Takze do pieskoviska to snad moze ist.Len ma tak zaujima ci dnesna mladez este chodi sibat,popripade na vychode oblievat,alebo ste to uz ako ja davno zapichli a vyuzijete volno na bajk a ine pohybove aktivity...
bike? ste sa zblaznili? na ten by som vyliezla len za predpokladu, ze by som ani kilometer nemusela ist po "normalnej" ceste - t.j. takej, kde sa pohybuju "normalni" ludia alebo auta - v prvom pripade by som u nas na Orave bola non-stop mokra a v druhom pripade by som riskovala, ze mi nejaky pripity magor necha dezen pneumatik na xychtiku
Tak ja sa od zajtra dostávam do ďalšej veľkonočnej fázy. Ako deco som chodil kúpať, aby som zarobil (to bol celkom slušný príjem v tej dobe), ako mládežník som chodil kúpať, aby sme niečo vypili. Potom som chodil cez veľkú noc len na lyže, no a zajtra idem prvýkrát ako šofér a sparingpartner môjho potomka. To som zvedavý akú "výslužku" donesieme. Držte prsty
tak ja chodim en tak po rodine a len symbolicky, aby sme si zachovai nejake tie tradicie... to missy: tak ale taky vzorok pneumatiky... to mas skoro ako tetovanie... a ak by aj nebolo zorvna najrajsie, originalne by bolo urcite ja mam take neplanovane od konara a vies aku pozornost to uputa?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ved o to ide na Velkonocny pondelok, nie? Aspon by si zabila dve muchy jednou ranou
To je kde "u vas" takyto zvyk..??
ani tu v senci to uz take neni...ja ten sviatok neznasam..ale som akurat rad ze je volno.
To je celkom prakticke. Aspon vybehaju ten alkohol
to missy: tak ale taky vzorok pneumatiky... to mas skoro ako tetovanie... a ak by aj nebolo zorvna najrajsie, originalne by bolo urcite