Kategórie
Bike-techTi, co kazia meno normalnym cyklistom # cestná cyklistika # komunita # cyklodoprava # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2208060219281939&id=1025467950874511
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
posledný komentár: 21. 3. 2014 o 15:44
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
Výpredaj -10% BMC Teammachine SLR FIVE bicykel, arctic silver/black
3 799 €
-10%
MOC 4 499 €
Novinka -5% Giant TCR Advanced 2 KOM bicykel, carbon
2 699 €
-5%
MOC 2 849 €
Novinka -15% BMC Teammachine R 01 ONE bicykel, carbon/neon red
9 999 €
-15%
MOC 12 999 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
Výpredaj -24% Pinarello Dogma F Dura-Ace Di2 VISION METRON 45 SL DB bicykel, svetlomodrá/čierna
11 299 €
-24%
MOC 14 799 €
Novinka -8% BMC Teammachine SLR 01 ONE bicykel, carbon/neon red
11 999 €
-8%
MOC 12 999 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
-31% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, biela/čierna, poškriabaný
949 €
-31%
MOC 1 379 €
-38% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, carbon/strieborná
999 €
-38%
MOC 1 609 €
-33% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, čierna/strieborná
999 €
-33%
MOC 1 489 €
-28% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, multicam/strieborná
999 €
-28%
MOC 1 609 €
Ale zober si to z druhej - preco by mal niekto, pre koho je cyklochodnik vyslovene ucelova komunikacia (chodi denne do prace na biku), riesit kazdy den deti na chodniku, mamicky s kociarmi, tety "cyklistky", co stretli znamu a zastavili rovno na cyklistaku a debatuju. Alebo vedla seba jazdiacich cyklistov zaberajucich 3/4 sirky celeho chodnika bez moznosti bezbecneho obehnutia. A zbadaju ta, az ked si uplne spomalil a ides tesne za nimi. A "pustia" ta tak, ze ten vlavo sa posunie o 20cm vpravo.
Od kedy je tu debata o KOM-och? Prečo na cestách od vodičov vyžadujeme dodržiavanie pravidiel a sami sa na cestách snažíme (niekto viac, niekto menej) jazdiť tak, aby sme boli predvídateľný. Ale na cykloceste máme byť spokojný s anarchiou. Preto len málo oficiálnych cyklociest využívam a radšej jazdím medzi autami, lebo ísť po niektorých cyklocestách je niečo ako ísť na aute po ceste 1. triedy - ale preplnenej ľuďmi chaoticky skákajúcimi po celej šírke cesty bez ohľadu na to, že ich môže "zobrať so sebou" plne naložený kamión.
Trochu odbočuješ od témy, resp. miesta, táto diskusia o tolerancii je zatiaľ o Petržalskej hrádzi a to nie je klasický cyklochodník niekde v meste či na sídlisku.
1. pretože niektorí (a nie úplne málo) po hrádzi či po Jurave tak jazdia, ako keby naháňali KOM.
2. diskusia je o petržalskej hrádzi, to zas nie je úplne štandardná "cyklocesta". A nikto nehovorí, že na nej máme byť spokojní s anarchiou. Ak je tam anarchia, tak proti nej na takej rekreačnej trase pri stotisícovom sídlisku nič nezmôžeš (a na internetoch už vôbec nie) a ak nechceš niekoho zmrzačiť, tak ti neostane nič iné, ako sa prispôsobiť alebo tade nejazdiť, keď tam býva veľa ľudí.
Áno, osvetu a dopravné akcie by tam bolo treba robiť, určite to má určitý zmysel a treba ich. Ale ani oni skrátka vec nevyriešia. Podľa mňa by aj online kamery mohli byť užitočné - jednak na kontrolu, ako to tam aktuálne vyzerá a jednak pre výstrahu, ak taká kamera zachytí nehodu.
Ale je skrátka potrebné zmieriť s tým, že sú úseky dňa, keď sa po petržalskej hrádzi nedá jazdiť rýchlo a tempovo. Sú na svete aj horšie veci, že ...
takze by mala existovat nejaka alternativa pre cyklistov, ktori sa potrebuju z nejakeho dovodu presuvat rychlejsie (prioritne tym myslim commute) - pretoze ak sa ocakava, ze clovek bude dochadzat do prace/skolyy/obchodu po hradzi 10km/hod - tak to radsej ludia sadnu do auta...
Okrem toho, popri elektricke v Petrzalke sa buduje(momentalne skor nebuduje) subezne cyklocesta, ale tam to vzhladom na pocet zastavok, prechodov a krizovatiek nebude tiez na rychle presuny. Ale snad sa trochu rozlozi premavka medzi hradzou.
Len malé upresnenie, bežní dochádzači do práce na bicykli práveže nemajú potrebu ísť rýchlo, na tempo, na K/QOM. Zvyčajne sú v civile alebo polocivile, majú bežné bicykle, nechcú sa spotiť a ani nevnímajpú cyklo ako šport ale ako dopravu...
Inak vcelku súhlasím, že alternatívnych trás nikdy nie je dosť.
Jaroh suhlasim,ale ani commuter nebude chodit po hradzi na dlhsiu vzdialenost pod 15km/hod..
Toto je asi najretardovanejsi nazor aky som tu poslednu dobu cital. Ludia co nemaju deti a neplanuju mat deti nemozu hovorit o tom kam deti patria a kam nie? Tebe tak ulieta logika bratranec jak holuby na namesti ked niekto zatruby.
Za posledné 4 roky som na hrádzi videl len raz policajnú hliadku, aj to, keď sa pobili v krčme nejaký ľudia. A to tade chodím po najviac frekventovanej časti asi vôbec medzi čističkou a Starým mostom. Alebo hore na Železnej studničke, Biely kríž a okolie, kde je obrovské množstvo ľudí vidno max mestskú políciu, čo kontrolujú autá. Vo Frankfurte či v Londýne som videl, že jazdili policajné hliadky na bicykloch či koňoch po frekventovaných častiach, kde je veľa cyklistov a chodcov. Alebo aj peši dokonca.
Mozu, ale nastastie ich nazor bude vzdy mensinovy a teda nie relevantny ... a ked ta mozem pekne poprosit, vysvetli prosim tu logiku ...
George:
- vyborne rady do BA, dvory rozlahle, namestia (pesia zona) ludoprazdne, chodniky ako stvorene na ucenie sa, ved decko iba spadne na cestu pod auto...
Vodic ma zo zakona predvidat. Aj expert na bicykli, ktoremu je zatazko aby dal o sebe vediet a vali si to tak, ze spravi salto, ma predvidat. Cisto a iba tvoja chyba.
Lebo nielen decko, ale ktokolvek moze kedykolvek aj z objektivnych pricin zmenit smer ci rovno spadnut z bajku tebe pod kolesa. A ty ktory ides za nim mas ist tak, aby si ho neprizabil. Ty ho vidis, on o tebe nevie (opat - ty mu mas dat vediet ze ides).
By ma zaujimalo ci aj autom idete plnou rychlostou, aj ked na ceste vidite decko, alebo zviera. Neviem preco si na bajku myslite, ze vam ta hradza alebo cesta v lese patri.
Síce nie úplne dobrý príklad, ale v podstate presne áno. Dopravné policajné hliadky sú primeranu ilustráciou, ako nijako nepomáhajú zlepšovať situáciu na cestách. Máš snáď dojem, že sa v posledných rokoch nejako zlepšuje správanie vodičov? Že je menej pirátov, že viac ľudí dáva blinkre, že menej ľudí esemeskuje za volantom, že viac ľudí zapína svetlá v daždi, že sa viac dodržiava rýchlosť, atď atď.? Ja nie. A ako by tomu mohli pomôcť policajné hliadky? Nijako. Zbadáš policajtov, uberieš plyn. Prejdeš okolo nich a zase pridáš. Zbadáš policajtov, tak rýchlo schováš mobil, aby si potom dokončil hovor, keď okolo nich prejdeš.
Na to, aby mali hliadky na petržalskej hrádzi naozaj efekt, by ich by tam muselo byť každých sto metrov... Ja som za to, aby tam policajti behali na bajkoch, iste by to bolo trošku prínosné, ale nemyslím si, že by to niečo zásadné vyriešilo a už vôbec nie, že by si malé deti dávali väčší pozor na rýchlych jazdcov.