Krasna ukazka ako sa to ma robit a ako sa to nema robit.
Prvy prispevok, majitel si umiestnil na
bajk lokator, bajk bol pod kamerou, kradez si vcas vsimol a zalarmoval pooliciu, ktora vdaka jeho navadzaniu dolapila pachatela. Bravo.
Druhy pripad presne opacne...predajna, kde je tovar za statisice eur sa "tazko dostava ku kamerovym zaznamom" (asi zobroni od susedov) a kedze nemala evidentne alarm tak sa kradez tipuje... ze sak sa stala volakedy v noci.
Do..****, to su niektori fakt tak ****, ze nemaju kamery a slusny alarm v predajni?! To je tak tazke vybavit dodatocne kazdy cennejsi bajk na predajni airtagom, alebo inym lokatorom, ze ked zlyha kamera aj alarm stale mam v zalohe nieco na sledovanie? Ked uz sa im tazi platit PCO u SBS, ci policie tak si aspon namontujem alarm, ktory ma zobudi a ja viem do par minut zistit cez kamery, ze sa mi niekto spaciruje po predajni a volat PMJ Policie, ktori su tam do par minut. Ved toto vsetko zvysuje uspesnost odhalenia pachatela. Je to tak tazke pochopit?
Ak si bajk nezabezpeci niekto v pivnici lebo je zgrlavy to som schopny ako tak (mozno) pochopit, ale ze si predajna s bicyklami nezabezpeci dostatocne svoj tovar je uz na Darwina.