Dovo, v phpBB je to implementovane tak, že nevidíš jeho príspevky a myslím že ti ani nemôže posielať správy. My sme sa s tou funkciou moc nehrali. Je možné že ju budeme viac používať v bazári a pri detekcii spamu atp.
17.03.2015 - 09:51:00
00
pravda, nevidim jeho prispevky (pokial si ich nedam zobrazit). o spravach neviem.
ale inak je na forum uplne nepouzitelna. minimalne v takej podobe, ako je.
ked ste uz zaviedli palcovanie komentov podla facebooku, bolo by fajn, keby aj tato plnila aspon svoju zakladnu funkciu - a sice, ze dotycny nevidi moje komenty a nemoze na ne ani reagovat. viem, ze sa da takyto clovek ignorovat, ale vsetko ma svoje hranice a proti niektorym ludom prehliadanie netrva vecne :) takto by si uzivatelia vyriesili svoje veci svojpomocne, bez zasahu moderatora/admina (ktori su aj tak v tomto rozmere fora skor na okrasu ako uzitok, bez urazky a zosobnovania) :) dakujem
17.03.2015 - 10:45:36
00
dovo, to tak ale fungovat nemoze. Predstav si ze mas nejakeho nepriatela, ten nemoze vidiet tvoje prispevky. Co spravi? Odhlasi sa a uz ich zrazu vidiet moze, lebo toto je otvorene forum. Ani tie reakcie nevieme obmedzit, lebo on moze v teme reagovat na hocikoho, nie len na teba.

Z palcov mame uz celkom dost info o spravani uzivatelov a robime na urcitom systeme pre filtrovanie prispevkov a hlavne inzeratov. Ale slovaci su narod vynaliezavy, takze to musime spravit dobre, aby sa to nedalo jednoducho obchadzat.
17.03.2015 - 10:59:21
00
mimo to by sa strácala súvislosť a kontext diskusií keby videl len niektoré príspevky..
17.03.2015 - 11:09:34
00
cervo, moze. otazkou je, ci chce :) je to o nieco lepsia moznost ako to, co je teraz. ale kde nie je vola, nebude ani cesta :)
lebo ako si inak moze poradit bezny uzivatel s debilom/debilmi, ktorych modi neriesia bez toho, aby sem nechodil? nepriamo ho do toho nutite, kedze system nema fungujucu moznost eliminacie podobnych individuii a moderatori su zaspati ako Snehulienky z kapacitnych, motivacnych alebo hocijakych inych dovodov :)
v tomto momente a velkosti, do ktorej sa mtbiker svojou clenskou zakladnou dostal, je nemyslitelne, aby pokracoval sucasny stav. ste podnikatelsky subjekt, ktory chce normalne fungovat. bez ludi to nejde, ale bez poriadku taktiez nie. a ten bud budu robit modi alebo to presuniete funkcne na uzivatelov. tretia moznost nie je :)

CraObs to je uz uplne nepodstatne. pri cloveku ,ktory lezie krkom uz len nickom nie to este prispevkami, ma nezaujima, ci uvidi kontext alebo nie. solidarita nie je preto na mieste :)
17.03.2015 - 11:16:03
00
Mame tu tlacitko nahlasit prispevok, ktory vzdy riesime. Palce dole takisto pomahaju - vsetko mame v databaze a interne mame urcite hodnotenie podla toho. Problem je, ze ked cloveku dame ban, spravi si novy ucet, ak chce naozaj robit problemy.

Aka je obrana? Ignoracia + nahlasenie. Don't feed the troll.
17.03.2015 - 11:21:02
00
Ano, zazil som to nahlasenie a riesenie na vlastnej kozi. Dakujem, znovu neprosim.
Ak strcim hlavu do piesku ako pstros, svet okolo nezmizne. Len oklamem sameho seba, ze zmizol. Ignoraciou sa problemy nevyriesia, ani trolovia neprestanu trolovat. Na to je potrebne nieco urobit a chciet urobit :)
17.03.2015 - 11:31:11
00
Dovo, trollovia prestanu ak im zoberies satisfakciu z tvojej reakcie.

Kazdopadne, robime na systemovom rieseni, ako som uz pisal. Ale nebudeme robit kratkozrake nesystemove zmeny.
17.03.2015 - 11:39:08
00
Ano, vidim ako prestavaju :D jeden lepsi ako druhy. A modi sa iba prizeraju. Och, cervo, nerob zo mna naivku, ked realita je uplne opacna :)

ok, ako myslis. Je to tvoj portal. Ale nediv sa, ked obrat nebude taky, ako cakas. Ludia nie su blbi, aby platili za nieco, co nefunguje uz v zaklade. A ani im nenatlacis do hlavy, ze ked zaplatia, tak to fungovat bude :) dik vsak za tvoj cas
17.03.2015 - 11:53:56
00
Spajas dokopy veci, ktore spolu nesuvisia. Jeden sposob ako zabit forum je ho prilis moderovat. Druhy sposob ako ho zabit je ho malo moderovat. Cenim si tvoje nazory, ale musim brat do uvahy ovela viac veci...
17.03.2015 - 11:59:36
00
Ako myslis, cervo :)
Sranda je, ze si popisal dva dovody, ako zabit forum. Pritom ten druhy sa prave deje. Zazil som to dnes, aj po minule dni odkedy som vlastne tu. A udeje sa to znovu, ako sa to udialo aj v minulosti. nerobi sa s tym absolutne nic. Pravidla fora, ktorych je skutocne par a ktore ste si sami napisali, su len zhluk slov bez efektu v praxi. Ludia budu radsej ticho alebo sem ani nepridu, ako by mali diskutovat s vedomim, ze dostanu za svoju pomoc atak na seba bez postihu. Skutocne atmosfera, za ktoru sa oplati podporit portal. Takze pokojne ver dalej tomu, ze spajam dokopy veci, ktore spolu nesuvisia :)
Ludia sa neukociruju sami. Nie su tak vyspeli, aby to vedeli. Drviva vacsina nie. To je riziko podnikania s ludmi, nie su naprogramovane stroje.
17.03.2015 - 12:31:40
00
dovo, necitas moje prispevky asi. Inak by si chapal, ze s tebou suhlasim. Len ti hovorim, ze sposob ako to vyriesit nie je jednoduchy a kazdy zasah ma svoje dosledky, ktore musime premysliet a zanalyzovat. Takze len prosim o strpenie a moja rada stale plati - ignoruj trollov, daj im palec dole a/alebo nahlas ich.
17.03.2015 - 12:38:52
00
cervo, nechci, prosim, odo mna, aby som debilom palcoval prispevky. je to pod moju uroven, tak ti statistiky naozaj nechcem vylepsovat :)
nahlasenie som zazil, zial z 3 moderatorov 2 nestoja ani za deravy gros a kedze katko nema priamu linku, riesenie to pre mna urcite nie je rovnako ako ignoracia.
Vies o krokoch, ktore som urobil a preto sa nediv, ked budem branit svoju osobu tak, ako uznam za vhodne aj bez ohladu na nase korektne vztahy, ked to inak nepojde :)
dakujem este raz za tvoj cas. pekny den prajem :)
17.03.2015 - 12:50:36
00
dovo, chcem to od teba. Ak mas zaujem o to, aby sa to vyriesilo, tak to je to to, co od teba potrebujem. Lebo na tom vieme stavat hodnotenie uzivatela. Neviem co by som s tymi "statistikami" inak robil - predaval reklamu na zaklade toho ze mame x-stotisic palcov hore? Come on...

A o krokoch, ktore si urobil neviem, objasnis mi ich?
17.03.2015 - 13:04:04
00
Zaujem mam, ale nie sposobom zalobaby a obdobnymi detinskymi manevrami. To som nerobil, ani ked som bol decko. Zial nemozem a ani nechcem suplovat pracu moderatorov, ktora by mala byt uplne samozrejma. Ani mrhat energiu na nieco, ked viem, ze vysledok sa minie ucinku. Vlastna skusenost :) To, co sa tu poklada za nieco naviac, inde funguje automaticky bez upozornenia.
Niektori uzivatelia hodnotenia nepotrebuju, niektori tu vobec nemaju co hladat. Tak to funguje vsade okolo. Nie kazdy je zakaznik. Asertivitu vyuzivam aj ja sam vo firme bez ohladu na mozny prospech. Mam mozno trochu ine zasady ako vacsina, ale drzim sa ich.

ps: v tom pripade to nie je potrebne :)
17.03.2015 - 14:49:42
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up