Pises ako sukromna osoba alebo ako zastupca fora? Dla mojho skromneho nazoru moderator ma zastupovat forum, riesit porusenia pravidiel, moderovat diskusiu...atd. Pozrite si niekedy nejaku diskusiu v TV, a pozrite sa nato co moderator robi.
A Jezus, ked si konkretne nacal seba. Myslim si ze profil Jezus by mal byt sukromy a kludne v nom prezentuj cokolvek. Ale ako moderator by si mal mat iny profil, napriklad Moderator1, a cokolvek napisane ci spravene z tohoto profilu by malo byt vylucne neutralne a len v zaujme fora.
čiže chceš robota ktorý nebude zároveň pridávať aj svoj názor ale len striktne riešiť toto je povolené toto zakázané... človeče garantujem ti že keby to fungovalo takto do týždňa by si písal o tom že to chceš tak ako to je teraz... typický príkad večne nespokojného slováka... hlavne že si máš do čoho rýpnuť čo?
sám som bol už pár krát nespokojný s tým ako jezus vyriešil situáciu atď... a doslovne som naňho bol naštvaný.. ale s odstupom času musím uznať že spravil v danej chvíli naozaj najrozumnejšie rozhodnutie...
a nieje nič zlé ak ku príspevku týkajúcemu sa témy / riešenia problému v téme pridá aj svoj názor, aj keď je moderátor je to len človek a má právo na svoj názor...