to root: no fajn vydim ze som pre teba idiot co sa do nicoho nerozumie ... neviem ake trate jazdis ty vzhladom ze ta nepoznam takze som ta tiez nevidel na maratonoch resp nespoznal a ze tych blbych 80 km aj ked v terene to ma dorazilo odkial si chhcem ta spoznat a zajazdit si s tebou len tak po ceste nech je sranda. Nech ti ukazem ze na 100 km sa priemerka okolo 30 da spravit teda ak za mnou budes stihat ... neber to jak urazku fakt neviem o tvojej kondicke nic a nechcem ju posudzovat
a mimochodom na slovensku plati prezunkcia neviny ci jak sa to pise ne tak preco ste nas uz odsudily bez sudu
...myslim,ze
ste zatial vobec neni odsudeny ako si to myslis-len su tu iste pochybnosti-to je fakt
okrem toho-neviem nic moc o profi vykonnosti,ale 30priemer v terene(akom?...daj tak dubnicak ci sulov a vyhras urcite

) to musi byt pashik!!!

-pred takym len klobuk dole..!
a za dalsie myslim ze miesto 200 na
mtb po asfalte je hodnejsich 50 po terene!!..ale to uz je kazdeho vec ako mu to vyhovuje-ja som nazoru ze nad 1,9 patri vsetko do lesa,a len potrebne presuny po asfalte...ale vraj to zlepsuje rychlost..tam sa ale uz ja nevyznam
-..a chcem vidiet toho manika ako dava ca
100-200km -kazdy den!!

..mal by si najst sponzora a chodit na transalp,ci cape epic&co.