potrebuje proste tocit peniaze, aby ich neprepil
06.12.2022 - 19:09:26
00
Rýchlo kupujte tie KURENCE4, lebo zajtra už budú za viac ako 300 na bazáre. Tento bazár tu aktuálne funguje ako nástroj na tvorbu inflácie.

https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/brzdy/kotucove-brzdy/4518034/brzdy-formula-cura-4-black-kotuce-nove.html

A nech si pán aspoň upraví v inzeráte údaj o hrúbke kotúča v popise...až sa niekto falošne neteší na 2,3mm, čo samozrejme neznamená ani pri skutočnej hrúbke 1,8mm že sa jedná o jedny z najlepších kotúčov na trhu.
07.12.2022 - 09:36:13
09
Pobavilo, uvidíme 😉 . Ako už som naklonený, že to tu celé opustím asi. Za posledné 2-3 roky čo sa tu deje, starý zlatý mtbiker....
07.12.2022 - 21:53:18
04
Nejako nechapem, chce to na dobierku, ale ci to chce da vediet do tyzdna? Ved na dobierku ti zaplati plnu sumu hned pri prebrati, tak, kde je problem? Nejako mi unika logika vasej konverzacie.
07.12.2022 - 22:21:13
00
Ja to vidim tak ze nechcel posielat niečo na dobierku , ale chcel platbu za postovne a celú vec vopred. Jednoducho ked niečo chceš tak opytas sa na stav , detailne foto a vies ci inzerovanu vec chces alebo nechces a bud beries alebo neberies. Ked niekto chce silnou mocou kupu na dobierku a este aj tyzden na rozmyslenie dopadne to tak že si das tu namahu to pekne zabalit , vyplatis dobierku , das si cestu na postu a odosles. Tam to postoji tie 3 tyzdne na poste a vrati sa ti to späť a druha strana bude ticho alebo dostaneš ospravedlnenia ako napr. jooj vies ja som sa na to vyspal už som to nechcel a po tyzdni čo bolo na pošte som si to rozmyslel a mne do toho prisiel covid a aj u nas v obci spadol meteorid na postu tak som to nemohol vyzdvihnuť a podobne.
07.12.2022 - 22:39:47
01
Ešte si zabudol, takú možnosť, že čaká na výplatu....
07.12.2022 - 22:48:54
03
Ale aj ja som podobne riešil. Napísal som na jeden inzerát, nik neodpovedal, potom na druhý, potom som našiel ešte lacnejšie a ten druhý sa ozval, tak som ho zrušil ale ten tretí sa po pár správach neozval tak som tomu druhému písal, že to zoberiem a on už tiež nechcel veľmi komunikovať ale tak som mu napísal, že mu pošlem peniaze na účet a keď príde kuriér tak mu to len dá, že to bude mať skoro bez starosti... Niekedy vznikne nedorozumenie ani nevieš ako...
08.12.2022 - 13:59:35
00
Pekný večer všetkým.

Dnes som bol upozornený na prispevok od uzivatela DEOR ktorý pojednáva o mojom profile, mene adrese a emaile.

Prosím možného čitateľa aby si nerobil názor na mňa na základe výlevu jedného človeka.

Svoj profil som nemenil , nemazal ani nič podobné.

Od 2009 som tu ako Goldenbora. Od roku 2012 inzerujem. A to že mám v profile reálne sukromné telefónne čislo, reálny email s menom a priezviskom, a ľudí pozývam k sebe domov je ten že nemám úmysel nikoho klamať.

ďakujem








Deor napísal:
Výmena oleja vo vidlici za 85 e :facepalm:
Zdravím všetkých
Vidím že skúsenosti s podvodníkmi je tu neúrekom, súdiac podľa už vymazaného profilu človeka o ktorom vám chcem podať informáciu som nebol asi jediný z koho sa mu podarilo vytiahnuť nejaké to euríčko do jeho rodinného rozpočtu.
Tento človek nepôsobí dojmom až tak úplne beznádejného žobráka akým v skutočnosti je. asi preto majú ľudia tendenciu mu veriť - vlastným menom: Andrej Hill.
Pôsobil tu pod prezývkou a.ndrejko - jeho profil je už vymazaný ( neviem či sa o to postaral admin alebo on sám po mojom sľube ktorý som mu dal ) že jeho aktivity zverejním.
No jeho email <andrej.hill@gmail.com>
A adresa bydliska sa nebude dať vymazať / zmeniť až tak ľahko :D :
900 25 Chorvátsky Grob-Čierna Voda

Tento človek koná nasledovným spôsobom :
Najprv si získa vašu dôveru aby vám mohol ponúknuť nejaký servis
Ktorý odflákne alebo po prípade vôbec neurobí - následne vám zaúčtuje plnú sumu tohto (servisu) - oj_bu .
Keď má váš komponent ktorý akože servisoval zväčša nechcete on prísť a preto mu väčšinou sumu zaplatíte v dobej viere ,že sa je to celkom seriózny človek - na aj vlastne auto, dom, ženu a deti - viete k de býva a ak ten servis nebude ok. bude neisť zodpovednosť za svoju prácu. A urobí veci správne tak ako to mal spravit povodne.
Nie je tomu tak je to proste čurák .

Aby som bol konkrétny :
Dal som mu urobiť bežný servis na Vidlici FOX R34
On dolial olej ktorý bol vytečený kvôli únave materiálu ( tesnenie ) na stierakoch - on stieraky nevymenil.
Za výmenu oleja si zaúčtoval 85 Eur
Čo je suma ktorú odnáša plný servis tejto vidlice - samozrejme s výmenou gufer a všetkého čo k tomu patrí.

Keď som na neho naliehal aby svoju robotu opravil - dokončil vysmial ma a ponúkol mi jeho "riesenie"
Ktoré spočívalo v tom že si kúpim sám na vlastne náklady diely a on my ich zhovievavo akože zadarmo vymení :shake: :finger:

Aby neboli moje tvrdenia iba tvrdenia prikladám aj zopár PrtScr s mojej komunikácie sním.
12.12.2022 - 19:39:16
01
here you are:
Deor napísal:
Ospravedlňujem sa uviedol som nesprávny nickname ( okamžite to dávam do poriadku ) - nekomunikoval som s Andrejom Hillom cez Mtbiker ale cez WhatsApp a emailom a tento email používa člen s nicknamom Goldenbora.

Reaguješ na takmer rok starý príspevok
tak poprosíme Deor nech sa vyjadrí
12.12.2022 - 22:16:44
00
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/horske-bicykle/pevne-a-hardtail/4516945/ctm-rascal-40-2022-novy.html#seller-information

Keď pozriem ostatné inzeráty, tak asi trosku viac bicyklov nesadlo ?
12.12.2022 - 23:44:08
00
goldenbora napísal:
Pekný večer všetkým.

Dnes som bol upozornený na prispevok od uzivatela DEOR ktorý pojednáva o mojom profile, mene adrese a emaile.

Prosím možného čitateľa aby si nerobil názor na mňa na základe výlevu jedného človeka.

Svoj profil som nemenil , nemazal ani nič podobné.

Od 2009 som tu ako Goldenbora. Od roku 2012 inzerujem. A to že mám v profile reálne sukromné telefónne čislo, reálny email s menom a priezviskom, a ľudí pozývam k sebe domov je ten že nemám úmysel nikoho klamať.

ďakujem


Ďakujem používateľovi Srsen za možnosť vyjadriť sa k tomuto komentáru od dotyčného šuplikanta pod nikom Goldenbora.

Ak sa niekomu z možných čitateľov zdá že bol príspevok moc emotívny a postrehol v ňom nejaké nemiestne výlevy taktiež ho prosím aby tento článok vôbec nebral do úvahy.
No ak čitateľ v mojom príspevku postrehol zasadne fakty a tvrdenia ktoré podvodník Goldenbora - vlastným menom Andrej Hill nijakým spôsobom nedementoval nevysvetlil ani neobhájil - ( pretože sú pravdivé )
tak do poručujem aby si čitateľ vytvoril vlastný obraz na základe faktov.

To že poznám jeho fyzickú adresu , telefónne číslo a ostatne fakty ktoré som uviedol hneď v úvode je pravdivé tvrdenie presne tak ako to že tieto aspekty nemenia nič na tom že jednanie ktorého sa dopúšťa je podvodne.

A jediné čoho je schopný je bagatelizovanie faktov - ignorancia skutočností a zosmiešňovanie čim potvrdzuje presne to čo som v pôvodnom príspevku napísal : ako ma vysmial keď som žiadal od neho nápravu nevýkonného servisu.
13.12.2022 - 11:08:19
00
V podstate som sa z tej obhajoby dozvedel, že profil je pravdivý a dávno založený, aj telefónne číslo aj pozvanie domov s prevzatím dielu na opravu....To všetko je 100 bodov....Jediné - to podstatné som sa vo vysvetlení nedočítal, že kde nastal problém??....bolo spomenuté, že sa vymenil vo vidle olej za 85 eur...To je extrémne prestrelená suma, lebo výmena oleja vo vidle je elementárna práca na 20min., z toho najviac trvá čistenie vidly od starého oleja.....očakával som obhajobu, že v cene boli aj guferá, sada tesnení vzduchového piestu..guferá nie základné, ale nejaké prémiové a vtedy cena bez práce na tlmiacej patróne je vcelku adekvátna - vyššia, ale dá sa.....ale takéto poznatky vysvetlenie neobsahovalo :( ..teda skúsme ešte opravu vysvetlenia
13.12.2022 - 11:29:08
01
Nuz, chcel som sa vyhnut zdlhavym spravam ale tak nech sa paci :

Martin so mnou riesil mnoho veci. Od monetoveho kluca, cez kluky, ich napasovanie na jeho ram aj problem s vidlicou.

Ale ked som nespokojny poviem iba to co je zle. Samozrejme. Ateda problemova vidlica :

Popis zavady ; vidlica zanechava kruzky na lavej nohe a straca tlak.

Ked sa tlak so vzduchovej komory dostave do spodnych noh, moze to sposobovat ze mazaci olej je neumerne vysokym tlakom pretlaceny von cez prachovku.

Tak ako pisem som to vysvetlil Martinovi ked bol u mna. A teda som mu povedal ze najprv opravime vzduchovu komoru a uvidime, ci treba vymenit aj prachovky.

Odsuhlasene Martinom. Kupil som sadu na vzduchove komory z mtbiker. Otvoril , vycistil, vymenil tesnenia, vymenil vsetky oleje, zlozil. Vidlica drzala tlak vzduchu.

Martinovi som stanovil cenu, ktoru akceptoval a zaplatil.

Cca 5 mesiacov po prevzati vidlice mi vola Martin slovami ktore ma vo zvyku pouzivat, ze vidlicu nejazdil ani raz a ze tecie. A ze chce aby som mu kupil a vymenil prachovky.

Komunikoval som s nim dovtedy kym v nezacal pouzivat vyhrazky na mna a moju rodinu.

Pisem fakty. Neurazam.
13.12.2022 - 11:54:17
05
Myslel som si, že sa bude jednať o problém so vzduchovou časťou a že sa zrejme nejednalo o obyčajnú výmenu oleja za 85 eur. Samozrejme tesnenia air shaftu už niečo stoja a je s tým ďalšia práca...pri tejto oprave prečo sa preventívne nevymenili aj hlavné prachovky, keď už bol takýto problém? Alebo to tiež nie je úplne pravda? ...a nebola tá cena potom výsledná aj s tou prácou na momentových dotiahnutiach a kľukách a ešte iných prácach? Niekedy sa z 85 eur čo môže byť veľa zrazu stane 85 eur čo je zrazu vzhľadom na rozsah prác nakoniec aj málo 😉😉
13.12.2022 - 15:23:45
02
Deor Takže ako to teda bolo?
13.12.2022 - 15:34:28
00
keyboard_arrow_up