lapaloma napísal:
ale poviem ti rovno, že už nemám chuť sem prispievať vobec, aj keď mnou fórum stratu neutrpí ...

keď tak človek zaspomína veľa ľudí si toto už povedalo a sme kde sme :)
06.07.2021 - 10:59:32
02
tiez uz by som tu par krat nebol ale nechcem stratit account do obchodu
06.07.2021 - 11:02:27
01
clxno1 napísal:
scarinko, skus porozmyslat preco to tak je, len to by si v sebe musel mat aspon trochu sebareflexie.

To je uplne jasne pre co to tak je. A ano je to sebareflexiou, ale nie Scarinkovou, ale tych co mu ten palec anonimne davaju doleu. Totiz nikto nechce pocuvat oponenturu a este (scarinko prepac) dost nevyberanym sposobom bez servitky. To ludom lezie na nervy, malo kto ma dost sebaintegriky aby to zozul. Pochlebovacvi problem s palcami dole nenaju.
06.07.2021 - 13:24:13
00
scarinko napísal:
je to z jednoducheho dovodu, iny nazor ako ten tvoj (nemyslim teraz konkretne tvoj) je neprijatelny a treba ho okamzite zrusit a kedze mazat prispevky moze len MOD tak vam dali do ruk iny stupen cenzury, A kedze masy pretlacia vsetko tak aj nepacik od 5-10 ludi (netusim kolko) ovplyvnuje to co na tomto fore je alebo nie je vidno. To ze sa niekomu nepacia moje alebo inych nazory robi toto. Ci len niekto ma pravo byt viditelni a iny nie? Len ty mas pravdu a ostatni su ako to volate dezolati? Skus sa nad tym zamysliet ci by si bol rad keby to takto fungovalo aj v zivote ;)

Tak nejak.

Otazka na zamyslenie. Chcme mat monotematicke forum? Kazdy musi mat nazor ako vacsina a kto nema bude zcnezurovany ? Aku hodnotu ma 101. krat napisane to iste a aku hodnotu ma ten jeden nazor oponentury? Aj ked je mozno chybny. Kritika je jedniny sposob, ako sa moze nieco zlepsit, posunut v pred. Ukrytim prispevku nedojde k jeho vyvrateniu, pride len k jeho odstraneniu. "Upalit neznamena vyvratit! " to si treba opakovat. Ja sam vdacny, za kazdu oponenturu. Robi zo mna mudrtejsieho a schopnejsieho. Kazdy nazor ktory je v rozpore s vacvsinou by mal byt pripnuty na vrch, nie cenzurovany.
Obdobie kedy bol len jeden spravny nazor a odporcovia boli odstraneny, sme tu zu mali.
ocdn.eu
06.07.2021 - 13:35:04
00
clxno1 napísal:
scarinko, ja si myslim, ze nikomu nevadi iny nazor, skor je to o tom, ako ten svoj nazor prezentujes (to je aspon moj pripad). Odhliadnuc od toho, za ti snad vadi vsetko a vsetci (napr. mamicky s kocikmi :-) ), sa casto prezentujes ako 3-rocny, ktoremu zoberu hracku na pieskovisku. Musis si uvedomit, ze nie je dolezity len obsah, ale aj forma a nemozes vsetko, co ti je proti srsti (a ze toho je fakt privela) zhadzovat a tvarit sa, ze existujes iba ty a tvoje zaujmy (lebo tak vacsina tvojich prispevkov posobi).

Ano, ale forum je o obsahu nie, o forme. Hadam sa sem nikto nechodi ucit diplomacoiu.
Ja tomu nerozumiem, ked sa chcem ist tlapkat po ramene, skrabkat za uskom tak idem za kamaratmi na pivo, alebo za parnerkou. Ak chcem riesit nejaku temu idem na forum a necakam, ze budu ludia so mnou jednat v rukavickach. Sliapem ludom na otlaky svojimi narozmi, tak ocakavam primerane podrazednu reakciu. Az ju dostanem nestazujem sa a nedavam za to palceky dole. Aspn to by som cakal od nezakpomplexonovanje sebainetgrovanej bytosti.
06.07.2021 - 13:43:35
00
A aby som nezabudol. Aky je ten pomer palcov hore a dolu pre vyhodnotenie prispevku ako nekvalitny? Mame tu politiku transparentnosti, ci diktatuku proletariatu?

Nekvalitny prispevok to je taky co sa nepaci jednemu. dvom trom... ? Aku informaciu to vlastne poskytne autorovi ?

Naposledy upravil Kenai dňa 06.07.2021 - 15:16:47, celkovo upravené 2 krát.

06.07.2021 - 13:53:20
00
kks 2 strany scarinkových vyplakávačiek... dosť mi to pripomína matoviča...
06.07.2021 - 13:59:45
00
Co vam vsetkym vadi na tych palcekoch? Kenai, ocakavas, ze nikto s tebou nebude jednat v rukavickach, ale rozhodi ta skryty prispevok, lebo sa ludom nepaci? Tak ako to je? Lebo ja mam na vyber, bud napisem prispevok (reakciu), alebo dam "nepacik" (ked sa mi z akehokolvek dovodu nechce vypisovat). Je to moje osobne rozhodnutie a ty mi predsa nemozes diktovat, ako mam ja reagovat. Raz tu ta moznost je, tak ju vyuzivam. A ver tomu, ze by som ju vyuzival uplne rovnako, aj keby to nebolo anonymne. A keby som to mal robit len z principu, lebo to napisala konkretna osoba (tak ako tvrdi scarinko), tak by pre mna bolo daleko jednoduchsie si tu osobu bloknut natrvalo (tuto moznost tiez vyuzivam).
06.07.2021 - 14:02:56
03
clxno1 napísal:
...Kenai, ocakavas, ze nikto s tebou nebude jednat v rukavickach, ale rozhodi ta skryty prispevok, lebo sa ludom nepaci? Tak ako to je? Lebo ja mam na vyber, bud napisem prispevok (reakciu), alebo dam "nepacik" (ked sa mi z akehokolvek dovodu nechce vypisovat). Je to moje osobne rozhodnutie a ty mi predsa nemozes diktovat, ako mam ja reagovat. Raz tu ta moznost je, tak ju vyuzivam. A ver tomu, ze by som ju vyuzival uplne rovnako, aj keby to nebolo anonymne. A keby som to mal robit len z principu, lebo to napisala konkretna osoba (tak ako tvrdi scarinko), tak by pre mna bolo daleko jednoduchsie si tu osobu bloknut natrvalo (tuto moznost tiez vyuzivam).

To je tak, ked mam s niekym problem, poviem mu to, dam mu do palule. Ale nepojdem ho nenapadne anonymne udat za nieco co mozno ani nerobi, alebo mu neobidem auto klucom ked sa nepozera. Chapes rozdiel ? Jedno je oponentura, druhe je zbabele pomstenie sa.

Reakcia by to bola ak by to nebolo anonymne. Aky efekt ma tvoja reakcia ak je anonymna? Len ty vis ze si ju urobil. Nikto iny... Tomu hovorim vyplytvana energia.
A ano, jednoduchsie je bloknut uzivatela, ale tym nenakrmis svoje ego. Nebudes mat dobry pocit, ze si mu poskodil, a to este tak, ze ani nezisti ze si to bol ty. Tak radsej das palec dole. Aspon tak to vyznieva.
06.07.2021 - 14:20:53
01
Ak uz chcete drzat tento netransparentny system, dajte aspon do menu uzivatela moznost neskryvat nekvalitne prispevky. Nebavi ma to stale rozklikavat.
06.07.2021 - 15:31:56
00
ale vážne? https://www.mtbiker.sk/settings?i=prefs&mode=personal
06.07.2021 - 15:33:14
12
Dakujem, nejako som prehliadol kampan kde boli tieto zmeny adresovane.
06.07.2021 - 16:11:27
00
kampaň? uff, ty taký samostatný a sebestačný človek potrebujes veľké bilboardy aby si niečo vedel? ... ale toto je práve téma, ktoré bola dosť pertrakovaná
06.07.2021 - 16:15:42
03
Hmm kde... Viem si najst cenu a ponuku shopu bez toho aby na mna skakala v kazdej teme. Ale hladat, kde o tom niekto niekde nieco napisal som naozaj neskusal. Pride mi normalne ked zmenim nieco vo funkcionalite to dat uzivatelom vediet aspon obeznikom. To uz robia aj developeri free androidovych applikacii a tym vacsinou morlaka a proklientsky pristup vela nehovori.
06.07.2021 - 16:26:30
00
rád by som povedal, že ma udivuješ, aj scarinko ... ale takí ako vy je 90% ľudí čo človek stretá na projektoch a na supporte ... a úplne najlepší je taký čo z iných ľudí chce robiť lepších ľudí a ešte sa mu zdá, že sa mu darí
06.07.2021 - 16:30:36
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up