Jezus
Mesto: Prešporok
Založený: 4. 3. 2006
Bicykle: univerzál | maratónec | záložák | hojdačka
Tak este sme co-to s rootom otestovali. Napisem moje postrehy, root tie svoje.
1. Ak zapnem konverzacny mod, nemali by byt spravy delene do schranok "Dorucene" a "Odoslane", vsetky spravy by sa mali zliat do jednej spolocnej schranky "Spravy".
2. Ak mam zapnuty konverzacny mod a ja zacinam komunikaciu, tzn. napisem prvu spravu konverzacie, tak po jej odoslani sa mi takato konverzacia nezobrazi v schranke "Dorucene", kde sa momentalne konverzacie zobrazuju, ale sa zobrazi v schranke "Odoslane", kedze na nu este neprisla ziadna odpoved. Po tom, ako mi na spravu adresat odpovie, sa mi uz zobrazi konverzacia v schranke "Dorucene". Tak sa to nema spravat - vsetky konverzacie (aj spravy bez odpovedi) sa maju zobrazovat v jednej spolocnej schranke, inak konverzacny mod nema zmysel. Momentalne totiz zo schranky "Dorucene", kde sa vsetky konverzacie maju zobrazovat, nezistim, ze som nejaku konverzaciu s niekym zacal, kedze sa takato konverzacia nachadza v schranke "Odoslane".
3. Ak napisem v ramci konverzacie odpoved (kliknem na tlacidlo "Odpovedat" zobrazene pri poslednej prijatej sprave dole), tak sa moja odpoved zobrazi ako posledna dole, ale uz sa nezobrazi tlacidlo "Odpovedat", cize sa to tvari, akoby som nevedel napisat 2 spravy po sebe bez toho, aby som medzitym dostal odpoved. Da sa to obist kliknutim na ikonu tej sipky "Odpovedat" pri poslednej prijatej sprave od druhej strany, ale je to trochu chaoticke a neprehlade. Naviac ak omylom kliknem na ikonu tej sipky pri poslednej sprave (mojej), tak odpisem sam sebe, co je nezmysel. Podla mna by sa tlacidlo "Odpovedat" malo zobrazovat na spodku konverzacie stale a vzdy by mala byt odpoved smerovana ostatnym v konverzacii.