Ak by to slo, budem rad. Vdaka.
19.01.2016 - 11:10:42
00
randy napísal:
Alebo Vase :)

Vykat na takomto type stranky je trosku prilis oficialne. Taketo veci sa tykaju len neosobnych firemnych a statnych webov a nie stranok, co chcu byt blizko ludom. Btw. vpravo hore mas "Tvoj profil" a nie "Vas profil".

EDIT: Inak to znamena, ze by to malo byt jednotne - bud Tvoj profil a Tvoje temy, alebo Moj profil a Moje temy.
19.01.2016 - 11:32:08
04
dotm napísal:
už to chápem, čiže aj keď som tam prispel naposledy v 2006-om, ale niekto pridal čerstvý príspevok, tak sa to berie ako moje...

dole je moznost filtra casovo, tam ked zvolis napr obdobie 7dni tak ti vylistuje len temy do ktorych si prispel ty za poslednych 7dni.. tu temu s tvojim prispevkom naposledy v 2006 aj keby bola stale ziva ti neukaze..
19.01.2016 - 12:30:14
00
Jezus Jasne, to som samozrejme nenavrhoval ;))) Btw. Viac sa mi paci Moje temy/Moj profil
19.01.2016 - 12:41:53
00
Jezus napísal:
Vykat na takomto type stranky je trosku prilis oficialne. Taketo veci sa tykaju len neosobnych firemnych a statnych webov a nie stranok, co chcu byt blizko ludom. Btw. vpravo hore mas "Tvoj profil" a nie "Vas profil".

EDIT: Inak to znamena, ze by to malo byt jednotne - bud Tvoj profil a Tvoje temy, alebo Moj profil a Moje temy.

jednoznacne som za Moje temy a Moj profil
19.01.2016 - 13:13:10
01
predsa len mám jednu otázku, ľudia skrz ktorých sa tu stále menia linky, napr mnou používané aktívne témy ... sú teraz už spokojní? keď riešite moje tvoje vaše

lebo teda ak áno tak dúfam, že to ostane bezo zmeny aspoň mesiac dva
19.01.2016 - 13:16:09
01
kimlo napísal:
jednoznacne som za Moje temy a Moj profil

19.01.2016 - 13:18:20
00
Tvoje a Tvoj je jednoducho povedane ZLE.
to, ze sa na to teraz neupozornovalo bol fakt, ze ako casto clovek potrebuje ist do svojho profilu?
no osobne ak mam kliknut na Tvoje temy, tak mam pocit, ze klikam na cudzie, a nie na Moje :) ... asi som divny...
19.01.2016 - 13:19:12
00
tie moje sú mi už jasné, keďže som to v živote reálne nepoužil, tak ma ani nenapadlo, že je tam nejaký filter...ak som hľadal svoje príspevky, tak tak ako som už spomínal: cez svoj profil...až teraz, keď sa začali ikony premiestňovať som na to skúšal divoko klikať, že čo je čo

čo sa týka aktívnych tém, neviem či sa to premiestňuje kvôli mne, som len riešil, že prečo nezostali hore, keď tam mohli zostať kadejaké iné (nové, moje....), to, že teraz zmizli v mobilnej verzii zospodu je blbé
19.01.2016 - 13:27:02
00
marecej napísal:
tie ikonky pri kazdej teme su hovadsky bordel, uplne by stacilo keby boli iba priamo v teme vedla nazvu
aj tak nezistis ci sa ti nejaka tema paci alebo hnusi kym do nej nevlezes

podla mna v tom bordel nieje.
radsej nech to je takto pri kazdej teme...
ak vidim napr temu "teleskopicka sedlovka, ano ci nie?" tak radsej kliknem rovno na ikonu smetneho kosa ako by som mal tu temu otvorit a az tam ju oznacit...
19.01.2016 - 13:38:40
00
neviem ci to tak ma byt ale ked kliknem na tablete na smetiak nejakej temy ze ju teda nechcem vidiet tak mi ju oznaci smetiakom ale zaroven otvori.. co teda nechcem kedze ju zahadzujem
19.01.2016 - 14:37:32
00
Takze testujem a jeden postreh - ak poschovavam nejake temy, tak sa aj v zobrazeni "aktivne temy" aj v zobrazeni "obsah fora" nezobrazi na prislusnej strane zoznamu uz 25 tem, ale menej. Tzn. skryte temy akoby do poctu 25 ratalo. Teoreticky teda moze nastat stav, ze ak by si niekto v hociktorej sekcii fora, alebo v zobrazeni "aktivne temy" poskryval vsetkych 25 tem z prvej strany, tak bude mat prvu stranu prazdnu. :) Otazkou je, ci sa tym zaoberat, tzn. zohladnovat pri zobrazovani tem fakt, ze je tema skyta a teda ju neratat do poctu zobrazenych.
19.01.2016 - 15:07:36
00
- aktivne temy na mobile by mali byt aj v spodnom menu (fixed, diky za postreh)
- jfab blokovanie for - zapisujeme si, ale neslubujeme skoru implementaciu
- CraObs ano, opravene - prosim potvrd ze je to ok
- Jezus ano, viem o tom. Radsej ako spomalit nacitanie tem (kvoli dalsiemu joinu s velkou tabulkou) to riesime takto. Keby to robilo velky problem tak sa na to mozeme pozriet, ale za predpokladu ze sa bude blokovat len male percento tem, tak to nebude problem, maximalne kozmeticky.
- umiestnenie ikoniek vo vypise tem - som ochotny to presunut podla zelania, ak sa dohodnete kam maju ist (mobil/tablet/PC).
19.01.2016 - 17:02:14
01
cervo potvrdzujem :) ak hodím tému do koša, len ju označí a neotvára ako predtým
20.01.2016 - 07:27:17
00
cervo fúú teraz jedna zložitejšia na vysvetlovanie :D
ak dám v téme "citovať príspevok" tak ma prehodí do formulára (neviem ako inak to nazvať) "odoslať odpoveď" a okienko na text (defaultne trojriadkové?) mi prípadne natiahne podľa množstva citovaného textu.. to je OK, a ďalej ak píšem okno sa podľa napísaného textu zväčšuje, tiež OK

ak ale najprv kliknem na odoslať odpoveď čo ma prehodí do spomínaného formulára "odoslať odpoveď" a až tam si v spodnej časti v "Prehľade témy" dám citovať príspevok tak mi ho síce vycituje ale neroztiahne mi už to textové okno, takže nevidím celý citovaný text, nedá sa ani scrollovať, ani žiaden posuvník nie je.. jediný pohyb je podržaním myšky a označovanie textu, alebo šipkami na klávesnici..
takže ak človek cituje napr viac príspevkov tak sa mu následné citácie skrývajú, po presune šipkou na koniec sa zas stráca začiatok príspevku.. jednoducho zobrazené textové okno už následne nikdy nezodpovedá počtu riadkov v písanom príspevku.. chápeme sa či pofotím? :D
20.01.2016 - 09:56:59
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up