tak dufam ze som sa nikoho nedotkol ked to muselo byt zmazane aj ked viem ze je to citliva tema
10.12.2014 - 14:37:46
00
od toho tu moderatori su ...
ved sa mozes opytat priamo jeho / ich
urcite ti povedia preco prispevok zmazali ...
10.12.2014 - 15:01:12
00
z temy 'pocasie sa zblaznilo':
menit avatarov podla rocneho obdobia, aby sme si vsimli ake je momentalne to rocne obdobie :))
21.12.2014 - 09:58:17
00
... vratim sa k profile foto........ dneska 16kb, 100x150 je ....hmmm divne????... v dobe 3G, 4G. opto, hyper, super a neviem jakej siete?!
..... na servery kde chodi denne xxxx ludi, kde sa vymeni more dolezitych info, kde si ludia pomozu, poradia, zabavia..... a tu je profile foto hentych parametrov?.......... je to kvoli avatarom?..... tak sorry ....kolko ludi ich tu ma?....2%?...5%?
napr. ja niesom super znaly PC a aj ked som chcel foto co mam zmensit na pozadovane rozmery, bol problem (som mantinel, no a?).... a myslim ze takych jak ja je 50% -70% uzivatelov......?!
ja neviem, dajte to aspon na 500kb a rozmery jake kto chce.... ten server ked vie natiahnut 8MB foto z vyjazdov, potom to nemoze byt problem :-)
21.12.2014 - 19:17:28
00
Mame to na zozname. Nemozeme ale dovolit velke avatary - musime ich aj tak zmensit na tuto velkost lebo nema zmysel mat avatary 500 kilobytove pri kazdom prispevku.
21.12.2014 - 19:26:31
02
Velke avatary by neskutocne spomalovali nacitavanie stranky. Treba si uvedomit, ze forum je v prvom rade o textovom obsahu a vsetko by malo byt podriadene funkcnosti a rychlosti nacitania. Na niektorych forach ked vidim tie avatary a podpisy, tak sa stracam. Tu je to prehladne a rychle a tak by to aj malo zostat.

P.S. A ako pisal cervo - aj ak si uploadnete 5 MB avatar s full HD rozlisenim, tak aj tak musi byt resiznuty na tu velkost co je teraz, aby sa nenarusil vizual fora a aby sa kazda jedna stranka temy vdaka väcsim avatarom nepredlzila o 50-100% a aby clovek nemusel scrollovat ako pako len kvoli velkym obrazkom.
21.12.2014 - 19:33:30
04
cervo, jezus ........poviem vam ze mna avatary nezaujimaju a tvoj Jezus som si poriadne kukol az teraz ked sa o tom bavime..... mna zaujima meno/osoba a nie koko.ina co poskakuje okolo mena.... je to sice zaujimave ale bez vypovednej hodnoty akejkolvek.... nic v zlom :-)

edit: kto hlada najde.... najdite cestu aby aj avatar bol cely aj profilovka normalna :-)
edit2: staci sa kuknut na moju profilovku..... sak tam vypadam jak keket a neviem to zmenit.... :-D

Naposledy upravil Tesak dňa 21.12.2014 - 19:50:05, celkovo upravené 1 krát.

21.12.2014 - 19:46:02
00
Tesak, mňa zaujíma myšlienka, ktorú tu niekto napíše. Kto ako vyzerá je mi akosi jedno... teda, pri maskulínnej časti fóra ;)
edit na tvoj edit: vôbec mi nevadí, že vyzeráš ako keket :P

Naposledy upravil astro dňa 21.12.2014 - 19:51:27, celkovo upravené 1 krát.

21.12.2014 - 19:48:56
02
astro sak prave..... riesis obsah nie avatara!!!...... naco potom avatar?....niekto si nieco dokazuje, niekto chce ukazat ze vie viac?..... ok.,.... na PC stranke beriem.... tu sa riesi ine, nie?
edit: astro ale zase som celkom pekny keket, ne?
21.12.2014 - 19:51:20
00
Určite (nevidím ho na PC ani na mobile, mám tam len textík "Obrázok používateľa") :lol:
21.12.2014 - 19:58:40
00
Aha, takze ide o rozlisenie profilovej foto a avataru. To som nejak nepochopil. :) Totiz profilova foto a avatar je jeden a ten isty subor. Ale napada mi jedno riesenie - aj profilova foto aj avatar by sa zobrazovali nadalej v povodnej velkosti, ale dorobila by sa funkcionalita umoznujuca klinut na profilovu foto / avatar a vtedy by sa ten obrazok nacital v plnej velkosti. To je schodne riesenie ktore nenarusi vizualne rozlozenie prvkov na stranke ani rychlost nacitania. Tak ale to sa da riesit ked budu doriesene tie podstatnejsie veci, ktorych je asi v zozname dost. :)

P.S. Zdielam astrov nazor. :) A dodavam, ze ja mam uz dost dlho vypnute aj avatary, aj podpisy, aj animovane smajliky a teda forum pouzivam v cisto textovej verzii. A vobec mi to "pozlatko" nechyba. :)
21.12.2014 - 19:59:57
00
A Tesak - teraz som si klikol na Tvoj profil a ani mne sa nezobrazuje Tvoja fotka. :)
21.12.2014 - 20:03:36
00
ale zenske osadenstvo by mohlo mat veru vacsie pozeratelnejsie profilovky :)
21.12.2014 - 21:08:23
02
bolo by mozne, aby v sekcii Cesta nedochadzalo k takmer permanentnym preslapom a nepresnostiam? hlavne od autora slavo. ked uz pise do uvedenej sekcie, nech si aspon overi, co pise a ako.
cez leto napr. v http://www.mtbiker.sk/clanky/7162/paradna-finticka-petra-sagana-pri-vyhre-bodovacej-premie-v-10-etape-na-tour-de-france-2014.html (?on predsa dotycnu finticku neurobil pri vyhre bodovacej premie), potom v niekolkych dalsich a posledne v aktualnom clanku Bikuješ sa na cesťáku a zrazu z ničoho nič salto aj s bikom - na cesťaku sa nebikuje, ale jazdí a nasledne salto aj s bikom nemozno urobit, kedze je to cestak, ziletka, cestny bicykel, bicykel, ale nie bike. slovencina ma na pomenovanie vela vhodnych slov, ktore vedia rozlisit medzi horskym a cestnym bicyklom.
kedze uz tu je sekcia Cesta a ste najnavstevovanejsi bicyklovy web na Slovensku, bolo by fajn, keby ste si novinarsky zaklad poriesili uz v redakcii. aby sa nestavalo, ze redaktor-administrator ani nevie, o com pise :)
dakujem
07.01.2015 - 08:30:55
02
Chodia mi emailom notifikacie, sledovanie tem ale sledovanie danych tem nemam zapnute.
07.01.2015 - 10:13:00
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up