cervo fúú teraz jedna zložitejšia na vysvetlovanie

ak dám v téme "citovať príspevok" tak ma prehodí do formulára (neviem ako inak to nazvať) "odoslať odpoveď" a okienko na text (defaultne trojriadkové?) mi prípadne natiahne podľa množstva citovaného textu.. to je OK, a ďalej ak píšem okno sa podľa napísaného textu zväčšuje, tiež OK
ak ale najprv kliknem na odoslať odpoveď čo ma prehodí do spomínaného formulára "odoslať odpoveď" a až tam si v spodnej časti v "Prehľade témy" dám citovať príspevok tak mi ho síce vycituje ale neroztiahne mi už to textové okno, takže nevidím celý citovaný text, nedá sa ani scrollovať, ani žiaden posuvník nie je.. jediný pohyb je podržaním myšky a označovanie textu, alebo šipkami na klávesnici..
takže ak človek cituje napr viac príspevkov tak sa mu následné citácie skrývajú, po presune šipkou na koniec sa zas stráca začiatok príspevku.. jednoducho zobrazené textové okno už následne nikdy nezodpovedá počtu riadkov v písanom príspevku.. chápeme sa či pofotím?

Myslim, ze sa mi to podarilo opravit. Aspon mne sa to zda lepsie, potvrdte / vyvratte.