Kategórie
Bike-techTato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
Výpredaj -23% Enduro Bearings ACB 3645 3748 BO - ABEC 5 - Black Oxide (Angular Contact) ložisko hl. zloženia, 37x48x6.5 mm, (36x45°)
26,99 €
-23%
MOC 34,99 €
-5% CUBE sada podložka hlavového zloženia pre integrované vedenie káblov
8,99 €
-5%
MOC 12 €
-14% FSA TH-800 1-1/8 Single S MR075 ložisko, 41.7 x 30.2 x 7.8 mm
12,29 €
-14%
MOC 14,21 €
Výpredaj -10% TORP DUB ALU sada samosťahovacích skrutiek, M18/M30, červená
13,49 €
-10%
MOC 14,99 €
Ja som ta do zeleziarstva neposlal, ja som pisal ci si skusal zeleziarstvo. Lebo tam by ti povedali, ze mame a vobec by si to sem nemusel davat.
Trapne sa mas citi ty, ked ta upozornim na lapidarne veci, ktore ti unikaju. Ako napriklad ze Titanove zliatiny maju mensiu pevnost v tahu ako ocel. Na to netreba doktorat zo strojnictva na to treba UTFG a necakat ze to nikto urobi za teba.
A na zaver sem hodis neaktualnu fotku z pred viac ako tyzdna z temy podvodnici v bazari kde sta sa rozhodli si na mojich inzeratoch vytlkat flustraciu. A namiesto toho, aby ste uznali ze ste prestrelili, ste radsej moje prispevky oznacili, ze sa vam nepacia. Ani sa necudujem malo komu sa paci ked mu povies pravdu. A tiez asi nechce, aby niekto zistil, ako sa veci skutocne maju, ze ano.
Napisal som ti, ze ti tie slkrutky poslem a tebe jesitnost nedovoli zareagovat aspon polonrmalne a zo slusnosti podakovat.
Tvoje zelanie ti rad splnim a na tvoje prispevky reagovat nebudem, verim ze tak urobis aj ty. Naozaj ma nebavi plytvat cas na niekoho komu jesitnost totalne zatemnila rozum.
Volodja .... je jedno co tam das, len aby to malo hlavicku spravnu..... ten nadstavec tam mas hlinikovy a ak tam das skrutku ktora bude super lepsia, hrozi ze skrutku sice nezlomis ale vytrhnes zavit z toho hlinika.... co bude viac boliet jak nejaky srobik.... ale necham to na miestnych "odbornikov" ...
Henta druha hrazda je docela pouzivana, tak som dufal, ze niekto bude mat nahradne sroby doma. Tie su neoznacene a zeleziarstva len online, kde v zasade potrebujes presne oznacenie (vies sa k tomu dopatrat, ale dufal som, ze toto bude rychlejsie).
Je to vyriesene.
Chalani nemáte niekto na predaj brzdový strmeň/prasa Shimano SLX BR-M675, aj poškodený. Potrebujem valčeky hlavne...
ďakujem za ochotu
Zdeno
Resp. nijaky napad na alternativu?
Dpc,bingooooo
To ze ho neviem nikde najst v predaji uz ani nehovorim. Nema niekto na starom rozpadnutom naboji ?
potom napíš do vyhľadávača rear shock mounting hardware 8x25,4
majú aj tu, ale trošku iný systém, by si musel vylisovať klzné púzdro z tlmiča.
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/vidlice-a-tlmice/prislusenstvo/nahradne-diely/fox-vlozka-do-oka-tlmica-8mm-alloy.html
FOX vložka do oka tlmiča, 8 mm
19,99 €
https://activesport.co/epages/80c85f8f-7a95-4b1c-9c30-e64b314f3f2e.mobile/en_GB/?ObjectPath=/Shops/80c85f8f-7a95-4b1c-9c30-e64b314f3f2e/Products/MB-099-16004&Locale=en_GB