Asi to tu uz bolo ale nemam tu ikonky u prispevkov (citovat...) chrome, android
30.07.2013 - 16:37:36
00
Nový design sa mi páči viac ako starý. Čistý, moderný jednoducho pecka. Ešte viac sa mi páči mobilná verzia, podstatne jednoduchšia a prehľadnejšia ako predtým.
30.07.2013 - 18:59:45
00
neviem ci je to chyba ale ked stuknem na modifikaciu tak ma hodi do temy ale na posledny prispevok nemalo by ma to hodit na tie prispevky ktore su nove teda na zaciatok co boli pridavane napr naposledy som pozrel v case 10:00 ..... pridanych cca 8prispevkov a skok hned na 19:00 posledny
30.07.2013 - 19:33:14
00
Tak už som asi prišiel na to, čo mi nesedelo. Dnes som si nový design pozrel v Safari 5/MacOS X a vyzerá to dobre. Takže komu sa ešte niečo nepáči, zajtra šup do obchodu kúpiť nejaký Macintosh. Alebo som si už zvykol. :)
30.07.2013 - 19:52:42
00
mne sa to furt nepaci, ale kedze s tym nic nenarobim.....
30.07.2013 - 20:08:58
00
mna toto nove forum hrozne bavi, normalne som sa prichytil, ze klikam na temy, ktore by som pred tym totalne ignoroval, fakt dobre
30.07.2013 - 20:59:20
00
palčeky ťa bavia? :D
30.07.2013 - 21:03:29
03
aj palceky (tie vpravo) ma bavia, ale tebe som dal ten vlavo :-)
30.07.2013 - 21:04:45
02
pozeram to prave na androide a dolphine a zda sa ze k editacii/mazaniu/... prispevkov sa neviem dostat... po klilnuti na bublinku sa nic nedeje len sa to reloadne
30.07.2013 - 21:39:51
00
cervo: " Aby som bol aj vecný, na iPhone vidim cislo stranky, mam ikonu dalsia stranka, ale nevidim celkovy pocet stran temy

Ano, lebo by sa to nezmestilo. Ja to neberiem ako velmi dolezity udaj. fokel oprav ma, ak sa mylim "

Neviem, ci je to dolezite, mne to pomoze rozhodnut sa, ci budem danu temu citat rano na zachode na iPhone ( malo casu ) alebo az vecer na tablete...
Ale zase vecne, raz za cas sa stane, ze normalne lognuty vleziem do temy a nehodi ma +/- na posledny precitany post ale na uplne prvy. Dnes sa mi toto stalo presne na iPhone ( na tablete vsetko ok ), ak nemam button "posledna strana", ani si neviem podla poctu stran v teme vybrat tu poslednu, musim ist naspat do zoznamu tem, kliknut priamo na posledny post a potom sa preklikat k tomu poslednemu precitanemu.

Ale uznavam, asi nie vela ludi travi cas na hajzli s iPhonom v ruke na mtbikeri ;-)

Aby som nebol len negativny, na tablete aj PC je novy sviezy a celkom prijemny ( aj ked to pozadie a jeho vyrazne farby celkom putaju oci kolegov pri citani na PC pocas pracovnej doby )
31.07.2013 - 00:15:45
00
dovo: ok, nema zmysel o tom debatovat, uvidime. Velka cast webu je hranata a ver mi, ze to percento bude rast. Cisla su pre mna dolezite. Napr. dnes sme mali rekordny pocet novych registracii a blizko k rekordnym poctom prispevkov a podobne. Urcite je to aj pocasim, ale snad to bude troska aj novym designom.

K hodnoteniu - suhlasim a spravime test. Zatial, ako som pisal, sme v prvej faze zbierania dat a feedbacku.

mondzo mozes prosim kontaktovat capulo ohladom problemov so sukromnymi akciami? Pripadne to otestovat?

jfab som rad, ze su aspon nejake pozitiva. Oranzova sa ti tiez nepacila.

S ohladom na farbu listy:
Ak si mozem vybrat, tak sivu, priehladnu, ziadnu, len nie oranzovu. Vdaka.

post583840.html#p583840

Takze bud si zmenil nazor, alebo je to, ako si myslim, len a len o zvyku.

jarobeer Marvin nejake konkretne temy?

R3Z0R39 ano, skusame to opravit.

xpat IE na mobile znie ako dost zly napad, da sa tam pustit iny browser?

silva nieco ako pisal dovo v post734092.html#p734092? Skusila si riesenie ako v post734260.html#p734260

mato-budo pozrieme. Vies upresnit co presne nejde? Ak hladas tlacitko na pridanie inzeratu, je v pravom vysuvacom menu. Asi ho tam pridame aj mimo menu. A ikonky na citaciu apod. sa zobrazia po kliknuti na text prispevku.

Ten doplhin snad root ukazal ako ma ist. Stale to nejde? Treba kliknut napr. na text prispevku.

r0sty to sme uz riesili o par stran nazad.

Drasho da sa to - pri kazdom biku si mozes prehodit pozadie. Chyt tu fotku za ikonku "presun" a presun fotku na miesto kde chces. Vo vypise bikera sa zobrazi prva.
Príloha:
bike_presun.png
bike_presun.png 131.27 KiB thumb_up0thumb_down

sk_wizard pozrieme.

bedo Ano :). Nie ze by som bol apple fanboy, ale odporucam. Keby ste mali macbooky, nemame tuto diskusiu.

lapaloma neklikaj na bublinku, ale na text prispevku. Bublinka ta len zoberie na URL toho isteho prispevku.

fokel. OK, chapem. Pozriem sa ako to spravit. Nezmesti sa to pri ikonke odpovedat v teme, mozno ze to inak zalomime.

S tym pozadim je to zaujimavy point, mozno dame 'work mode' s bielym pozadim :)
31.07.2013 - 01:51:02
00
ja mam taky pocit ze tie registracie su ludia, co sem chodia citat uz dlho ale az palcovanie ich nabudilo konecne k registrovaniu
31.07.2013 - 02:00:17
00
Mozno to uz tu bolo, ale: na NB s win8 a chrome pri rozliseni 1920x1080 je vsetko perfektne citatelne, ale na NB s win7 a chrome s rozlisenim 1200x900 je pismo akoby kombinaciou tucneho a obycajneho. Dost to rusi pri citani. Vsetko mam aktualizovane.

cervo, oranzova je pekna, len v kombinacii s ciernou mi nesedi. Ale za tie roky som si uz zvykol. To, ze sa mi nieco nepaci vyzorovo neznamena, ze ma odradi. Obsah a funkcnost je dolezitejsia.
31.07.2013 - 06:31:16
00
fokel a co ti brani otocit si ten iphone na sirku na sekundu a pozriet si to tak?
31.07.2013 - 07:39:49
00
cervo Najcastejsie sa mi to stava v teme Co vam priniesla postarka? Ale ako som pisal nie je to ziadny problem, mozno to je operou a cookies (staci ich premazat na stranke a ide to bezproblemov).
31.07.2013 - 09:31:20
00
keyboard_arrow_up