...
Kenai, ocakavas, ze nikto s tebou nebude jednat v rukavickach, ale rozhodi ta skryty prispevok, lebo sa ludom nepaci? Tak ako to je? Lebo ja mam na vyber, bud napisem prispevok (reakciu), alebo dam "nepacik" (ked sa mi z akehokolvek dovodu nechce vypisovat). Je to moje osobne rozhodnutie a ty mi predsa nemozes diktovat, ako mam ja reagovat. Raz tu ta moznost je, tak ju vyuzivam. A ver tomu, ze by som ju vyuzival uplne rovnako, aj keby to nebolo anonymne. A keby som to mal robit len z principu, lebo to napisala konkretna osoba (tak ako tvrdi
scarinko), tak by pre mna bolo daleko jednoduchsie si tu osobu bloknut natrvalo (tuto moznost tiez vyuzivam).
To je tak, ked mam s niekym problem, poviem mu to, dam mu do palule. Ale nepojdem ho nenapadne anonymne udat za nieco co mozno ani nerobi, alebo mu neobidem auto klucom ked sa nepozera. Chapes rozdiel ? Jedno je oponentura, druhe je zbabele pomstenie sa.
Reakcia by to bola ak by to nebolo anonymne. Aky efekt ma tvoja reakcia ak je anonymna? Len ty vis ze si ju urobil. Nikto iny... Tomu hovorim vyplytvana energia.
A ano, jednoduchsie je bloknut uzivatela, ale tym nenakrmis svoje ego. Nebudes mat dobry pocit, ze si mu poskodil, a to este tak, ze ani nezisti ze si to bol ty. Tak radsej das palec dole. Aspon tak to vyznieva.