mohol by sem niekto odvazny zo sympatizantov s putlerom a russkom (ano, budem to pisat takto) a/alebo z volicov stran sucasnej koalicie + Republiky napisat, v com by bolo pre Slovensko lepsie, ak by sa otocilo chrbtom EU a NATO a priklonilo by sa k russku? (myslim, ze by to oficialne komunikovali nasi vladni predstavitelia, nielen na socialnych sietach), ako by sa zmenilo postavenie Slovenska v ramci Europy, v com by sa zlepsil zivot na Slovensku, jeho bezpecnostna, ekonomicka situacia a pod.?
ja viem, ze nemate chut sem prispievat, ked budu vase prispevky aj tak vyminuskovane, ale tak, mohli by ste mi/nam to nejako racionalne vysvetlit?
ak sa najde niekto odvazny, tak pravdepodobne s nim nebudem suhlasit, ale dopredu davam palec hore za odvahu

Ja už vopred dávam

za neuveriteľný optimizmus. Niečo takéto sa racionálne dá vysvetliť len na základe tvrdých dát a aj keď sa netvárim ako neomylný, vážne neviem o žiadnej krajine za posledných 100 rokov, kde by sa príklon k RF rovnal zlepšeniu pôvodného stavu v ľubovoľnej oblasti.
To tupé ziapanie na námestiach radšej ani nekomentujem, aj v najbližšom okolí vidím že ľudia s tým absolútne v pohode, hlavní aktéri sú s tým v pohode a aj "inteligentní" poradcovia hlavných aktérov sú s tým v pohode. Malou útechou by bolo, keby ten zmrd zo štúdia dostal tiež ako darček sošku so svojou bustou a prekvapením, pri dementnom fandovi genocídy Vladlenovi sa to veľmi osvedčilo ...