Aký je zhruba môj plán a zámer:
- vytlačiť 100 ks tmavomodrých tričiek so starým designom (čiže nie čierne, tmavomodré, aspoň nejaká zmena
- vytlačiť 100 ks modrých tričiek s úplne novým designom
V prílohe nájdete starý a nejaké nové návrhy. Chcem počuť všetky vaše pripomienky a podnety!
Na zadnej strane budú opäť logá, buď rovnaké, alebo aj iné, možno budú iné na modrých a iné na čiernych tričkách (to sa dorieši operatívne)
Je podľa vás starý návrh dobrý, alebo treba zmeniť tých bikerov? (koncepcia sa meniť nebude, ale možno obrázky bikerov). Čo myslíte?
PS: Za nové návrhy ďakujem chalaniskovi s nickom "ovalmt"
posledný komentár: 19. 12. 2008 o 17:30
neviem zarucit, ale kde sa da, tam sa zasielky budu posielat zdruzene. Takze by mali prist spolu a teda mali by ste platit len jedno postovne (hoci moze to byt o par korun viac, lebo je to vacsia obalka/balik, ale mozno ani nie).
ps.: to postovne bolo v cene. Z mailu o potvrdeni objednavky:
Fakturovana suma : ? ???.00 Sk - vratane postovneho, balneho.
Ako som hovoril, kde sa da, vsetko sa posle v jednom baliku. Na druhej strane to znamena, ze sa to posle az ked budu k dispozicii vsetky produkty, ktore si si objednal.
Na to zabudni. Ako poznam nasu postu budu to mat skôr kosicania ako ty.
Aspon na viem na co sa mozem tesit
Este by som chcel uviest, co sa tyka postovneho, ja som platil za 3 objednane kusy o 30,- Sk viac ako bolo na objednavke. Samozrejme mi nejde o tie peniaze, ale ked uz niekto uvadza na svojej webstranke, ze postovne je JEDNOTNE 50,- Sk, tak by to tak aj malo byt (tento udaj mam aj na objednavke aj na ostatnych informacnych mailoch).
Ked to nie je mozne garantovat, tak to tam radsej ani nepisat.
Este by som chcel uviest, co sa tyka postovneho, ja som platil za 3 objednane kusy o 30,- Sk viac ako bolo na objednavke. Samozrejme mi nejde o tie peniaze, ale ked uz niekto uvadza na svojej webstranke, ze postovne je JEDNOTNE 50,- Sk, tak by to tak aj malo byt (tento udaj mam aj na objednavke aj na ostatnych informacnych mailoch).
Ked to nie je mozne garantovat, tak to tam radsej ani nepisat.
myslim, ze dodavatel vam vsetkym pisal, ze postovne sa zvysuje za 80,- Sk. Ja som o tom nevedel, ale zjavne ste boli o tom vsetci informovani. Pri dnesnej cene dobierok a obalok je aj tych 80,- Sk pod naklady...
mliecko: ja som mal tricka aj bundu iba s vysivkami, bez potlace
Aj mne prišieľ takýto mail, ale veci ešte nie