Jezus
Mesto: Prešporok
Založený: 4. 3. 2006
Bicykle: univerzál | maratónec | záložák | hojdačka
Ja som zatial vypozoroval nasledovne spravanie:
1. ak kliknem na nazov temy, v ktorej su neprecitane prispevky, tak ma to hodi na prvy neprecitany prispevok
2. ak kliknem na nazov temy, v ktorej su vsetky prispevky precitane, tak ma to hodi na poslednu stranu temy, nie vsak na posledny prispevok, ale na prvy prispevok na zaciatku poslednej strany (z tohto mam chaos - vzdy cakam, ze to skoci na posledny prispevok a nie na zaciatok poslednej strany)
3. ak kliknem na meno autora posledneho prispevku vpravo pri teme, v ktorej su neprecitane prispevky, tak ma to hodi na prvy neprecitany prispevok v teme, ktory moze byt od uplne niekoho ineho a nie od autora, na ktoreho som klikol (z tohto mam chaos - vzdy cakam, ze to skoci na posledny prispevok od toho autora a nie na prvy neprecitany prispevok od niekoho ineho)
4. ak kliknem na meno autora posledneho prispevku vpravo pri teme, v ktorej su vsetky prispevky precitane, tak ma to hodi na posledny prispevok v teme
Cize ked to zhrniem, tak 1 a 4 sa sprava tak ako ocakavam a 2 a 3 sa sprava divne a mam z toho stale chaos.