Sme si plne vedomi nasich zakonnych povinnosti a legalnej praxe, ktora je taka, ze sa maju nevhodne prispevky okamzite po nahlaseni odstranit, co vzdy aj robime. Nicmenej, precitaj si pravidla fora, ktore si odsuhlasila a kde deklarujes zodpovednost za vlastne prispevky. Tak ako nie je (logicky) trestne stihany Facebook za extremisticke komentare na jeho otvorenej platforme, ale je stihany ich autor, rovnaky postup by sa mal pouzit aj tu. V pripade zapojenia policie nie je ziadny prispevok anonymny*.
PS: ak toto ma byt aspon trocha uzitocne, tak mi prosim napis tie vulgarizmy, ktore by sme mali doplnit do filtra, kedze si s touto temou prisla.
* ano viem, su sposoby, ale to tu nie je potrebne rozoberat
Akosi neviem nájsť, v ktorom komente píšem, že nedeklarujem zodpovednosť za svoje príspevky.
Brať za príklad Facebook - no ty vieš. Snáď si na rovnakej úrovni. Nemyslím teraz počtom užívateľov a vplyvom, to určite nie.
PS: platí môj koment vyššie, postup poznáš aj sám - pošli objednávku, urobím cenovú ponuku, napíšem čo a ako a následne vyfakturujem poradenské služby. Klasika. Ak nie je mtbiker neziskovka, potom venujem čas na podobné vylepšenia inej neziskovke
Ok, nechám to tak. Ak budeš chcieť, urobíš s tým niečo, ak nie, nie.
Ešte jedna vec - lajkovanie komentov slúži k čomu? Je to iba opičenie po Facebooku alebo má to nejaký štatistický dôvod? Dá sa vypnúť niekde v nastaveniach profilu? Kvôli čomu sa pýtam - badám, že niektorí nedozretí jedinci sa na tom skvele odbavujú. Preto ma zaujíma, čo by robili, keby niekomu nemohli lajkovať komenty.
asperitas nemám ich v koši, no v Aktívnych ich nevidím. V čom je problém, hm? Mám ich v Obľúbených, tak sa k nim viem iba dostať. Alebo potom keď si pamätá prehliadač.
lapaloma ja nemám stoličku, ale lietajpci koberec. Kde je chyba v tomto prípade?