Pridal som prispevok do temy Pocasie sa zblaznilo. Tema mala pred pridanim 172 stran, posledny prispevok bol od uzivatela lto. Po odoslani ho tam ale nevidim. Tema ma stale 172 stran a posledny vidim stale do uzivatela lto. Pritom v zozname aktivnych tem zobrazuje moj nick ako posledny. Rovnako text prispevku vidim vo svojom profile, len v samotnej teme uz nie. Nepomohlo F5 ani Ctrl+F5.
edit: boli pridane dalsie dva prispevky a uz vidim vsetky. ako som si myslel, je prvy na novej strane.

Naposledy upravil dovo dňa 29.03.2013 - 12:09:56, celkovo upravené 2 krát.

29.03.2013 - 11:46:59
00
to by si ho museli vypĺňať všetci pravdivo a povinne :D

To je jedno, ci to vyplni pravdivo. Ja budem spokojny ked budem mat dojem, ze viem o com je rec. :-D
29.03.2013 - 12:06:58
00
To doscrollovavanie na prvy neprecitany prispevok je dost neprijemne. Ak je neprecitany napr. prvy a ja si stranku posuniem nizsie hned po nacitani, tak o sekundu mi to nascrolluje opat na ten prvy a stale len rolujem. Nech to radsej skoci na prvy neprecitany hned po nacitani a bez animacie.
29.03.2013 - 13:36:10
00
suhlasim s bajkonurom. je to take spomalene radsej nech to neroluje.
29.03.2013 - 15:13:08
00
Myslim, ze som to vyriesil, teda vazne dufam. Problem bol v tom, ze pri mazani / pridavani prispevkov do asi 50 tem (vsetky co spominate + dalsie) sa niekedy v ramci poslednych tyzdnov / mesiacov neexekuoval databazovy dotaz, ktory updatne pocet prispevkov v teme na spravny pocet, pravdepodobne kvoli pretazeniu servera. Tema teda mala v tabulke o jedno/dve viac prispevkov ako realne mala a potom to hadzalo na neexistujuce stranky, ak mal byt prispevok na prvom mieste na poslednej strane. Vsetky temy som resynchronizoval + pocitadla prispevkov sa budu updatovat po kazdom pridani prispevku, takze uz by to snad nemal byt problem.

Moze sa niekedy stat, ze pri vypise tem bude posledny prispevok iny ako realne je (zriedkakedy), ale toto sa opravi hned ako pribudne novy prispevok.

S tym scrollovanim - riesili sme niekolko dni problem, ze to neskroluje tam, kam ma, kvoli obrazkom, ktore sa nacitaju a posunu text dole. Jediny sposob ako to spravit bol taky, ze to odskrolujeme az ked su vsetky obrazky nacitane a to niekedy trva, preto to je 'spomalene'. Co je dolezitejsie / horsie?

Marvin: to bydlisko sa tam velmi nezmesti - ked kliknes na ten nick, tak sa ti zobrazi profil, kde to bydlisko najdes, ak ho uzivatel ma.
29.03.2013 - 23:25:34
00
Mne sa to zda s tym scrollovanim zatial lepsie tak ako to je teraz, tzn. ak to skoci tam kde ma, aj ked je to trosku pomalsie. Ked to skoci hned, ale na nespravne miesto, tak ma stoji zorientovanie sa podstatne viac casu.

P.S. Bydlisko by mohlo byt na novom samostatnom riadku, nie?
29.03.2013 - 23:34:30
00
Tak som este skusil taky kompromis s tym skrolovanim - ak v okne nespravite ziadnu akciu (scroll, klik atp.), tak sa odskroluje tam kam ma po nacitani obrazkov. Ak vsak predtym ako sa vsetko nacita zacnete skrolovat, uz to nebude doskrolovavat tam kam ma. Moze to tak byt?

Jezus: nepride mi tam to bydlisko natolko dolezite aby si zasluzilo cely novy riadok na miniaturnych displejoch.
29.03.2013 - 23:39:52
00
mne zas nepride taky dopezity datum zalozenia a pocet prispevkov :-)
30.03.2013 - 02:16:44
00
To je fakt - radsej zobrazovat bydlisko ako datum zalozenia a nejake cislo.
30.03.2013 - 02:48:04
00
Takisto mondzo opravoval tie 4 body co si pisal:
- ak som prihlaseny a tema je precitana, idem na posledny prispevok.

Nefunguje. Vsetky temy mam precitane. Ak kliknem na nazov temy, hodi ma na vrch poslednej strany. Na posledny post ma hodi len ak kliknem na meno autora posledneho postu v stlpci "Posledny prispevok" vpravo.
30.03.2013 - 03:06:14
00
asi som to prehliadol ale zmazalo sa zobrazovanie už neaktívnych inzerátov v profile??
30.03.2013 - 08:59:55
00
Mám pocit, že to teraz roluje nie na prvý neprečítaný, ale na posledný. Ale ved to bolo dobre predtým, nie? To s tými obrázkami som si nevšimol pred tým. Ťažko sa to testuje, uvidíme časom. Ale možno by bol lepší skok ako prerolovanie, tým by sa tiež skrátil čas.
Ešte ma napadol preload obrázkov v js do toho zakomponovať, ale ja som ho nikdy nepoužil, neviem presne ako sa to správa.
30.03.2013 - 09:14:28
00
Fakt to blbne. Raz mi to skoci na prvy neprecitany, inokedy (len vynimocne) na posledny (aj ked su nad nim neprecitane).
30.03.2013 - 12:02:11
00
Neviem ,či to tu už bolo ,ale niekedy zobrazuje komentáre na nových inzerátoch ,ktoré prv boli pri predošlých inzerátoch daného použivateľa.
31.03.2013 - 00:15:06
00
Instinctmorgen - ahoj, vies mi dat realny priklad ohladom tych komentarov?
31.03.2013 - 11:01:30
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up