marecej napísal:
no ale ked ho chce polka ludi vlavo a polka vpravo tak nech je tam aj tam, navigacia je tiez hore aj dole :)

O stranu dozadu si kritizoval ze sú 2 tlačítka co robia to iste, uz je to ok?
05.02.2016 - 08:46:17
00
naozaj? kde?
05.02.2016 - 11:15:41
00
CraObs napísal:
cervo fúú teraz jedna zložitejšia na vysvetlovanie :D
ak dám v téme "citovať príspevok" tak ma prehodí do formulára (neviem ako inak to nazvať) "odoslať odpoveď" a okienko na text (defaultne trojriadkové?) mi prípadne natiahne podľa množstva citovaného textu.. to je OK, a ďalej ak píšem okno sa podľa napísaného textu zväčšuje, tiež OK

ak ale najprv kliknem na odoslať odpoveď čo ma prehodí do spomínaného formulára "odoslať odpoveď" a až tam si v spodnej časti v "Prehľade témy" dám citovať príspevok tak mi ho síce vycituje ale neroztiahne mi už to textové okno, takže nevidím celý citovaný text, nedá sa ani scrollovať, ani žiaden posuvník nie je.. jediný pohyb je podržaním myšky a označovanie textu, alebo šipkami na klávesnici..
takže ak človek cituje napr viac príspevkov tak sa mu následné citácie skrývajú, po presune šipkou na koniec sa zas stráca začiatok príspevku.. jednoducho zobrazené textové okno už následne nikdy nezodpovedá počtu riadkov v písanom príspevku.. chápeme sa či pofotím? :D

Myslim, ze sa mi to podarilo opravit. Aspon mne sa to zda lepsie, potvrdte / vyvratte.
05.02.2016 - 19:14:42
00
A k tym tlacitkam: ja by som trocha modifikoval Jezusov navrh - primarne tlacitko 'Odpovedat v teme' by malo byt cervene a prve. Toto tlacitko odosle odpoved z formulara rychlej odpovede, resp. prejde do editora ak nie je vyplneny text prispevku v rychlej odpovedi.

Pod formular rychlej odpovede (cize len posledna strana temy) by sme dali vpravo od cerveneho tlacitka sede tlacitko 'Upravit pred odoslanim', ktore by islo do editora s napisanym textom.

OK?
05.02.2016 - 19:20:36
03
jo
05.02.2016 - 19:37:28
00
cervo, s prvou staťou suhlasim, ale k druhej stati, naco upravovat pred odoslanim, ked text bude tak ci tak v textovom poli zadany? vzdy staci len jeden nazov, odoslat. upravit, editovat a ine nazvy pre odoslanie upraveneho prispevku netreba.

Naposledy upravil adop dňa 05.02.2016 - 19:46:53, celkovo upravené 1 krát.

05.02.2016 - 19:40:56
00
adop to sme tu cely cas riesili, ze ludia niekedy chcu text editovat (aby pridali prilohy atp.) a preto tam treba to druhe tlacitko.
05.02.2016 - 19:43:18
00
aha, tento detail som nepostrehol. odoslat, odpovedat v teme by som obe dal pod textove pole. a na pridanie prilohy by mohlo byt taktiez policko pod oknom textu, ale nad tlacitkami. "este rychlejsie, ako kedykolvek predtym". je to vsak vec praktickosti a web dizajnu. namiesto pridat subory by asi stacilo len ukazka. alebo naopak, len pridat subory.

upravene: pridat prilohu az dole pod tlacitkami na stranke fora. asi to uz komolikujem. nech je to v odpovedat v teme.
05.02.2016 - 19:45:23
00
cervo napísal:
A k tym tlacitkam: ja by som trocha modifikoval Jezusov navrh - primarne tlacitko 'Odpovedat v teme' by malo byt cervene a prve. Toto tlacitko odosle odpoved z formulara rychlej odpovede, resp. prejde do editora ak nie je vyplneny text prispevku v rychlej odpovedi.

Pod formular rychlej odpovede (cize len posledna strana temy) by sme dali vpravo od cerveneho tlacitka sede tlacitko 'Upravit pred odoslanim', ktore by islo do editora s napisanym textom.

OK?

Super. :y:
05.02.2016 - 20:06:53
00
Smajliky v mobilnej verzii sa nedajú?
06.02.2016 - 13:52:58
00
Len tak, ze ich napises do textu priamo :!:
06.02.2016 - 14:02:07
00
Jj, to viem. Ja si to vždy na smajliky prepnem na plnú verziu lebo nie všetky viem. Dik za odpoveď.
06.02.2016 - 14:04:35
01
cervo napísal:

OK?

Takze je to takto spravene, snad to vyhovuje. To tlacitko "Upravit pred odoslanim" sa zobrazi az ked zacnete pisat do toho pola rychlej odpovede, aby tam zbytocne nestrasilo ked nie je treba.
08.02.2016 - 17:36:06
05
mam taky navrh ohladne textu, podobne ako je to aj pri fotkach. dam tri vtipy do jecneho orispevku ale jednotlivo ich nejde hodnotit, ako napr.> post1055066.html#p1055066 keby sa po zadani nejakeho pseudotagu dalo vlozit ne/paciky za kazdy vtip, ale to by niekto mohol ne/pacikov nalozit do textu "ixs". pri tomto by sa dali robit aj lahke textove ankety v ramci diskusii.

nadstavenie tlacitok je v poriadku cez mobil verziu. odlahcuje to stranku.
08.02.2016 - 17:51:36
00
adop to naozaj nepojde. Mozes to dat ako 3 prispevky ak chces aby boli 'hodnotene' separatne, neukamenujeme ta za to.
08.02.2016 - 18:14:12
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up