Furt? Si ma s niekym mylis. Inac pozri kolko mam ja prispevkov za mojich 6 rokov co som tu a ty za 1,5 roka Menej fnukania, viac jazdenia! Dazd este nikomu neuskodil, takze to zvladnes a aj tak je vysoko pravdepodobne, ze sa to este zmeni. Nebud taky negativista
Dodnes spomýnam na lejak s protivetrom pred Plešivcom po celodennom výlete po planinách. Krúpy to neboli, ale bolelo to k**** neskutočne. Som schoval za odstavený kamión, lebo aj všetky auta odstavovali čo bola nulová viditeľnost. Alebo búrky v horách a schovávanie sa v chatkách, pristreškoch, rozhľadňach, to človeka zocelí a uvedomí si, že les je sviňa a dážďovky ťa ulížu k smrti hneď ako majú príležitosť
ked mas ako ukryt chatku ci altanok, tak to je to uplne v pohode. Horsie je, ked nemas. Napriklad aj u nas v Karpatoch by clovek cakal pristresok na kazdom kroku, no hovno, casto jedina moznost je skryt sa pod husty strom, no aj ten v burke po chvili uplne premokne.
Ono keď človek ide tréning tak pohoda... Ale ísť na mtb 170km rýchlosťou 15km za hodinu však to sa nedostanem domov ani o polnoci ? a ešte 35 stupňov k tomu.. Človek má v júni čas a jedinú možnosť mat dovolenku a ist niekde a takto to dopadne.. A ešte strata 40€... Strašne nervy mam
Nemám najmenší záujem ísť 170km proti vetru.. To mala byť pohodova jazda nie... Zničenie sa.. Tento rok je úplne mimo... Maj total naprd a jún zas horúčavy a búrky
A ty si myslíš ze miesto vo vlaku na mňa čaká? Však aj teraz som už v utorok kupoval a už skoto nebolo miesto A to by bol co za výlet tam aj naspäť vlakom 😂
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja tomu hovorím výzva
V sobotu pekne počasie ale vietor z juhu
V nedeľu dážď a vietor zo severu
Úplne zlé