stanos4
Založený: 4. 6. 2015
podstatnu cast toho co tu iste individuum menom double, niekdajsi kandidat na socdem listine s (dalsimi) komunistami pod vedenim chmelara s realnym menom kt som uz vypustil, som uz ani necital, ale sprava sa stale rovnako ako sa spraval uz neviem kolko (tipujem aspon 4) rokov dozadu, ked som tu nanho reagoval prvy krat. Stale ta ista pesnicka, o nazore, ako ho chudacika nik nepocuva, nik sa v jeho vieru neobracia, aky je on dobrak od kosti, a aj ti dalsi komunisti/fasisti/smradi ktorych tak vehementne obhajuje/s nimi spolupracuje. Ked s nim clovek slusne komunikuje, tak ci uz priamo zacne urazat, alebo uraza tym ze ignoruje, klame a zavadza. Pravdaze, na priame a jednoduche otazky nereaguje, v lepsom pripade sa odmlci na nejaku, nie velmi dlhu, dobu, a potom s rovnakou pesnickou vyrukuje znova. Kolko krat tu uz zacal to s tym ze chmelar je dobrak od kosti - co na tom ze je jednym zo strojcov nenavisti v slopenskej spolocnosti. Obdobne jeho kamarati blaha, fiko.... ale zeby si isty podporovatel komunizmu a komunistov double nasypal popol nahlavu? To pravdaze ani nahodou. On sem vyrukuje zas a znova s tym, ze jak USA a zapad mohli predist vojne (ale pravdaze nepovie ze vlastne jak teda jej mohli predist). A ako spravny komunista, nikdy ho nebolelo rozdavat z cudzieho - napr. obetovat zivoty a slobodu inych ludi, v mene "dobra" svojho a spriatelenych komunistov/fasistov/nacistov/inych -istov.
Takto isto komunikoval uz vtedy, tie ~?4+r dozadu, takto isto komunikuje aj dnes.
10.04.2024 - 22:25:17
011