napíš brigádu a možno sa niekto pridá.. rovnako fungovalo aj budovanie CD a funguje tak budovanie všetkého..
každopádne je jasné že čím viac ludí tam bude jazdiť tým viac to bude treba udržiavať, na druhej strane ale tým väčšia možnosť že tam navoňavkovaného niekto vymákne..
20.05.2012 - 13:11:55
00
My sme tam každý deň takže stačí aby písali ľudia kedy a o koľkej chcú dojsť. Pomôže aj jeden nemusí to byť organizované. Stačí napísať a ja do PM pošlem mapku s časom kedy tam budeme my.
20.05.2012 - 13:15:23
00
Co tu z toho robis kovbojku. Chodim okolo kazdy den uz x-rokov.Je pravda, ze sa to tam za posledny mesiac pohlo dopredu, ale zatajovat miesto pred bikermi nechapem...
20.05.2012 - 16:53:11
00
Roman, napíš rovno, že ste si boli niektorý deň opekať.
20.05.2012 - 16:59:14
00
No bol som si to tam poskakat dnes, celkom sa da, len tie skoky, hlavne tie mensie maju odpal jak svina, proste radius total zle, akurat mi to tak pozrala vidla. Fajn je ten skok pri kolajisku, ten je v pohode. Celkovo sa to da za jeden den dat vsetko do skakatelneho stavu, len to chce kopat po dazdi, lebo takto je to sami prach.
20.05.2012 - 18:24:58
00
Peppito ten pri koľajách sme tento rok jediný upravovali. A potom len ten najväčší ten prvý preto sú ostatné zlé. Jezus si hajzel že dáš takýto názov témy, nikde som nepovedal že vstup je zakázaný ale asi si to tu nečítal.
20.05.2012 - 22:59:27
00
Cital som dost na to, aby som pochopil, ze mas snahu si privlastnit verejny priestor, ktory Ti nepatri a diktovat ostatnym, ci maju pravo tam ist alebo nie. A neskusaj moju trpezlivost. Ja som si Ta doteraz urazit nedovolil Ty maly drzy zmrd.
20.05.2012 - 23:25:24
00
Napísal som že ak je človek ochotný pridať ruku k dielu veľmi rád pošlem mapku tak nečítaj s rukami pred očami!
20.05.2012 - 23:45:19
00
A nikomu tam nezakazujem chodiť, to som tu nikde nepísal. Jediné čo som písal je že nezverejním tu mapku ale keď tak pošlem do SS aby to nemohol nájsť každý kto si to vygoogli. Ak to človek nájde a príde tam nebude vyhodený ale to je nad tvoje chápanie.
20.05.2012 - 23:48:33
00
To co si pisal potom uz bolo len na zmiernenie po reakciach od viacerych, ktori Ti otvorili oci. Cize citam urcite lepsie ako Ty dokazes pisat. A nebudem sa s Tebou hadat. Temu som premenoval. Naschval som ju povodne tak nazval, aby si si uvedomil, ako posobi ked nieco nevhodne napises. Nabuduce jednaj slusne a dosiahnes co chces omnoho jednoduchsie (a to plati aj pre zivot).
20.05.2012 - 23:53:03
00
Stále čítaš zle :*
20.05.2012 - 23:56:15
00
Cituj tu príspevok kde som niekomu vstup zakázal a je to. Tému som celú prečítal už 5 krát a neviem to nejako nájsť.
20.05.2012 - 23:57:27
00
Hellboy, kasli na to, budujte a jazdite. Ako to tu tak sledujem poslednych par tyzdnov, tak zjavne Jesusovi vymenili tabletky alebo co. Snad sa casom ukludni a necha ta zit. ;)
21.05.2012 - 00:17:14
00
Cital som dost na to, aby som pochopil, ze mas snahu si privlastnit verejny priestor, ktory Ti nepatri a diktovat ostatnym, ci maju pravo tam ist alebo nie. A neskusaj moju trpezlivost. Ja som si Ta doteraz urazit nedovolil Ty maly drzy zmrd.

:rofl:
ja som nevedel jak to tu funguje, tak som si fakt myslel, ze to tak nazval helliboy a ze je to teda zakazane uzemie. no uz ta vidim, jak by si na mna nevrazivo kukal, keby som vam tam dosiel a zacal skakat na vasich skokoch.
21.05.2012 - 02:21:06
00
heh tak problem je hlavne v tom ze aj ked by si sa na hlavu postavil...kedze nemas vybavene povolenie tam nieco stavat....tak je to cierna stavba...takze vela toho nenarobis ak ti tam niekto nieco znici...lebo vlastne on nespravil nic protizakonne(narozdiel od teba) takze jedinu moznost mas stale opravovat to co vam tam niekto znici.... :-) alebo sa pokusit vybavit povolenie.....v par bajkeroch to uz bolo spominane co nato treba....zistit komu patri pozemok....dohodnut sa s nim najlepsie pisomnou dohodou nech tam mas aj podpis....potom je dobre zistit ci ti trat neprechadza cez nejaku chranenu krajinnu oblast alebo cez uzemie na ktorom sa nachadza nejaky ohrozeny druh ( bud vegetacia alebo zivocichy) su na to mapky.... a s tymto vsetkym treba ist na mestsky urad....a pokusit sa ich poprosit o to aby ti na to dali povolenie....(najlepsie je ist s niekym dospelim....predsalen ste este deti takze sa na vas akurat tak....vies co) najlepsie je povedat ze to bude na rozvoj sportu...ze vela mladych bajkerov by malo kde jazdit....atd....a este je dobre aj z niekym kompetentnym si tu trat prejst...a ukazat mu ju.... :-) problem je ale v tom ze nase uzasne urady ti to velmi neulahcia....vecsinou natahuju vsetko az na zakonom danu lehotu....a dufaju ze clovek sa na to vykasle ked to tak dlho trva...ale ak by sa vam podarilo to zlegalizovat....ten kto by to tam nicil vlastne pacha trestny cin (poskodzovanie cudzej veci...) :-) tak ci tak drzim palce :-)
21.05.2012 - 06:59:31
00
keyboard_arrow_up