Moje osobne postrehy a moj nazor - len konstruktivna kritika, nech v tom nikto nehlada rypanie. Vlastne ani neviem co vsetko sa presne lisi oproti povodnej verzii tak napisem co sa mi nepozdava.

1. Homepage sa mi nacitava az neprijemne pomaly (oproti mtbs a bm je to radovo pomalsie).
2. To, ze bleskovky nie su samostatne a su zaradene medzi vsetky ostatne clanky sa mi nepaci - bleskovky som cital pravidelne a boli prehladne zoradene v jednej casti, vyrazne lepsie sa v tom orientovalo, teraz "miznu" medzi tymi ostatnymi autorskymi clankami a vznika skor chaos nez poriadok.
3. Chyba mi prepojenie medzi 5 najnovsimi clankami a starsimi clankami nizsie - prehladnejsie by bolo, keby starsie clanky pokracovali hned pod 5 najnovsimi (stacilo by aj na polovicnej sirke stlpca, v druhej polovici moze byt kludne prave kalendar s reklamami na vysku).
4. Kalendar nezobrazuje nazvy/cisla mesiacov, takze mozno len hadat, ze je zobrazeny aktualny a nasledujuci mesiac - vyzera akoby nebol dorobeny. A neda sa v nom prekliknut na dalsie mesiace a teda pozriet si z homepage dalsie chystane akcie.
5. Medzi jednotlivymi starsimi clankami nizsie aj jednotlivymi inzeratmi v bazari je strasne vela prazdneho miesta a vsetko je to zbytocne velkym fontom - vyzera to divne. Zmensenim medzier a fontov by dalo sa na jednu stranku dostat toho viac a vyzeralo by to lepsie.
6. Aj mne sa zda neefektivne, aby clovek v bazari musel zobrazovat cenu a kontakt dalsim klikanim (a nacitanie teda netrva 0,1 s).