Kategórie
Bike-tech
Výpredaj savings BBB BCB 66 ShiftEnd koncovky na bowden, 4,5 mm
0,94 €
savings
MOC 1,39 €
Akcia -15% BBB BCB-162 CABLE-END S-AL koncovky bowdenov, 5 mm
0,71 €
-15%
MOC 0,99 €
-10% capgo BL koncovka radiaceho bowdenu, 4 mm, plastová, čierna
0,09 €
-10%
MOC 0,10 €
Vysvetli to ludom co studovali ekonomicku skolu a v zivote na tom nesedeli.
Willow Koerber (1,58m) si to celkom pochvaluje, aj ked je otazkou, aky podiel na tom ma tlak zo strany vyrobcu a kolko z toho je jej vlastne presvedcenie kedze sa jej posed blizi viac k DH/cykloturistike nez k XC (rajdy proklate vysoko).
"Lidé kolem týmu mi říkali, ať to zkusím, ale já jsem nechtěla a vzhledem k mé výšce jsem nevěřila, že by to fungovalo. Připadalo mi to divné vzít si ještě větší kolo. Pak jsem to ale riskla na závodě a hned dojela druhá. A další závod jsem vyhrála..." říká ke svému nedávnému začátku na twentynineru jen 158 centimetrů vysoká bikerka. O několik týdnů později, na světovém šampionátu v Canberře, byla prvním medailistou na 29" biku a sebevědomě prohlásila "K šestadvacítkám už se nikdy nevrátím!"
cely clanok na MTBS
romanx: no prave v technickych pasaziach ide 29er istejsie
A sice sme uz trochu OT, ale som sa len tak z nudy prudko zamyslel nad porovnanim 26 vs. 29.
vyhody 29": lepsia priechodnost terenom, lahsie udrzovanie vysokej rychlosti prejazdu v rozbitych pasazach, dobry vzhlad/proporcnost pri XL a XXL velkosti
nevyhody 29": vyssia rotacna hmotnost kolies, nizsia pevnost a tuhost kolies, vyssie tazisko, horsia manevrovatelnost v tazkych tech. pasazach, horsia geo pre uphill pre nizkych ludi, citelne tazsie prevody (cca 11,5%) - na dorovnanie treba pouzit kazetu 12/36 namiesto 11/32, celkovo vyssia hmotnost bajku ako 26" verzia pre toho isteho bajkera (cele kolesa okrem nabojov, kazeta, vidlica, ram), zly vzhlad pri S/M velkosti
Ramy 20"+ u 29er tvoria male percento predaja podobne ako u MTB26
Pripomina mi to toto video: http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs
http://www.youtube.com/watch?v=5z1fSpZNXhU&feature=player_embedded#at=57
Milan: To je tvoje? Kde je mozne ho nafasovat?