ja si myslim, ze obete propagandy sa vyskytuju vzdy na oboch stranach... vzdy sa kazdy snazil, a zrejme sa aj teraz snazi, ziskat vacsiu cast verejnosti na svoju stranu a k tomu sa vyuzivaju rozne sposoby (somariny sa zbytocne zvelicuju a o dolezitych veciach sa az tak nehovori a pod.)... vzdy to tak bolo a nemam dovod si mysliet, ze prave teraz by to malo byt z nejakeho zazracneho dovodu ine...
nie nadarmo sa hovori, ze vsetci su blazni len ja som lietadlo :).

zijeme zvlastnu dobu, kedy sa vsetko extremne hroti... bud si dobry alebo si zly a len sa utoci a uraza a to z oboch stran. nediskutuje sa, ale hlavne sa maju hladat KOMPROMISY, lebo diskusia bez ochoty robit kompromisy sa moze javit ako zbytocna.... a to z oboch stran... velkost cloveka je aj o schopnostiach robit kompromisy, lebo nikto nedisponuje absoutnou pravdou... ak si to niekto mysli, tak....

to len tak na zamyslenie, taky povzdych. ani to radsej nekomentujte 🙂.
01.06.2024 - 21:21:53
00
tak takúto alibistickú kravinu umiestniš sem a dodáš nekomentujte to,
súhlasím s takýmto KOMPROMISOM, už tu nepíš a nebudem to komentovať.
01.06.2024 - 21:29:49
016
Boha to koľko agentov hybridnej ruSSkej vojny tú ešte pošlú? :D Si myslia, že tu ulovia nejakú rybu? Alebo že to tu bude tolerované? Toto nie je alternatívne dezinfo médium, dobré ráno.
" lebo nikto nedisponuje absoutnou pravdou" ale disponuje. Ukrajina sa bráni, okupant ruSS ju napadol. Keby vypadli z územia Ukrajiny teraz, je koniec vojny a je konecne mier.
Do riti furt tu príde nejaký teoretik rozprávať o kompromisoch, dohodách. Hlavne rozdávať cudzie územie Ukrajiny by chceli ... porcupine1 no prv si rozdelíme tvoj majetok, tvoje statky, rozdelíme ti rodinu a potom s nami rob kompromis. OK? Dohoda je = Budapeštianske memorandum 1994 = V rámci tohto memoranda Ukrajina sľúbila vzdať sa svojho jadrového arzenálu za čo jej ostatní signatári poskytli niektoré bezpečnostné záruky a územnú celistvosť.
01.06.2024 - 22:19:41
529
alebo z našich končín,
smer si vylepí billboardy "za mier"
a nie len že nie sú schopní hocijakého kompromisu na domácej pôde,
ale nedokážu sa ani len stretnúť s opozíciou za jedným stolom
a oni idú riešiť mier :facepalm:
01.06.2024 - 22:24:55
77
Iba tu ruší našu letku. 😉 To je môj nekoment.
01.06.2024 - 22:28:03
00
Srsen, veľmi dobrý návrh kompromisu, v téme Vojna na Ukrajine dupľom. Ani radšej nenapíšem prvé vety, čo mi po prečítaní predchádzajúceho príspevku prišli na um, ani ho nijako nekomentujem. Len kladiem v rámci diskusie pomerne jednoduchú otázku - horda zmrdov prišla na cudzie územie, už viac ako 2 roky tam kradne, znásilňuje, vraždí a ničí cudzí majetok. Súčasný prístup je podľa autora myšlienky očividne zlý, takže aký je v takomto prípade základný návrh kompromisu?
01.06.2024 - 22:28:09
22
ale nie je zlé si pripomenúť vo co go :)
01.06.2024 - 22:32:32
00
So zlom je kompromis nemožný.
Ani sira Winstona Churchilla netreba citovať, pravdu mal.
01.06.2024 - 22:32:54
73
gebula napísal:
horda zmrdov prišla na cudzie územie, už viac ako 2 roky tam kradne, znásilňuje, vraždí a ničí cudzí majetok

Mylis sa, uz je to viac ako 10 rokov: https://dennikn.sk/blog/2726352/rusko-ukrajinsky-konflikt-cast-1-co-sa-dialo-pred-anexiou-krymu/
02.06.2024 - 08:39:24
06
F-16, ktoré Ukrajine dodáva Holandsko majú povolenie útočiť na ciele v Rusku. "Využitie nie je obmedzené na pohraničnú oblasť blízko Charkova", povedal ich minister zahraničia.
02.06.2024 - 09:44:36
06
https://x.com/AlyoSha32164749/status/1796925118397944313?t=1JP-MkWurYEjRgyY2tyedQ&s=19
Mieromilovny národ ...
02.06.2024 - 09:49:06
00
Pamaate sa na tie zabery,ked zmrdi znasilnovali zeny,deti,batolata? A tu ide dpc robit niekto kompromisy.Mna z niektorých asi picne
02.06.2024 - 10:08:34
03
Jezus napísal:

OK, beriem. Nenapísal som, že myslím ŠVO, takže moja chyba. Ja samozrejme evidujem "dovolenkárov", Dom odborov v Odese, "oslobodzovanie utláčaných Rusov", MH-17 a podobne úplne od začiatku, ale tu som reagoval vyslovene na tie drísty o "diskusii a kompromisoch", ktoré som zachytil až po februári 2022 a v súčasnosti prakticky denne. Celkom neprekvapivo som nedostal odpoveď, lebo vzhľadom na okolnosti ani žiadna rozumná neexistuje a slušne povedané nerozumných vidím denne desiatky. A tie tiež nekomentujem aj bez pokynu, odpovedám radšej podporou nákupu 155 a 152 mm didaktických pomôcok ...
02.06.2024 - 10:17:55
04
Strenki napísal:
Boha to koľko agentov hybridnej ruSSkej vojny tú ešte pošlú? :D Si myslia, že tu ulovia nejakú rybu? Alebo že to tu bude tolerované? Toto nie je alternatívne dezinfo médium, dobré ráno.

Na bike-forum.cz minimalne jeden agent naozaj bol. Teda asi ich bolo viacej, len b-f sledujem len obcas. Toto na agenta nevyzera, skor niekto z mlciacej skupiny foristov s vlastnym nazorom z medii, co zvestuju praudu a chcu mier.
V kazdom pripade porcupine1, ak si prehliadol tu som pre "tvoju partu" zhrnul par info o Russku. Vsak daj argument, preco robit kompromis s Russmi, lebo historia vravi opak.
Mokre sny o SK ako druhom neutralnom Svajciarsku (toz dobre sa im zije so strazenia nakradnuteho zidovskeho zlata...) a kompromise medzi vychodom a zapadom prosim vynechaj.
02.06.2024 - 10:34:20
16
Palo TT napísal:
Na bike-forum.cz minimalne jeden agent naozaj bol. Teda asi ich bolo viacej, len b-f sledujem len obcas. Toto na agenta nevyzera, skor niekto z mlciacej skupiny foristov s vlastnym nazorom z medii, co zvestuju praudu a chcu mier.
V kazdom pripade porcupine1, ak si prehliadol tu som pre "tvoju partu" zhrnul par info o Russku. Vsak daj argument, preco robit kompromis s Russmi, lebo historia vravi opak.
Mokre sny o SK ako druhom neutralnom Svajciarsku (toz dobre sa im zije so strazenia nakradnuteho zidovskeho zlata...) a kompromise medzi vychodom a zapadom prosim vynechaj.

Si hodne naivný,ak tu ideš niekoho učiť kritickemu mysleniu.
Všetko posudzujú svojim presvedčením vytvoreným z čítania nadpisov postov na ksichtoknihe...
02.06.2024 - 14:58:58
00
keyboard_arrow_up