Kategórie
Bike-techTato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
Výpredaj -10% One podložka hlavového zloženia 1-1/8", 10 mm, čierna
1,79 €
-10%
MOC 1,99 €
Výpredaj -10% TORP DUB ALU sada samosťahovacích skrutiek, M18/M30, červená
13,49 €
-10%
MOC 14,99 €
Wolf Tooth Chainring Nuts and Bolts set skrutiek, čierna, 4 ks
32,99 €
MOC 34,99 €
Výpredaj -23% TORP DUB ALU sada samosťahovacích skrutiek, M18/M30, zelená
11,59 €
-23%
MOC 14,99 €
Sam neverim, ze to je taky problem, ale neuspesne zhanam uz tyzden- zatial najblizsie som sa dostal k cenovej ponuke na 1000+ks
Je to z predstavca RaceFace Turbine na strane vidly.
Sam neverim, ze to je taky problem, ale neuspesne zhanam uz tyzden- zatial najblizsie som sa dostal k cenovej ponuke na 1000+ks
Je to z predstavca RaceFace Turbine na strane vidly.
titanove M5x12 s taper hlavou na 5mm inbus mam "skladom"
Skusim sa ti spytat jedneho manika-labuznika v Brne
predavaju to len ako sucast balenia s oskou co som ja nasiel
je to na kolesa Mavic Ksyrium SLR.
mne sa podarilo pri dotahovani ten "karbonovy kruzok" odlepit od toho vnutorneho cierneho kolecka. ma to drzat spolu a dotahovat tym volu naboja ale niekedy ked chcem viac pritiahnut sa to karbonove koliesko toci naprazdno a celu osku za 50+ eur sa mi nechce kupovat
musi to byt hentake koliesko nakolko to ma speci otvory na mavic tool ktorym sa to dotahuje
vnutri toho cierneho je zavit ktory sa srobuje na tu osku z tej lavej strany na obrazku
mozno to budem musiet nejak prilepit sekundakom alebo dacim aby sa to nepretacalo
Ale hej, speci otvory by uz bol problem presne vyvrtat...
mam tu nejake stare magury, boli v baliku starych brzd co som kedysi kupil na ebay od nejakeho rakusaka za par eur. je tam jedna stara clara, jedna louisie, dvoje julie na PM, jedna julie na IS a jedna MT2. nic z toho nepotrebujem
Zrovna vcera som tu samizda videl xtr paky v bazare za nejakych 60-70€, mozno by sa to oplatilo...
EDIT: uz su neni
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-brzdy/382173/brzdove-packy-shimano-xtr-m9000-race.html
zhanam v slovenskych/ceskych e-shopoch zdanlivo nezohnatelnu vec - predsunuty drziak na Garmin, ktory ma zospodu uchyt na GoPro (potrebujem na svetlo), idealne v podobnej cene ako v linku, ktory pripajam.
Ide o takuto vecicku: https://tinyurl.com/y5yuuc92
Videl to niekto niekde v ponuke, prosim? Vopred dakujem za pomoc.