cervo
Založený: 28. 1. 2006
Bicykle: Pinarello Dogma F | Orbea Oiz
Odjazdené '25:
622 km
Myslim, ze som to vyriesil, teda vazne dufam. Problem bol v tom, ze pri mazani / pridavani prispevkov do asi 50 tem (vsetky co spominate + dalsie) sa niekedy v ramci poslednych tyzdnov / mesiacov neexekuoval databazovy dotaz, ktory updatne pocet prispevkov v teme na spravny pocet, pravdepodobne kvoli pretazeniu servera. Tema teda mala v tabulke o jedno/dve viac prispevkov ako realne mala a potom to hadzalo na neexistujuce stranky, ak mal byt prispevok na prvom mieste na poslednej strane. Vsetky temy som resynchronizoval + pocitadla prispevkov sa budu updatovat po kazdom pridani prispevku, takze uz by to snad nemal byt problem.
Moze sa niekedy stat, ze pri vypise tem bude posledny prispevok iny ako realne je (zriedkakedy), ale toto sa opravi hned ako pribudne novy prispevok.
S tym scrollovanim - riesili sme niekolko dni problem, ze to neskroluje tam, kam ma, kvoli obrazkom, ktore sa nacitaju a posunu text dole. Jediny sposob ako to spravit bol taky, ze to odskrolujeme az ked su vsetky obrazky nacitane a to niekedy trva, preto to je 'spomalene'. Co je dolezitejsie / horsie?
Marvin: to bydlisko sa tam velmi nezmesti - ked kliknes na ten nick, tak sa ti zobrazi profil, kde to bydlisko najdes, ak ho uzivatel ma.