nejaku nehodu a prisposobit tomu aj rychlost, pozornost atd...
Zitny si to zasluzil a zasluzil by si podla mna aj viac. Mne teda nikto nikdy takto nezomrel (tuk tuk) ale keby mi niekto zabije blizneho ako on, tak ja by som ho najradsej keby som mohol, ani neviem co. To ze sa par tyzdnov o nom pisalo? To je trest za ludsky zivot?
Kazdy, komu dokazu, ze takto zabije na aute niekoho len preto, ze isiel vysokou rychlostou + telefonoval (alebo nieco ine,co ubera na jeho pozornosti) by mal ist sediet, ako keby strielal na svoje obete.
A to s tou nezodpovednostou a nepredvidavostou je riadna kravina. To mam predvidat, ze nejaky magor pojde 150 a nezvladne zakrutu???? Sa zamysli, co pises.
je to len a len soferova vina pretoze nedbal na bezpecnost
Bubu37 odteraz bduem chodit iba cez les ziadna cesta aby ma niekto nepriesiel ked to mam predvidat
Vacsina s nas je tu aj bikerov a aj vodicov a kazdy vie jazdit opatrne na biku a aj na aute..
Ja tiez mavam stresi ked idem cez dedinu a nejake decka sa na chodniku hraju s loptu nahodou jedno mi vbehne do cesty a ...
preto radsej logicky spomalim
Pred nedavnom sme isli 3 chalani na Devin uplne po kraji kultivovane za sebou. Najprv nas debil na A6 vytrubil asi 15 sekund vkuse este si pribrzdil a isiel za nami a trubil a neskor druhe auto nas suchlo asi o 10cm.
Uz sa mi aj stalo ked som isiel po hlavnej dakde po dedinke tak z vedlajsej cesty mi vodic nedal prednost a skoro ma zrazil.
A to,čo sa opať stalo a to,že ľudia sú nepoučiteľní,či ide o šoférov,alebo iných účastníkov,je len otázka šťastia,že toho nie je viac..stačí si pozrieť ráno Bazovského...A je naozaj svinstvo,že ten,kto to spôsobí,vačšinou sa mu nič nestane a umierajú nevinní...
A Ty Bubu37,ad2-Ty nepleť jablká s hruškami...
A Ty LittleFox,škoda,že tu nemáme liany,cesty by sme brázdili v korunách stromov...
A kde boli rodičia
teraz to bolo v televiznych novinach isiel s babkou
Ja ked som mal 4 roky, tiez som chodil na bicykli (mozno trojkolke) a urcite pod dozorom aj na ceste, len to este nebehali na aute 2x-rocni machri 120 po dedine/meste. Tam je problem...
Ja keď som mal 4 tiež som chodil s rodičmi napr. na navštevu do vedlaj´šej dediny Podla mna je to uplne bezne
Pred nedavnom sme isli 3 chalani na Devin uplne po kraji kultivovane za sebou. Najprv nas debil na A6 vytrubil asi 15 sekund vkuse este si pribrzdil a isiel za nami a trubil a neskor druhe auto nas suchlo asi o 10cm.
Uz sa mi aj stalo ked som isiel po hlavnej dakde po dedinke tak z vedlajsej cesty mi vodic nedal prednost a skoro ma zrazil.
Ja si na budúcu sezónu planujem zohnať tričko z obrazkom v prilohe
To myslis tych, co trubia ako pakovia, alebo ti, ktori zabijaju nezmyselne ludi? Tym by som dal 10 rokov natvrdo a zakaz sa co i len pozriet na auto, ked sa dostanu von.
Samozrejme, su pripady, ked to nie je az taka vodicova "vina", niekedy si za to moze trosku aj cyklista. Ale pri dokazanych havariach, kde ide vodic 150, kde ma ist 90, telefonuje, nezvladne zakrutu, lebo ide rychlo alebo dokonca ma alkohol v krvi, 10 rokov a viac, bez milosti. Pozostalym je jedno slovickarenie so zabitim a vrazdou??? Efekt ten isty, niekoho nedbalost im zobrala clena rodiny. A myslim si, ze vsetci "zhovievavi" prispievatelia by tiez pritvrdili, keby sa nieco podobne stalo im, co samozrejme nezelam nikomu.
A najviac ma hneva ze v telke je stale vidiet ako vymislaju ako zabespacit a zviditelnit cyklistov (jasne aj to je potreba, ale...) a vobec sa nezaoberaju tym ako spomalit a povyhadzovat z ciest tych soferov ktory sposobuju smrtelne nehody