Mne osobne neprekáža keď niekto nakúpi od Číňana a následne predáva so ziskom - však aj s tým je práca, riziko nedodania tovaru a podobne. Ale sú tu jasne definované pravidlá predaja a inzeráty by ich mali spĺňať. Ak si chce niekto privyrábať takýmto spôsobom, nech použije bazoš alebo inú platformu, kde bude spĺňať definované pravidlá.
vlastoch Za prve to co pises je u aut uplne bezna prax. mobile.de ako rpiklad 90% nove auta. za Druhe lked chem jazdene neotvaram ponukly, kde je napisane nove. Jezus o com tocis ?
ako je mozne, ze mi automaticky schova prispevok od elexeja, napriek tomu, ze nema nepaciky ? Ako inak to tu uzivatelia vyhodnotia, ze prispevok je nekvalitny ?
Osobne mám negatívnu skúsenosť s užívateľom chlebo26, avšak ako s kupujúcim.
Po korektnej dohode som posielal cestnú sadu Sora, všetko vyzeralo bezproblémovo.
Kupujúcim som bol upozornený, že kvôli pracovnej vyťaženosti si balík vyzdvihne o niečo neskôr. S týmto som nemal najmenší problém, všetci máme nejaké povinnosti.
Balík bol na pošte od 4. januára, približne okolo 20. bola zo strany kupujúceho podaná žiadosť o predĺženie uloženia balíka na pošte. Koncom januára som kupujúceho kontaktoval, či si balík prevezme, bol som ubezpečený, že určite áno. 4 dni aj deň pred koncom uloženia na pošte som ho ešte kontaktoval, už však bez akejkoľvek odozvy.
Dávajte si teda prosím aj pozor na to nielen od koho kupujete, ale aj komu predávate.
Ak by som bol kupujúcim informovaný o akejkoľvek okolnosti prečo tak neurobil, tento príspevok nepíšem. Bohužiaľ sa odmlčal (správy si prečítal) a balík je už na ceste späť.
ludia ak predavate bicykle na bazosi davajte si pozor na toto,po par minutach ako som nahodil inzerat mi prisiel mail od [email protected] ci je cena dohodou odpisal som, hned na to mi prisla sms z bazosu s kodom a po case mail od [email protected] s textom,
Vážený klient,
Zašlite nám prosím potvrdzovací Mobilny Bazos.sk Kod . V opačnom prípade zablokujeme vaše telefónne číslo.
Ďakujem tým Bazos.sk.
nikdy nikomu neposielajte kod z sms!!! lebo to zneuzije na podvodne neexistujuce inzeraty. ja som sa nachytat nenechal ale radsej upozornim aj ostatnych
kreatívne taktiky... mne sa tak dávnejšie na inzerát na bazoši ozvala jedna záujemkyňa, priamo mi zavolala. Po otázke o dostupnosti tovaru sa ma spýtala, či by som bol taký dobrý a nadiktoval jej kód zo SMS, ktorá mi má prísť každú chvíľu. Že to je len na overenie pre ňu, či som to naozaj ja, aby si ma mohla overiť. Samozrejme, že mi zložila keď som sa jej spýtal, či si myslí, že som taký blbý Viac sa neozvala.
Naozaj nechápem či niekoho baví otravovať ľudí takýmto spôsobom ale stále vznikajú nové takéto maily. Akoby to vždy písal rovnaký človek pod novým menom už je to na hlavu, na inzerát mi už písalo viac scammerov s lámanou slovenčinou ako skutočných záujemcov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
podla urovne gramatiky to sedi
Si predstav, ze nas svet nie je len o peniazoch.
Preco nim chces byt ty? Kvoli par euram za cinske prevodniky?
Po korektnej dohode som posielal cestnú sadu Sora, všetko vyzeralo bezproblémovo.
Kupujúcim som bol upozornený, že kvôli pracovnej vyťaženosti si balík vyzdvihne o niečo neskôr. S týmto som nemal najmenší problém, všetci máme nejaké povinnosti.
Balík bol na pošte od 4. januára, približne okolo 20. bola zo strany kupujúceho podaná žiadosť o predĺženie uloženia balíka na pošte. Koncom januára som kupujúceho kontaktoval, či si balík prevezme, bol som ubezpečený, že určite áno. 4 dni aj deň pred koncom uloženia na pošte som ho ešte kontaktoval, už však bez akejkoľvek odozvy.
Dávajte si teda prosím aj pozor na to nielen od koho kupujete, ale aj komu predávate.
Ak by som bol kupujúcim informovaný o akejkoľvek okolnosti prečo tak neurobil, tento príspevok nepíšem. Bohužiaľ sa odmlčal (správy si prečítal) a balík je už na ceste späť.
Vážený klient,
Zašlite nám prosím potvrdzovací Mobilny Bazos.sk Kod . V opačnom prípade zablokujeme vaše telefónne číslo.
Ďakujem tým Bazos.sk.
nikdy nikomu neposielajte kod z sms!!! lebo to zneuzije na podvodne neexistujuce inzeraty. ja som sa nachytat nenechal ale radsej upozornim aj ostatnych
to len ako vtip
ignorovať, neodpovedať