Zaujimave, ze v minulosti rovnaka tema nebola fajn, teraz uz je.
To si ti uzivatelia, ktori sa pytali rovnaku otazku, nezasluzili svoju vlastnu temu?
To musi prist dalsi uzivatel, ktory najskor strati nervy, ponadava mne a niekolkym dalsim, pritom tie nadavky stale existuju a za ktoreho si sa ako moderator minimalne v tejto teme postavil?
Neboj, minimalne ja viem, ze ho neochranujes a ze nie si zaujaty
Pochopil si velke kulove. Toto nie je prva tema, ktoru som nahlasil. Je jedno, ci ju zalozil on, ty alebo sam Jezis Kristus. Napisal by som to iste (co sa v minulosti aj stalo). Sledujem iba cestnu cyklistiku, kedze jazdim cestu. Mam to dokonca uvedene v profile. MTB ma nezaujima. Kedze tu je cestna cyklistika minoritna, z toho je logicke (vies, co to je?), ze zvysne duplicitne temy nenahlasujem. Takze tvoje chabe ucelove argumenty, aby si prehodil svoju zaujatost a zodpovednost za niekoho neodvedenu robotu na mna, ma iba bavia.
Svoju "dobru" radu si nechaj pre seba. Naozaj ju nepotrebujem, pretoze som obycajny uzivatel, ktoreho je sukromnou vecou, comu sa venuje.
Ja sa na rozdiel od teba nezodpovedam ani uzivatelom. ani cervovi a ani nerobim reklamu vedeniu stranky, ktoreho som sucastou
ps: nerob z mojej ochoty alebo neochoty povinnost a neprehadzuj maslo niekoho ineho na mna. je to vylucne ulohou moderatorov, ak ti to nedoslo. maju na to, na rozdiel od uzivatelov, systemove prostriedky. to, ze si svoju robotu niekto neodvedie, je jeho problem a je detinske prenasat to na uzivatela.
chytas vela praktik root-a.
iba cakam, kedy z roztopase urobis nieco podobne ako urobil naposledy on. kludne v tom pokracuj, klesas stale hlbsie.
nezabudaj vsak, ze aj teba sleduju nielen buduci navstevnici ale aj inzerenti