Dobri den mam na predaj naboj JOYTECH–36dier+pevna oska. dalej tu mam ktomu kazetu shimano presne k naboju. predavam to v celku lebo tam je srobovacia kazeta a tie maju vecsiu trvanlivost–zivotnost. je to na zadne koleso. mal som ho tam polku sezoni. pri zaujme volat iba po 14:00 hodine alebo na mail:skola1999@azet.sk dakujem
Rozobraty s pevnou oskou, wau a tripka ma vacsiu zivotnost ako kazeta, WAU! Z coho to je vyrobene? To musi byt nejaka speci tripka.
Bolo to uz? Asi hej ale stoji to za to http://www.dolekop.com/bazar/69093-predam-vidlicu predám vidlicu trebalo by ju zdvihnúť lebo je nastavená na 130 a chita doraz na 80 tak ju treba zvihnúť len ja nemám čas na cene sa dá dohodnúť viac foto pošlem na email
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.