Ja som mal doma kedysi mravce. Ale uz nemam, takze v podstate v tejto teme len pozeram a zavadziam. :P Inak takeho Vlkodava (ak dokaze zavrcat na podozrivych okoloiducich) by som odporucal kazdej holke ked ide vecer sama po meste a pod. Velmi dobra ochrana. :)

Naposledy upravil Jezus dňa 17.03.2009 - 20:46:07, celkovo upravené 2 krát.

17.03.2009 - 20:41:45
00
Tak ochrana to je, len ešte ho musím naučiť štekať a vrčať, len on všetkých len olizuje. Ale aspoň vzbudzuje rešpekt svojou veľkosťou, nebojím sa tak v lese, keď ide so mnou.
17.03.2009 - 20:45:42
00
Tak olizovanie nie je prave prilis nepriatelske gesto. :) Inak aku ma ten hafan vysku? Tipol by som, ze v kohutiku cca 110...
17.03.2009 - 20:46:46
00
Pripájam aj ja môjho trpaslíka...

Nádherný.Proste som stratil reč.Takého chcem.Predávajú to aj s takou majiteľkou? :mrgreen:

Ale nee.Krásny pesos.
17.03.2009 - 20:50:07
00
Priateľské gesto to síce nie je, ale by si sa divil, koľko ľudí sa aj toho olizovania bojí. On má taký dobrý systém, že začína vlasmi a skončí topánkami. 110 cm nemá, to pri mne vyzerá taký ozrutný, keďže ja som krpec, má 88 cm, nepatrí medzi tých najväčších, k mojej výške ale primeraný :D

to Nitramy:
Díky, nejde ani tak o krásu ako o povahu, s tou ma úplne dostal, už iné plemeno nechcem. Len keby dlhšie žil :( Je presne ako ja, pokojný, introvertný, zbytočne nebreše :D , má rád šport a keď vidí bike, to je pre neho znamenie, že ideme von, je vo vytŕžení, rovnako ako ja :D
17.03.2009 - 20:53:36
00
Hlavne je, aby nereagoval aj na ine biky tym, ze po nich od radosti vystartuje. To by som ako osoba vezuca sa na tom biku nebol prilis nadseny. :)
17.03.2009 - 21:00:35
00
To sa mi zatiaľ nestalo a dúfam, že ani nestane, ale keby niekedy náhodou áno, potom by som mu to patrične vysvetlila.
17.03.2009 - 21:02:31
00
ked ho ceses, tak sa aj narobis co ? btw : musi uz takyto velky pes nosit povynne nahubok ?
17.03.2009 - 21:11:04
00
Ja som mal doma kedysi mravce.

To mi pripomína: "Pozri sa, mravce, aha!" :P
17.03.2009 - 21:22:19
00

to Nitramy:
Díky, nejde ani tak o krásu ako o povahu, s tou ma úplne dostal, už iné plemeno nechcem. Len keby dlhšie žil :( Je presne ako ja, pokojný, introvertný, zbytočne nebreše :D , má rád šport a keď vidí bike, to je pre neho znamenie, že ideme von, je vo vytŕžení, rovnako ako ja :D

Ja som mal niekedy bradáča veľkého čierneho.Tak som navyknutý na pastierov.A ten bol ako ja.Nepokojný, nevyspitateľný veľa do všetkého kecal.Buď si ho (vlastne ju) milovala alebo nenávidela :mrgreen:

Ale v podstate bol to taký mierumylovný tvor.Až mi ho je ľúto.

Vlastne keď teraz nad tým rozmýšľam šak aj ja nosím bradu :mrgreen: heh
17.03.2009 - 21:34:03
00
k tej brade - hovori sa, ze pes je obrazom svojho pana...alebo je to napopak ? :wink:

len drobna nepresnost - velky bradac sa vyvinul ako sedliacky pes "na vsetko", prisom sa stale pouziva ako pracovne plemeno...

jedneho mame v "rodine", minuly rok ho dostali od nas svokrovci...skvely pes, ako pises...partak na vsetko...aj ked je z neho blazon na aport...
17.03.2009 - 21:59:31
00
To mi pripomína: "Pozri sa, mravce, aha!" :P

Dal som do Vsenajduceho, lebo som netusil o co ide. Uz viem. Vsenajduci je proste extra trieda. :)
17.03.2009 - 22:01:13
00
k tej brade - hovori sa, ze pes je obrazom svojho pana...alebo je to napopak ? :wink:

len drobna nepresnost - velky bradac sa vyvinul ako sedliacky pes "na vsetko", prisom sa stale pouziva ako pracovne plemeno...

jedneho mame v "rodine", minuly rok ho dostali od nas svokrovci...skvely pes, ako pises...partak na vsetko...aj ked je z neho blazon na aport...

Pravda.Je to pes na všetko ale v maximálnej miere bol používaný na zháňanie dobytka.Ale to je už teraz jedno.Je to asi jedno z najvyužiteľnejších plemien.O pracovnom využití ani nehovoriac.

Naša dostala v 12 rokoch vodnatelnosť brušnej dutiny=injekcia= :cry: :cry: :cry:
Až raz motyka vystrelí a ja pojdem do domu viem akého psa budem mať.

Prílohy:

image033.jpg
image033.jpg 8.02 KiB thumb_up0thumb_down

17.03.2009 - 22:28:40
00
viem, ake to je...nam v 2007 odisli do psich vecnych lovist 2 psy - nemecky ovciak a vlkodav...a to vsetko behom 1 mesiaca. liek poznam jediny - do mesiaca sa uz v rodine tmolili steniatka bradaca a nemeckeho ovciaka (oba putovali k svokrovcom). no a mne v tom roku este pribudol cierny rusky terier (inac bradac je jednym z plemien, z ktorych bol rusak vyslachteny) a minuly rok kolia...a zas sa nenudime :-)

nakolko som psickar a bavia ma pracovne plemena, tak mozno raz niekedy skusim velkeho bradaca. skvely na vycvik a ako partak do rodiny.
17.03.2009 - 23:14:35
00
Asi nikoho neprekvapí, že som priaznivcom severských plemien, okrem toho môžem ešte retrieverov a NO. V podstate aj taký seter si so mnou celkom rozumel. No a keďže nemám šteka kde mať, skončil som s mačákom :D
18.03.2009 - 01:15:48
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up