bude veselo
jinak pochybuju že se ti to smysluplně podaří a navíc to stejně nebude k ničemu, protože nejlevnější rám od Cannondale asi bude o poznání horší než TOP od Demy
o co ti ide ked chces zostavit rebricek? pre mna je top specialized ale ked sa pozeram napriklad na cenu Enduro Expert tak mi vlasy idu dupkom... vzdy je to cena/dizajn/funkcnost a tu napriklad Spec dost prehrava...
bude veselo
jinak pochybuju že se ti to smysluplně podaří a navíc to stejně nebude k ničemu, protože nejlevnější rám od Cannondale asi bude o poznání horší než TOP od Demy
Ved toto trapi aj mna. Skor mi ide o znacky - ich prestiz.
Lebo aj Mercedes A je o poznanie horsi ako SuperB ...ale Mercedes ma prestiz a Skodu v zapadnych krajinach vidis sporadicky.
s tým si dovolím nesúhlasiť...
v Rak,Nem behá xilión Škodovíc(Fábia,Octávia,Superb),ani ten sporlivý nemčúr neni sprostý a kúpi radšej Superb ako Passat
na Lappiere som zabudol ten je u mna tak isto vysoko ako Spec. ale tu by sme sa nidky v zivote nezhodli na rebricku:-D u niekoho je najnizsie dema u niekoho CTM a u niekoho merida..
preco nezmyselna. Len naiste znacky a kam ich priblizne radit. Narazil som na Vertec, CTM, FRM, Cube, Lapierre, Autor ...........a vobec neviem kam ich zaradit.
zamotám ti hlavu ještě víc
Lynskey, Merlin, Litespeed, Moots, Niner, Jones, Baum,Eriksen,Independent,Ellsworth, Storck,
Black Sheep,DeKerf,Yeti,Maverick,Mountain Cycle .....
a mraky dalších o kterých s v životě ani neslyšel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1- Specialized, Santa Cruz
2- Kona
3- Dirt parade (leader fox)
Ved toto trapi aj mna. Skor mi ide o znacky - ich prestiz.
Lebo aj Mercedes A je o poznanie horsi ako SuperB ...ale Mercedes ma prestiz a Skodu v zapadnych krajinach vidis sporadicky.
s tým si dovolím nesúhlasiť...
v Rak,Nem behá xilión Škodovíc(Fábia,Octávia,Superb),ani ten sporlivý nemčúr neni sprostý a kúpi radšej Superb ako Passat
len tak OT
Oktavka je velmi rozsirene auto napr. vo Velkej Britanii ..
A povedane slovami klasika .. vsetko robi jeden Cinan
Do 2.
Lynskey, Merlin, Litespeed, Moots, Niner, Jones, Baum,Eriksen,Independent,Ellsworth, Storck,
Black Sheep,DeKerf,Yeti,Maverick,Mountain Cycle .....
a mraky dalších o kterých s v životě ani neslyšel
..no tak tuto temu radsej uzavrieme
Asi znovu kupim nieco od Mongoosse a usetrim si starosti