podla mna je normalne na nom zarobit ked kupil naviac, osobne mu tych ziskanych 10 eur teda vobec nezavidim. ten stojam ma cca 8 kil v krabici, vazil som to. pratat z lidla domov,potom riesit predaj, niekde to doniest kupujucemu. tych 40 je aj malo
pozeral som podobne stojany na nete, a cuduj sa svete pod 80€ som nic podobne nenasiel. takze tych 40€ nieje vobec prestrelena cena. ja som kvoli tomu stojanu nabehal skoro 100km na aute, bol som v styroch Lidloch a aj tak som ho nezohnal. tento z bazaru za 40€ mam zahovoreny ja. vo stvrtok idem pren.
klepneš sa po vačku a za 90 eur mas fajnovy stojan PRO skladný lahký jednoducho ho zlozis jednoducho upnes bike ... nehovorim stojan z lidlu poslúži ...
Mesto: Bublina Založený: 09.08.2009 Príspevky: 28 602 Bicykle: XC | AM | BC | WT Odjazdené '22:
3 395 km
matko001 napísal:
Ja som riesil bike pre mojho syna a pri niektorych veciach sa mi rozum zastavil - diely ako kluky, riaditka, sedlovka - vsetko zelezne a brutalne tazke a to ten bike ako novy stal okolo 600€, cize ziadna sranda so supermarketu ale regulerna KONA...
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.